Filmele și serialele cu Paul Guilfoyle

  • Paul Guilfoyle

    Paul Guilfoyle

    75 de ani
    Data nașterii: 28.04.1949
    Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
  • Arthur the King (2024)

    Regele Arthur

    Regia: Simon Cellan Jones
    32 0
    7.1
  • Pandemic (2016)

    Acest film de groază prezintă o lume devastată de un virus care își transformă victimele în monștri. Lauren vine la Los Angeles ca să conducă o echipă pentru salvarea supraviețuitorilor care nu au fost infectați.

    Regia: John Suits
    8 2
    4.4
  • Live from Baghdad (2002)

    În direct din Bagdad

    Filmul spune povestea jurnalistilor de la CNN care au ramas in oras cand echipele celorlalte televiziuni s-au grabit sa-l paraseasca in ajunul primelor bombardamente din timpul Razboiului din Golf.

    Regia: Mick Jackson
    3 0
    7.2
  • Session 9 (2001)

    O echipă de muncitori primește sarcina de a curăța de azbest clădirea unui sanatoriu abandonat al cărui trecut îngrozitor pare să redevină prezent

    Regia: Brad Anderson
    13 3
    6.4
  • CSI: Crime Scene Investigation (2000)

    CSI: Criminaliștii

    Scenariul: Anthony E. Zuiker
    53 3
    7.7
  • Entropy (1999)

    Haos in dragoste

    Cel mai greu lucru in viata este sa-ti regizezi propria viata. Entropy este un policier aparte, intrucatva elitist dar perceput ca un film "cool" cu un pretext simplu dar un "ambalaj" iesit din comun. Jake Walsh (Stephen Dorff) este regizor de...

    Regia: Phil Joanou
    0 0
    6.2
  • Random Hearts (1999)

    Ironia sorții

    Pentru Den Broeck – sergent în Departamentul de Poliție - și Kay Chandler – candidată la alegeri, încrederea e un lucru de mare preț. Carierele amândurora depind de încrederea oamenilor în ei. Și căsătoriile, Sau cel puțin așa credeau până atunci.

    Regia: Sydney Pollack
    19 0
    5.3
  • In Dreams (1999)

    Crime in vis

    Annette Bening, Aidan Quinn si Robert Downey Jr. joaca in acest thriller psihologic despre o femeie care descopera ca prin visele ei patrunde in mintea unui ucigas nebun. Acesta (Downey Jr.) le transforma in cosmaruri reale.

    Regia: Neil Jordan
    3 0
    5.5
  • Primary Colors (1998)

    Cum să ajungi președinte

    Nepotul unuia dintre liderii de culoare care au militat pentru cauza drepturilor civile pentru comunitatea sa, Henry Burton, un tânăr idealist, caută o cauză frumoasă și nobilă. Așa a intrat în politică și s-a alăturat campaniei prezidențiale a...

    Regia: Mike Nichols
    1 0
    6.7
  • Night Falls on Manhattan (1997)

    Noaptea în Manhattan

    Sean este un tânăr avocat, proaspăt absolvent, pentru care datoria și cinstea sunt mai presus de orice. El trebuie să facă față unei situații delicate atunci când tatăl său, polițist, e implicat într-un conflict cu un traficant de droguri.

    Regia: Sidney Lumet
    11 0
    6.6
  • Air Force One (1997)

    Forța Aeriană Unu

    Harrison Ford în rolul lui James Marshall, un veteran al razboiului din Vietnam, ajuns presedintele SUA. In timpul unei vizite in fosta Uniune Sovietica, Marshall ii infiereaza, intr-un discurs fara precedent, pe teroristii din fostul bloc comunist.

    Regia: Wolfgang Petersen
    53 1
    6.5
  • Filmul reda atmosfera anilor 50 din metropola americana, dominata de celebritati ale Hollywood-ului, reviste de scandal, coruptie si crima organizata. L.A. Confidential depaseste sfera filmelor politiste prin cele trei personaje aduse in prim plan.

    Regia: Curtis Hanson
    Oscar-uri:
    75 4
    8.2
  • Extreme Measures (1996)

    Soluții extreme

    Guy este stupefiat de un pacient dezbracat, adus in stare de soc, care prezenta simptome dintre cele mai ciudate. Pacientul moare si Guy nu reuseste sa afle nimic despre identitatea cadavrului pentru ca dosarul lui dispare din evidentele spitalului.

    Regia: Michael Apted
    16 0
    6.2
  • Striptease (1996)

    Erin (Demi Moore) tocmai a divortat, pierzand astfel custodia fiicei sale. Concediata de la FBI unde lucra ca secretara, ea este nevoita sa lucreze ca dansatoare intr-un club de noapte, pentru a strange banii pentru un nou proces.

    Regia: Andrew Bergman
    26 0
    4.5
  • Little Odessa (1994)

    Dezmoșteniții din Little Odessa

    Joshua, asasin profesionist, revine în oraşul natal, Brighton Beach, în cartierul de evrei ruşi cunoscut sub numele de Little Odessa. Pentru a salva aparenţele, el încearcă să-şi găsească un serviciu şi să joace rolul unui om normal.

    Regia: James Gray
    16 2
    6.7