Filmele și serialele cu Ray McKinnon

  • Ray McKinnon

    Ray McKinnon

    66 de ani
    Data nașterii: 15.11.1957
    Locul nașterii: Adel, Georgia, USA
  • Regia: Michael Keaton
    58 5
    6.9
  • Dopesick (2021)

    Scenariul: Danny Strong
    34 2
    8.6
  • Chaos Walking (2021)

    Haos Ambulant

    Todd trăiește pe o planetă cunoscută ca Noua Lume. Planeta ar putea fi o binecuvântare pentru omenire, dar locuitorii sunt loviți de Zgomot - un virus care provoacă halucinații izvorâte din propriile gânduri și îi face pe mulți să își piardă mințile.

    Regia: Doug Liman
    50 9
    5.7
  • News of the World (2020)

    Noutăți din lumea largă

    Un veteran al Războiului Civil, care merge din oraș în oraș și citește știrile, începe o călătorie periculoasă prin Texas pentru a oferi un nou cămin unei tinere orfane.

    Regia: Paul Greengrass
    122 11
    6.8
  • Ford v Ferrari (2019)

    Ford contra Ferrari : Marea provocare: Le Mans ’66

    Designerul Carroll Shelby și șoferul Ken Miles s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu propriii demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company.

    Regia: James Mangold
    Oscar-uri:
    266 7
    8.1
  • Mud (2012)

    Evadatul

    Mud urmărește prietenia dintre un evadat și un băiat de 14 ani. Acesta îl ajută pe evadat să găsească adăpost pe o insulă din Mississippi, unde se va ascunde de poliție și de vânătorii de recompense, ajutându-l să se reîntâlnească și cu iubita lui.

    Regia: Jeff Nichols
    12 2
    7.4
  • Footloose (2011)

    Footloose: Dans interzis

    Ren, un tânăr plin de viață de la oraș, ajunge în mica localitate Beaumont din Tennessee. E nemulțumit de viața culturală de aici, mai ales că autoritățile au interzis dansul și muzica rock. Ren nu va întârzia să aibă ac de cojocul tradiționaliștilor

    Regia: Craig Brewer
    15 0
    5.8
  • That Evening Sun (2009)

    Soarele în asfințit

    Un fermier din Tennessee trecut de prima tinerete se intoarce la ferma sa si este nevoit sa se confrunte cu o tradare familiala, reaparitia unui vechi dusman si posibila pierdere a fermei.

    Regia: Scott Teems
    1 0
    7.0
  • The Blind Side (2009)

    Povestea unui campion

    Norocul lui Michael se schimbă atunci când este adoptat de către soții Touhy, care îi oferă un cămin stabil și îmbelșugat, multă iubire și compasiune și o educație corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obține o bursă sportivă.

    Regia: John Lee Hancock
    Oscar-uri:
    33 1
    7.6
  • The Last Lullaby (2008)

    Ultimul cântec de leagăn

    Un asasin plătit alege viața ușoară, lâsînd business-ul crimelor în grija altora. Însă, decizia protagonistului nu a însemnat instaurarea instantanee a calmului și a păcii, așa cum se aștepta acesta.

    Regia: Jeffrey Goodman
    1 0
    6.1
  • The Missing (2003)

    Dispărutele

    În secolul al-XIX-lea, în New Mexico, Samuel Jones se întoarce acasă, sperând că se va împăca cu fiica sa, Maggie, pe care a părăsit-o cu mulți ani în urmă. Tânăra îl respinge insa curand lucrurile se schimbă.

    Regia: Ron Howard
    28 0
    6.5
  • The Badge (2002)

    În spatele aparențelor

    Acțiunea filmului se petrece în micul orășel Louisiana și descrie viața șerifului Darl Hardwick care investighează moartea unui transsexual local. Cercetările se transformă rapid într-o anchetă asupra unei crime controversate.

    Regia: Robby Henson
    3 0
    6.1
  • Goodbye Lover (1999)

    Adio, iubitule

    Ben si Sandra sunt iubiti si le place sa traiasca periculos, dar, din nefericire, Sandra este maritata cu Jake, fratele mai mic al lui Ben. Insa, nu dupa mult timp, Jake va afla ce se intampla intre fratele lui si sotia lui...

    Regia: Roland Joffé
    4 0
    5.6
  • Dead Man's Walk (1996)

    Drumul morților

    2 1
    7.1
  • The Net (1995)

    Rețeaua de calculatoare

    Angela este o expertă în computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transformă în cel mai negru coșmar al vieții ei. Într-o zi, Angela dă din întâmplare peste niște informații guvernamentale strict secrete.

    Regia: Irwin Winkler
    31 0
    6.0