Filmele și serialele cu Philip Bosco

  • Philip Bosco

    Philip Bosco

    Data nașterii: 26.09.1930
    Decedat: 03.12.2018 (88 de ani)
  • The Savages (2007)

    Familia Savage

    O sora si un frate (Linney si Hoffman) incep sa realizeze adevaratele responsabilitati familiale, cand devin nevoiti sa aiba grija de tatal lor bolnav.

    Regia: Tamara Jenkins
    4 0
    7.1
  • Hitch (2005)

    Hitch: Consilier în amor

    Unui „consilier in amor" Hitch (Will Smith) ii sunt date peste cap toate invataturile de pana atunci, cand o tanara jurnalista incepe sa-i dea tarcole. Ea vrea sa afle mai multe dsespre un client al sau si despre metodele de consiliere ale lui Hitch.

    Regia: Andy Tennant
    32 0
    6.6
  • Abandon (2002)

    O studenta incepe sa aiba viziuni ale fostului iubit, care a disparut in mod misterios in primul său an la colegiu. Mai mult, s-ar parea ca ea este implicata si in disparitia altei persoane...

    Regia: Stephen Gaghan
    3 0
    4.8
  • Kate & Leopold (2001)

    Kate și Leopold

    Kate este modelul femeii moderne a secolului XXI. Stuart, fostul iubit, descoperă o poartă a timpului prin care îl aduce în noul mileniu pe stră-străbunicul lui, Leopold. Kate și Leopold se întâlnesc și descoperă unul în celălalt sufletul pereche.

    Regia: James Mangold
    25 2
    6.4
  • Wonder Boys (2000)

    Un roman neterminat, o masina furata, un caine mort, un student cu probleme, o sotie plictisita si o amanta insarcinata

    Regia: Curtis Hanson
    Oscar-uri:
    13 2
    7.2
  • Shaft (2000)

    Pentru detectivul John Shaft (Samuel L. Jackson) este inca o noapte petrecuta in cartierele rau famate din New York, in compania criminalilor care-l doresc mort. Cand o lichea, un pusti(Christian Bale), ucide un tanar de culoare, Shaft intervine.

    Regia: John Singleton
    29 0
    6.0
  • Critical Care (1997)

    Situatie critica

    Regia: Sidney Lumet
    4 0
    5.9
  • My Best Friend's Wedding (1997)

    Iubitul meu se însoară

    Julia si Cameron scot armele si pornesc la lupta pentru cucerirea aceluiasi barbat. Problema e ca Julia l-a avut pe acest barbat la indemina mai multi ani, dar niciodata nu a fost capabila sa faca primul pas sau sa-i ceara sa ia o decizie.

    Regia: P.J. Hogan
    21 1
    6.3
  • It Takes Two (1995)

    E nevoie de două

    Amanda si Alyssa sunt doua fete identice care au avut parte de o viata cu totul diferita. Neastamparata Amanda a schimbat nenumarate familii adoptive, in timp ce tacuta Alyssa a crescut intr-o lume a privilegiului si a luxului.

    Regia: Andy Tennant
    6 0
    5.9
  • Milk Money (1994)

    Iubire de probă

    Dupa ce se imprieteneste cu o prostituata sufletista, interpretata de Melanie Griffith, un pusti de 12 ani e hotarat sa o „cupleze” cu tatal lui, vaduv de mai multi ani. Manevra tine si cei trei incearca sa convietuiasca o zi si o noapte, de proba.

    Regia: Richard Benjamin
    10 1
    5.6
  • Nobody's Fool (1994)

    Prostul nimănui

    In Nobody's Fool, Paul Newman interpreteaza rolul unui betiv inveterat, genul de om liber si detasat de responsabilitatile vietii. Eroul filmului este angajatul unui constructor local, care flirteaza ocazional cu sotia acestuia si locuieste cu...

    Regia: Robert Benton
    22 0
    7.3
  • Lung-metraj bazat pe povestea reala a revoltei din inchisoarea Attica, anul 1971...

    Regia: John Frankenheimer
    11 0
    6.7
  • Straight Talk (1992)

    Cu sufletul pe masa

    Fire sincera, deschisa, provinciala Shirlee Kenyon vine la Chicago si isi ia o slujba obscura la o statie de radio. Aici ajunge din intamplare gazda ocazionala a unei emisiuni radiofonice interactive, prezentata de obicei de un doctor psihiatru.

    Regia: Barnet Kellman
    4 0
    5.7
  • True Colors (1991)

    Culorile adevărate

    Peter și Tim incearcă să-și croiască drumul spre o carieră politică. Valorile lor sunt diferite. Tim e decis să intre în justiție, în timp ce Peter e dispus să facă orice pentru a deveni un broker cu putere politică, chiar să încalce regulile.

    Regia: Herbert Ross
    1 1
    6.3
  • F/X2 (1991)

    FX - Efecte speciale II

    Rollie Tyler este un tehnician de efecte speciale extrem de căutat. Abia scăpat cu viață din mâinile unor bandiți, nu mai este dornic să-și puna talentul în slujba poliției. Totuși, detectivul Mike Brandon îl convinge să-l ajute.

    Regia: Richard Franklin
    14 0
    5.9