Filmele și serialele cu Parker Posey

  • Parker Posey

    Parker Posey

    55 de ani
    Data nașterii: 08.11.1968
    Locul nașterii: Baltimore, Maryland, USA
  • Mr. & Mrs. Smith (2024)

    Dl și dna Smith

    Prezentarea cuplului Smith: doi străini singuratici, John și Jane, care au renunțat la viața și identitatea lor pentru a fi selectați ca parteneri – atât în căsnicie ci și ca spioni.

    Scenariul: Donald Glover, Francesca Sloane
    22 3
    7.0
  • Beau Is Afraid (2023)

    Toate fricile lui Beau

    Regia: Ari Aster
    26 10
    6.7
  • Scenariul: Scott M. Gimple, Channing Powell
    7 1
    5.9
  • Lost in Space (2018)

    Pierduți în spațiu

    Remake al serialului science-fiction din anii '60, Lost in Space este povestea unei familii care ia calea cosmosului în căutarea supraviețuirii.

    Scenariul: Irwin Allen, Matt Sazama, Burk Sharpless
    334 19
    7.3
  • Columbus (2017)

    Când un expert în arhitectură se îmbolnăvește brusc în timpul unei călătorii, fiul său, Jin, rămâne blocat în Columbus, un mic oraș cunoscut pentru numeroasele sale clădiri construite în stil modernist. Acolo se împreietenește cu Casey.

    Regia: Kogonada
    11 2
    7.2
  • Mascots (2016)

    Regia: Christopher Guest
    1 0
    5.8
  • Irrational Man (2015)

    În lipsa rațiunii

    Scris și regizat de către Woody Allen, filmul "În lipsa rațiunii" este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care își regăsește pofta de viață după ce comite un act existențial.

    Regia: Woody Allen
    12 2
    6.6
  • Grace of Monaco (2014)

    Grace de Monaco

    6 ani au trecut de la nunta care a transformat-o dintr-o regină a Hollywood-ului în membra uneia dintre cele mai iubite familii regale ale Europei. Dar încep să se adune norii când principatul devine ţinta atacurilor liderului Franţei.

    Regia: Olivier Dahan
    5 1
    5.7
  • Price Check (2012)

    Prețul succesului

    Pete Cozy are o multime de probleme in casnicia lui din cauza datoriilor si a jobului sau pe care il uraste. Dar noua lui sefa il face sa munceasca mai mult decat a muncit vreodata si sa castige mai multi bani. Dar care este pretul acestui lucru?

    Regia: Michael Walker
    2 0
    5.5
  • Hemingway & Gellhorn (2012)

    Hemingway și Gellhorn

    Hemingway și Gellhorn prezintă relaţia dintre Hemingway și Martha Gellhorn, o reporteriţă de război de o faimă aproape egală cu cea a scriitorului, cu scene fierbinți, într-un punct fierbinte al Europei: Spania din perioada războiului civil.

    Regia: Philip Kaufman
    7 1
    6.3
  • Inside Out (2011)

    Urmărit de trecut

    Arlo este un detinut proaspat eliberat dupa 13 ani de stat dupa gratii. Bunul sau prieten Jack il asteapta la eliberare si il duce acasa la el. Jack s-a casatorit cu Claire, fosta iubita a lui Arlo, si au impreuna o fetita.

    Regia: Artie Mandelberg
    1 0
    4.5
  • Happy Tears (2009)

    Lacrimi de fericire

    Revenite acasa pentru a-si ingriji tatal muribund, Jayne si Laura sunt nevoite sa faca fata unor situatii neasteptate si neplacute...

    Regia: Mitchell Lichtenstein
    3 0
    5.2
  • Spring Breakdown (2009)

    Nebunie de primăvară

    Becky, Gayle și Judi au vreo 30 și ceva de ani și și-au dorit toată viața să fie populare. Tocilare în școală și cam ratate după aceea, ele se simt obligate să profite de o ocazie neașteptată.

    Regia: Ryan Shiraki
    2 0
    4.8
  • The Eye (2008)

    Ochii

    Sidney Wells (Jessica Alba) este o recunoscută violonistă, remarcabilă prin frumuseţea, inteligenţa şi independenţa sa. Toate calităţile sunt accentuate de faptul că Sydney este oarbă.

    Regia: David Moreau, Xavier Palud
    11 2
    5.4
  • Broken English (2007)

    Dicționarul iubirii

    Nora Wilder simte că o ia razna. Toți cei care o înconjoară au relații stabile, sunt căsătoriți sau au copii. Ea a trecut de 30 de ani, are o slujbă de care s-a săturat, iar mama ei o bate încontinuu la cap în legătură cu micile ei defecte.

    Regia: Zoe Cassavetes
    0 1
    6.3