Filmele și serialele cu Philip Baker Hall

  • Philip Baker Hall

    Philip Baker Hall

    Data nașterii: 10.09.1931
    Decedat: 12.06.2022 (90 de ani)
  • The Last Word (2017)

    Harriet este o femeie de afaceri pensionată care încearcă să controleze totul în jurul ei. Când decide să-și scrie propriul necrolog, o tânără jurnalistă își asumă sarcina de a afla adevărul, rezultând o prietenie care le poate schimba viața.

    Regia: Mark Pellington
    12 1
    6.6
  • Person to Person (2017)

    De la persoană la persoană

    Filmul descrie o zi din viața câtorva newyorkezi, inclusiv a doi reporteri din presa scrisă, care investighează o posibilă crimă, a unui pierde-vară în căutarea unui disc din vinil și a doi adolescenți ce chiulesc de la școală.

    Regia: Dustin Guy Defa
    0 1
    5.7
  • Room 104 (2017)

    Camera 104

    Plasată într-o cameră aparent banală a unui hotel american oarecare, serialul urmărește diversele întâmplări ale oaspeților ce au fost cazați în acolo.

    Scenariul: Mark Duplass, Jay Duplass
    17 4
    6.1
  • Second Chance (2016)

    A doua șansă

    Descris într-o singură frază, Second Chance sună cam aşa: când casa îi este jefuită, iar hoţii îl ucid, poliţistul căzut în dizgraţie Jimmy Pritchard are parte de o nouă şansă când devine cobai pentru tehnologia revoluţionară inventată de un...

    Scenariul: Rand Ravich
    4 0
    7.4
  • Playing It Cool (2014)

    Cel mai îndrăgostit bărbat

    Ce te faci când te arunci cu toată inima într-o poveste de dragoste, dar sentimentele nu îți sunt împărtășite? Cu inima zdrobită de indiferența alesei sale, un bărbat are o inițiativă surprinzătoare: să scrie despre experiența sa.

    Regia: Justin Reardon
    19 5
    5.9
  • Bad Words (2013)

    Cuvinte rele

    Debutul regizoral al lui Jason Bateman este o comedie despre un tip de 40 de ani care participa la concursuri de silabisit, alaturi de copii, pe care ii insulta in toate felurile.

    Regia: Jason Bateman
    5 0
    6.6
  • Clear History (2013)

    Așa se scrie istoria!

    Nathan e un fost director de vânzări căzut în dizgrație, care trăiește sub o nouă identitate. El își dă seama că fostul său șef, Will Haney, s-a îmbogățit cu milioane de dolari după ce a lansat pe piață o mașină electrică pe care Nathan a creat-o

    Regia: Greg Mottola
    2 0
    6.5
  • People Like Us (2012)

    Oameni ca noi

    Sam, un om de afaceri realizat, se întoarce acasă la auzul veștii că tatăl său, de care se înstrăinase de ani buni, a murit. Acolo are însă o surpriză deloc plăcută: o soră alcoolică, cu un fiu de 12 ani.

    Regia: Alex Kurtzman
    12 1
    7.0
  • Bending the Rules (2012)

    Bătaia e ruptă din rai!

    Nick Blades este un polițist trimis în judecată pentru fapte de corupție. Procurorul adjunct Theo Gold este omul responsabil cu punerea lui în spatele gratiilor. Cei doi se văd obligati să coopereze într-un caz legat de un criminal periculos...

    Regia: Artie Mandelberg
    2 0
    4.8
  • 50/50 (2011)

    Adam are 27 de ani și este editor de programe radio. Este diagnosticat cu o formă rară de cancer. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, al mamei sale și al psihoterapeutei lui, Adam învață care sunt cele mai importante lucruri în viață.

    Regia: Jonathan Levine
    11 1
    7.6
  • Mr. Popper's Penguins (2011)

    Pinguinii domnului Popper

    Povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica şi care devine fără voia lui proprietarul a 6 pinguini. După ce-i dresează pentru varii numere “acrobatice” şi coregrafice, pictorul porneşte într-un turneu.

    Regia: Mark Waters
    20 0
    6.0
  • All Good Things (2010)

    Un cuplu perfect

    O poveste bazată pe cel mai notoriu caz de crimă nerezolvat din istoria New York-ului. Scenariul original folosește constatări nou descoperite, mărturii și speculații pentru a crea o poveste tulburătoare despre familie, obsesie, dragoste și pierdere.

    Regia: Andrew Jarecki
    16 2
    6.3
  • Wonderful World (2009)

    O lume minunată

    Regia: Joshua Goldin
    0 0
    6.0
  • The Lodger (2009)

    Chiriașul

    Un cuplu inchiriaza o camera unui tanar misterios, care ar putea fi vinovat de o serie de crime oribile care s-au petrecut in ultimul timp in cartier. Inspirat din aceeasi carte ca The Lodger din 1927 in regia lui Alfred Hitchcock.

    Regia: David Ondaatje
    5 0
    5.7
  • Fired Up! (2009)

    Doi băieți și multe fete

    Shawn şi Nick sunt cei mai populari jucători de fotbal din echipa liceului. Deși începutul campionatului de fotbal e aproape, băieţii fac tot posibilul să se infiltreze în tabăra majoretelor, în loc să meargă cu ceilalţi membri ai echipei.

    Regia: Will Gluck
    8 1
    6.1