Filmele și serialele cu Paul Bettany

  • Paul Bettany

    Paul Bettany

    52 de ani
    Data nașterii: 27.05.1971
    Locul nașterii: London, England, UK
  • A Very British Scandal (2021)

    Un scandal tipic britanic

    Scenariul: Sarah Phelps
    14 1
    7.0
  • WandaVision (2021)

    Scenariul: Jac Schaeffer
    81 26
    7.9
  • Uncle Frank (2020)

    O poveste plasată în anii 70 care urmărește parcursul unei tinere nevoite să se mute în casa unchiului ei, Frank, care își ascunde de ani de zile sexualitatea și partenerul.

    Regia: Alan Ball
    5 1
    7.3
  • Solo: A Star Wars Story (2018)

    Solo: O Poveste Star Wars

    Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

    Regia: Ron Howard
    365 23
    6.9
  • Journey's End (2017)

    Finalul călătoriei

    O dramă tensionată, Journey’s End (2017) urmărește povestea unui grup de soldați britanici care așteaptă o ofensivă masivă germană în timpul Primului Război Mondial, conduși de ofițerul Stanhope, un tânăr tulburat mintal.

    Regia: Saul Dibb
    20 2
    6.7
  • Captain America: Civil War (2016)

    Căpitanul America: Război civil

    Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să îi țină în frâu pe supereroi. O lege îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America o respinge: începe războiul.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    175 3
    7.8
  • Avengers: Age of Ultron (2015)

    Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

    Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

    Regia: Joss Whedon
    188 2
    7.3
  • Mortdecai (2015)

    Dealer-ul de artă Charles Mortdecai pornește în căutarea unui tablou furat despre care se zvonește că ar conține un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziștilor.

    Regia: David Koepp
    20 4
    5.5
  • Transcendence (2014)

    Viață după moarte

    Când soțul ei Will este ucis de teroriști, viața pare să se fi terminat pentru specialista în computere Evelyn Caster, dar cercetătoarea găsește o metodă revoluționară de a transfera întreaga personalitate a lui Will într-un computer.

    Regia: Wally Pfister
    51 0
    6.2
  • Iron Man 3 (2013)

    Omul de Fier 3

    Atunci când universul său este distrus de puternicul terorist Mandarinul, iar cei dragi lui sunt puși în pericol, Tony Stark - omul din spatele costumului Iron Man - este nevoit să facă față amenințării și să își salveze familia și concetățenii.

    Regia: Shane Black
    124 1
    7.1
  • Blood (2012)

    Judecată criminală

    Thriller-ul Blood ne prezintă crizele morale și decăderea unei familii de polițiști. Doi frați, sufocați de umbra tatălui lor, care le-a fost și șef în poliție, trebuie să investigheze o crimă pe care ei înșiși au comis-o

    Regia: Nick Murphy
    1 0
    6.0
  • Margin Call (2011)

    Panică pe Wall Street

    Thriller-ul Margin Call, plasat pe vestita Wall Street din New York în perioada apogeului din 2008 al crizei financiare internaționale, prezintă ultimele 24 de ore din "viața" unei importante instituții bancare.

    Regia: J.C. Chandor
    35 8
    7.1
  • Priest (2011)

    Răzbunătorul

    Într-o lume pustiită de un război secular între oameni și vampiri, Priest, un legendar preot războinic, trăiește neștiut de nimeni. Bărbatul iese din exilul autoimpus când nepoata sa de 18 ani este răpită de un grup de vampiri.

    Regia: Scott Stewart
    67 4
    5.7
  • The Tourist (2010)

    Turistul

    Jolie interpretează rolul unui agent Interpol care se folosește de un turist american în încercarea de a prinde un criminal alături de care a trăit o poveste de dragoste în trecut.

    Regia: Florian Henckel von Donnersmarck
    44 1
    6.0
  • Iron Man 2 (2010)

    Omul de Fier 2

    Lumea întreagă știe că inventatorul miliardar Tony Stark este supereroul Iron Man. Guvernul, presa și chiar publicul fac presiuni asupra genialului inventator pentru ca acesta să-și doneze imbatabila armură oamenilor de știință ai armatei.

    Regia: Jon Favreau
    138 4
    6.9