Filmele și serialele cu Rachel McAdams

  • Rachel McAdams

    Rachel McAdams

    45 de ani
    Data nașterii: 17.11.1978
    Locul nașterii: London, Ontario, Canada
  • Margaret, în vârstă de unsprezece ani, este forțată să plece din viața ei din New York City la suburbiile din New Jersey, unde trăiește vremurile haotice și tulburi ale adolescenței alături de noi prieteni într-o școală nouă. Ea se bazează pe mama...

    Regia: Kelly Fremon Craig
    14 2
    7.3
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

    Doctor Strange în Multiversul Nebuniei

    Doctorul Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către Multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui...

    Regia: Sam Raimi
    234 22
    6.9
  • Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

    Concursul Muzical Eurovision: Povestea trupei Fire Saga

    Doi cântăreți de provincie își urmează visul de a ajunge staruri pop la un concurs muzical internațional. Miza, intrigile rivalilor și incidentele le vor pune la grea încercare legătura.

    Regia: David Dobkin
    11 1
    6.5
  • Explained (2018)

    Pe înțelesul tuturor

    Acest serial revelator de la Vox explorează o paletă largă de subiecte: ascensiunea criptomonedelor, ineficiența dietelor sau lumea nebună a muzicii K-pop.

    Scenariul: Joe Posner, Ezra Klein
    10 0
    8.0
  • Game Night (2018)

    Jocul de-a detectivii

    Game Night (2018) urmărește trei cupluri care au fost invitate la o noapte de joc atipică, ce implică rezolvarea misterului unei crime, completat cu agresori și agenți federali falși.

    Regia: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
    277 43
    6.9
  • Disobedience (2017)

    Nesupunere

    O femeie revine în comunitatea evreiască din care a fost alungată din cauza atracției ei față de o prietenă din copilărie. Odată întoarsă, pasiunea dintre cele două se reaprinde și curând încep să exploreze limitele credinței și ale sexualității.

    Regia: Sebastián Lelio
    27 8
    6.6
  • Când strălucitul neurochirurg Stephen Strange are un accident și își pierde abilitatea de a opera, un viitor sumbru pare să-i fie destinat. O întâlnire cu Cea Antică i-ar putea deschide calea către secretele magiei.

    Regia: Scott Derrickson
    366 15
    7.5
  • Spotlight (2016)

    Filmul se va concentra asupra perioadei de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team.

    Regia: Tom McCarthy
    Oscar-uri:
    25 3
    8.1
  • Într-o zi, pe când mergea cu maşina prin oraş după o ceartă în familie, un bărbat numit Tomas calcă un copil care moare. Va putea depăşi Tomas acest moment?

    Regia: Wim Wenders
    3 0
    5.4
  • The Little Prince (2015)

    Micul prinț

    Ecranizare după mult iubita carte pentru copii a lui Antoine de Saint-Exupéry: Un pilot se prăbușește în deșert și întâlnește un băiețel de pe o planetă îndepărtată. Visul său? Să aibă un prieten...

    Regia: Mark Osborne
    10 0
    7.7
  • Southpaw (2015)

    Lovitură de stânga

    Un boxer luptă din greu pentru a ajunge în top, dar descoperă că între timp viaţa lui se destramă în jurul său

    Regia: Antoine Fuqua
    33 1
    7.3
  • Aloha (2015)

    Un renumit contractor al armatei revine în locurile în care a trăit cele mai mare succese din cariera sa militară. Bărbatul reînnoadă legătura cu o fostă mare dragoste, dar, în același timp, se îndrăgostește de supraveghetoarea lui

    Regia: Cameron Crowe
    19 3
    5.4
  • A Most Wanted Man (2014)

    Vânătoarea de spioni

    Un tânăr musulman, jumătate cecen și jumătate rus, ajunge aproape mort în oraș, căutând cu disperare ajutor pentru a recupera averea tatălui decedat. Doar că informațiile despre el nu par să aibă sens

    Regia: Anton Corbijn
    23 4
    6.7
  • True Detective (2014)

    Detectivii din California

    Serialul de succes se centrează acum pe un criminal care acționează într-un oraș murdar și corupt dintr-un district al Los Angeles-ului. În rolurile principale îi vedem pe Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams și Taylor Kitsch.

    Scenariul: Nic Pizzolatto, Issa López
    325 16
    8.9
  • About Time (2013)

    Era și timpul

    După încă o petrecere nereușită de Anul Nou, tatăl (Bill Nighy) lui Tim îi spune acestuia că bărbații din familia lor au abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viața lui.

    Regia: Richard Curtis
    61 3
    7.8