Filmele și serialele cu Patrick Bauchau

  • Patrick Bauchau

    Patrick Bauchau

    85 de ani
    Data nașterii: 06.12.1938
    Locul nașterii: Brussels, Belgium
  • The Translators (2019)

    Traducătorii

    Izolați într-un buncăr de lux, fără posibilitatea de a avea contact cu exteriorul, nouă traducători se reunesc pentru a lucra la ultima parte a unei trilogii de mare succes internațional.

    Regia: Régis Roinsard
    14 4
    6.5
  • Headlock (2019)

    Regia: Mark Polish
    26 5
    2.5
  • The Girl King (2015)

    Regina Kristina

    The Girl King este portretul extravagantei Kristina a Suediei, regină de la vârsta de 6 ani, care a luptat cu forțele conservatoare care se împotriveau ideilor ei de modernizare a țării și care erau intoleranți cu maturizarea ei sexuală.

    Regia: Mika Kaurismäki
    23 4
    5.9
  • Într-o zi, pe când mergea cu maşina prin oraş după o ceartă în familie, un bărbat numit Tomas calcă un copil care moare. Va putea depăşi Tomas acest moment?

    Regia: Wim Wenders
    3 0
    5.4
  • Amnesiac (2014)

    Povstea unui bărbat care se trezește țintuit la pat în urma unui accident rutier. Bărbatul și-a pierdut memoria, însă începe curând să suspecteze că cea care îl îngrijește, și care pretinde a fi soția lui, este o impostoare cu intenții criminale

    Regia: Michael Polish
    5 2
    4.3
  • Big Ass Spider! (2013)

    Mega păianjenul

    După ce supraviețuise exterminării prin eradicare nucleară, un păianjen gigantic, un mutant oribil, reușește să scape dintr-un laborator militar american și își croiește drum către Los Angeles, unde și reușește să ajungă.

    Regia: Mike Mendez
    2 0
    5.3
  • Regia: Marc Goldstein
    0 0
    3.7
  • Extraordinary Measures (2010)

    Măsuri extraordinare

    Pelicula se inspira din povestea adevarata a sotilor John si Aileen Crowley. Cei doi nu au incetat niciodata sa spere ca vor gasi un cercetator care sa le vindece copiii de o boala genetica rara si incurabila.

    Regia: Tom Vaughan
    9 0
    6.4
  • The Smell of Success (2009)

    Mirosul succesului

    După ce dl. Rose, geniul din spatele companiei Rose's Manure Company, moare într-un accident, loialii agenți comerciali ai firmei se trezesc fără mijloace de întreținere. Întră în scenă Rosemary, fiica înstrăinată a domnului Rose.

    Regia: Michael Polish
    2 0
    5.2
  • Thieves (2007)

    Hoții

    Personajul principal este un băiat fără nume care a fost învăţat să fure portofele de către mama lui. Băiatul a ajuns să facă acest act cu foarte mare uşurinţă şi acum trăieşte din banii pe care îi fură, fiind încontinuu în căutarea mamei care l-a...

    Regia: Jaime Marques
    0 0
    6.0
  • The Gray Man (2007)

    Oribilul caz al lui Albert Fish

    Un detectiv dedicat încercă să pună mâna pe Albert Fish, un asasin în serie care răpește, violează, omoară și chiar își mănâncă ocazional victimele - copiii, fără să lase nicio urmă.

    Regia: Scott L. Flynn
    4 0
    5.9
  • Chrysalis (2007)

    Chrysalis: Amintiri mortale

    David Hoffman, fost locotenent in cadrul politiei internationale europene, accepta sa se intoarca la munca pentru a incerca sa prinda un contrabandist periculos suspectat de comiterea unei crime josnice.

    Regia: Julien Leclercq
    2 2
    5.4
  • Boy Culture (2006)

    Un escortator de succes descrie intr-o serie de confesiuni incurcatele lui relatii amoroase cu cei doi colegi de camera si cu un client enigmatic mai in varsta.

    Regia: Q. Allan Brocka
    0 0
    6.8
  • Karla (2006)

    Filmul este inspirat dintr-o intamplare adevarata: Paul Bernardo (Collins) si sotia lui, Karla Homolka (Prepon), rapesc, abuzeaza sexual si omoara trei tinere.

    Regia: Joel Bender
    3 2
    5.4
  • Vampires: The Turning (2004)

    Vampiri: Întoarcerea

    Amanda si Connor, doi tineri americani aflati in vacanta in Tailanda, ajung sa fie prinsi în razboiul dintre doua clanuri de vampiri, care se lupta de 800 de ani pentru suprematie...

    Regia: Marty Weiss
    2 0
    3.6