Filmele cu Pedro Armendáriz Jr.

  • Pedro Armendáriz Jr.

    Pedro Armendáriz Jr.

    Data nașterii: 06.04.1940
    Decedat: 26.12.2011 (71 de ani)
  • Freelancers (2012)

    Polițist pe cont propriu

    Sarcone trebuie să decidă dacă tânărul are stofă pentru a fi polițist în secția sa și îi pune la încercare loialitatea, încrederea și respectul. Când iese la iveală adevărul despre moartea tatălui polițistului novice, acesta vrea să se răzbune.

    Regia: Jessy Terrero
    12 1
    4.7
  • House of My Father (2012)

    Casa tatalui

    Atunci când tatăl contractează datorii pe care nu le mai poate achita, în ajutorul lui sare fratele mai mic pe nume Raul, care soseşte în Mexic împreună cu frumoasa şi pasionala lui logodnică, Sonia.

    Regia: Matt Piedmont
    6 1
    5.5
  • Regia: Manuel Carballo
    0 0
    4.5
  • Oceans (2009)

    Oceanele

    O docudramă ecologică filmată pe întinsul întregului glob pământesc. În parte suspans, în parte meditație, filmul tratează problema dispariției minunilor vii subacvatice.

    Regia: Jacques Perrin, Jacques Cluzaud
    3 1
    7.7
  • Killing Cabos (2004)

    Rapirea

    O comedie neagra ai carei protagonisti sunt niste adolescenti din Mexico City implicati intr-o rapire. Din motive mult prea complicate pentru a putea fi explicate, Jaque si Mudo, doi tipi draguti altminteri, trebuie sa faca in asa fel incat...

    Regia: Alejandro Lozano
    0 0
    7.4
  • In the Time of the Butterflies (2001)

    Surorile Mirabal

    Începând din anul 1930, Republica Dominicană s-a aflat sub dictatura generalului Leonidas Trujillo. Alianțele sale secrete cu biserica, aristocrația, intelectualii și presa au stat la baza controlului său absolut. În timpul regimului său mai...

    Regia: Mariano Barroso
    5 0
    6.6
  • Original Sin (2001)

    Păcat originar

    Pornind de la clasicul thriller al lui Cornell Woolrich, Waltz Into Darkness, Michael Cristofer arunca o privire provocatoare asupra teritoriului misterios unde pasiunea si dragostea ii arunca pe oamenii obisnuiti intr-un vartej de minciuni si crime.

    Regia: Michael Cristofer
    44 0
    6.0
  • Before Night Falls (2000)

    Viața și epoca lui Reinaldo Arenas

    Filmul pune in contrast copilaria scriitorului, perioada in care a suferit foamea crunta, dar in care s-a bucurat de libertate deplina, si viata de adult, zbuciumata si tensionata din cauza scrierilor sale si, mai ales, a orientarilor sale sexuale.

    Regia: Julian Schnabel
    7 2
    7.1
  • Herod's Law (1999)

    Legea lui Irod

    Dupa ce fostul primar corupt este ucis de fermieri, Juan Vargas, un sarac om de serviciu, este numit sa conduca micul oras aflat in centrul Mexicului. Dupa lungi incercari de a face o realitate din moto-ul "modernitate, pace si progres", Juan...

    Regia: Luis Estrada
    3 0
    7.8
  • On the Border (1998)

    La frontieră

    Tacut, misterios, Jack este omul de incredere al directorului unei banci dintr-un orasel de frontiera si, in acelasi timp, iubitul sotiei acestuia. Nimeni nu-i cunoaste trecutul si nu banuieste ca Jack planuieste sa dea o spargere.

    Regia: Bob Misiorowski
    1 0
    4.8
  • Licence to Kill (1989)

    Permis de ucis

    Aflat in vacanta in Florida Keys, agentul 007 urmeaza sa fie cavaler de onoare la nunta unui fost coleg din C.I.A.. In drum spre biserica, Bond e informat de catre paza de coasta ca teroristul Franz Sanchez se afla in Bahamas.

    Regia: John Glen
    40 1
    6.7
  • Murder in Three Acts (1986)

    Crimă în trei acte

    Asistentul lui Hercule Poirot, Hastings, se decide sa-l scoata din biroul sau prafuit in care isi scrie memoriile si sa-l invite la o petrecere, la care majoritatea invitatilor sunt pritenii lui. Lumea este foarte colorata, un actor, o scriitoare,...

    Regia: Gary Nelson
    8 0
    6.2
  • La chèvre (1981)

    Ghinionistul

    Fiica unui magnat dispare in conditii misterioase intr-o tara din America Centrala, iar bogatasul este dispus sa cheltuiasca oricat pentru a o gasi. Cand orice speranta pare pierduta, apare in cadru celebrul detectiv François Perrin.

    Regia: Francis Veber
    27 1
    7.3
  • The Dogs of War (1980)

    Câinii războiului

    O poveste uimitoare despre manipulare politică şi corupţie, care urmăreşte un mercenar (câştigător al premiului Oscar Christopher Walken) care detronează un dictator corupt african pentru a plasa în locul său o „marionetă” a unei corporaţii puternice

    Regia: John Irvin
    21 2
    6.3
  • Guns and Guts (1974)

    Regia: René Cardona Jr.
    0 0
    5.2