Filmele și serialele cu Peter Boyle

  • Peter Boyle

    Peter Boyle

    Data nașterii: 18.10.1935
    Decedat: 12.12.2006 (71 de ani)
  • Belle, o frumoasă copilă de 12 ani, tocmai și-a pierdut mama într-un groaznic accident de mașină. Tatăl ei este acum în dificila situație de a crește un copil care îl crede responsabil, în parte, pentru pierderea mamei. Nici bunicul fetei nu mai...

    Regia: Dennis Fallon
    2 0
    5.8
  • Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (2004)

    Scooby Doo: Monștri dezlănțuiți

    In noua lor aventura de pe marile ecrane, Scooby si echipa se confrunta cu un periculos mascat anonim care pune la cale stapanirea orasul Coolsville producand panica printre locuitorii lui prin intermediul unui monstru-robotizat.

    Regia: Raja Gosnell
    6 0
    5.2
  • The Adventures of Pluto Nash (2002)

    Aventurile lui Pluto Nash

    Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, Pluto Nash (Eddie Murphy) se lupta pentru a-si pastra clubul de noapte, aflat undeva intre Pamant si Uranus de controlul mafiei.

    Regia: Ron Underwood
    12 0
    3.9
  • Monster's Ball (2001)

    Puterea Dragostei

    Film despre vieti ce se intersecteaza, in care personajele se transforma unul pe altul atat de profund, incat in timp ce artificiile par a porni chiar de sub pamant, exploziile lor isi gasesc ecoul in inimile si in mintile noastre.

    Regia: Marc Forster
    Oscar-uri:
    25 5
    7.1
  • Doctor Dolittle (1998)

    Dr. Dolittle

    Dolittle are tot ce-și dorește: o soție frumoasă, două fiice adorabile și o carieră de invidiat. Totul e minunat până când aproape lovește un câine cu mașina. Acesta scoate un lătrat ciudat și dispare. Din acel moment, viața lui se schimbă radical.

    Regia: Betty Thomas
    15 1
    5.4
  • A Deadly Vision (1997)

    Minte diabolică

    Babette are viziuni despre crimele in serie ce au loc in orasul sau si care sunt foarte mediatizate. Ea vrea sa ajute politia, dar nu este luata in serios decat de un singur politist, pe care il roaga sa o protejeze atunci cand presimte ca ea va...

    Regia: Bill L. Norton
    0 0
    5.2
  • That Darn Cat (1997)

    Acea pisică blestemată

    Într-un orăşel din Massachusetts, doi pungaşi răpesc o cameristă pe care o iau drept soţia unui om de afaceri. Victima, sperând ca cineva s-o găsească, scrijeleşte un SOS pe spatele ceasului pe care-l purta şi reuşeşte să-l pună la gâtul unui motan.

    Regia: Bob Spiers
    5 0
    4.7
  • Everybody Loves Raymond (1996)

    Dragul de Raymond

    Ray Baron, un jurnalist de sport, locuieşte cu soţia, fiica de 12 ani, şi gemenii de 8 ani, în Long Island. Viaţa lor ar decurge fără probleme dacă părinţii lui Ray, care locuiesc peste drum, nu s-ar amesteca tot timpul în treburi care nu-i privesc

    Scenariul: Philip Rosenthal
    71 2
    7.3
  • While You Were Sleeping (1995)

    În timp ce tu dormeai

    "În timp ce tu dormeai" este o comedie romantică despre o femeie îndrăgostită de un bărbat care nu ştie de existenţa ei şi care ar avea ocazia să afle despre ea dacă nu ar intra în comă în urma unui accident.

    Regia: Jon Turteltaub
    20 1
    6.8
  • The Shadow (1994)

    Umbra

    “Umbra” (Alec Baldwin) are puteri supranaturale: poate deveni invizibil si poate creea confuzie in mintile oamenilor. Dar vor fi suficiente aceste puteri, atunci cand va trebui sa lupte impotriva dusmanului sau, Shiwan Khan?

    Regia: Russell Mulcahy
    14 1
    6.0
  • Bulletproof Heart (1994)

    Asasin de profesie

    Un ucigas platit, Mick, primeste o noua misiune: de a ucide o femeie care pare sa-si doreasca moartea. Situatia ia intorsaturi neasteptate si ajunge intr-un impas cu urmari neplacute pentru toti.

    Regia: Mark Malone
    0 0
    5.9
  • The Santa Clause (1994)

    Moș Crăciun

    Cine este Moș Crăciun? Cum coboară el pe horn, în special când nu ai sobă? Cum vizitează toate casele din lume într-o singură noapte? Și cât de mare este sacul cu daruri pe care-l poartă în spate? Răspunsurile vin în comedia "Cine este Moș Crăciun?".

    Regia: John Pasquin
    24 1
    6.6
  • Honeymoon in Vegas (1992)

    Lună de miere în Vegas

    Detectivul particular Jack Singer ii promite mamei sale, aflata pe patul de moarte, ca nu se va insura niciodata. Pe de alta parte, prietena sa, Betsy, ameninta ca-l paraseste daca nu se hotaraste s-o ceara odata de nevasta.

    Regia: Andrew Bergman
    8 0
    5.9
  • Kickboxer 2: The Road Back (1991)

    Kickboxer 2: Înfruntarea

    Dupa moartea fratilor sai mai mari, interpretati in primul film din seria Kickboxer de Jean Claude Van Damme si Dennis Alexio, mezinul David Sloan a renuntat la razbunarea acestora resemnandu-se cu gandul ca asasini au scapat nepedepsiti. David...

    Regia: Albert Pyun
    10 0
    4.5
  • Speed Zone (1989)

    Cursa ghiulea III

    Competitorii celei mai nebunesti curse automobilistice sunt gata de start. Cele mai diferite tipuri de masini si cei mai ciudati piloti, printre care si femei sunt gata sa porneasca intr-o cursa infernala de-a lungul Statelor Unite, pentru a...

    Regia: Jim Drake
    4 0
    4.5