Filmele și serialele cu Rex Linn

  • Rex Linn

    Rex Linn

    67 de ani
    Data nașterii: 13.11.1956
    Locul nașterii: Spearman, Texas, USA
  • Lethal Weapon (2016)

    Armă mortală

    Având la bază populara franciză Armă mortală, serialul cu același nume prezintă pățaniile și experiențele a doi detectivi, unul tânăr și iute la mânie, iar celălalt, un veteran interesat de menținerea unui nivel cât mai scăzut de stres în viața lui.

    Scenariul: Matthew Miller
    1137 14
    7.8
  • Zombeavers (2014)

    Regia: Jordan Rubin
    1 1
    4.8
  • The Lottery (2014)

    SF
    Scenariul: Timothy J. Sexton
    1 0
    6.0
  • Devil's Knot (2013)

    Trei crime

    Asasinarea sângeroasă a trei copii mici declanșează un proces penal controversat, în care trei adolescenți sunt acuzați că au omorât copiii ca parte a unui ritual satanic

    Regia: Atom Egoyan
    3 2
    6.1
  • Abominable (2006)

    Abominabil

    Un paraplegic traieste momente terifiante cand, aflat in cabana lui din padure, il vede pe Sasquatch.

    Regia: Ryan Schifrin
    3 1
    5.1
  • The Zodiac (2005)

    Zodiac

    Acest film abordeaza putin diferit povestea faimosului criminal in serie Zodiac, fiind mai mult decat o simpla poveste a crimelor. Pelicula urmareste impactul crimelor asupra victimelor, familiilor acestora si asupra intregii comunitati.

    Regia: Alexander Bulkley
    0 0
    5.3
  • After the Sunset (2004)

    După apus

    Dupa un ultim jaf, un hot profesionist (Pierce Brosnan) se retrage pe o insula paradisiaca. Pe urmele lui se afla inamicul sau, agentul FBI Lloyd (Woody Harrelson). Curand intre ei incepe un joc de-a soarecele si pisica.

    Regia: Brett Ratner
    43 1
    6.2
  • CSI: Miami (2002)

    Horatio Caine, un fost detectiv de omucideri, este seful unei echipe care investigheaza crimele socante ce au loc in imprejurimile Miami-ului. Calleigh Dusquene este o superba sudista specialista in balistica, Tim Speedle un detectiv sarmant, care...

    Scenariul: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
    46 0
    6.5
  • Crossfire Trail (2001)

    Juramantul

    Rafe Covington pretuieste cuvantul dat. Si acesta este motivul pentru care se indreapta acum spre un mic orasel din Wyoming: sa o protejeze pe Ann, sotia bunului sau prieten, asa cum i-a promis cand acesta se afla pe patul de moarte.

    Regia: Simon Wincer
    17 0
    7.1
  • The Jack Bull (1999)

    Prețul dreptății

    „The Jack Bull” spune povestea lui Myrl Redding, un negustor de cai din Wyoming care se confruntă cu Henry Ballard, tot fermier, după ce Ballard se poartă urât cu doi dintre caii lui Myrl și cu îngrijitorul acestora, indianul Billy.

    Regia: John Badham
    9 1
    6.8
  • Instinct (1999)

    Nicoline începe să lucreze într-o închisoare unde îl cunoaște pe Idris, un violator inteligent și psihopat. Un joc al puterii apare între ei și Nicoline este acaparată complet de situație.

    Regia: Jon Turteltaub
    21 2
    6.5
  • Black Cat Run (1998)

    Urmărirea

    O fată e îndrăgostită de un angajat al unei benzinării cu care tatăl ei nu e de acord. Tatăl e șeriful local și, imediat după ce se confruntă cu băiatul, e ucis de niște deținuți evadați care-i răpesc fiica. Toată lumea, inclusiv ajutorul de...

    Regia: D. J. Caruso
    3 0
    5.6
  • The Odd Couple II (1998)

    Cuplul ciudat II

    Oscar si Felix nu s-au vazut timp de 17 ani. Acum Oscar locuieste in Florida, iar Felix in New York. Intr-o buna zi, Oscar este invitat de fiul sau, Bruce, sa ia parte la nunta lui cu fiica lui Felix, care va avea loc in California.

    Regia: Howard Deutch
    6 1
    6.4
  • Breakdown (1997)

    Dispariția

    Ce se intampla daca masina pe care o conduci se strica in desert sub soarele nemilos? Breakdown cu Kurt Russell, J.T. Walsh si Kathleen Quinlan este un thriller care vorbeste despre paranoia cuiva care a ramas departare de civilizatie.

    Regia: Jonathan Mostow
    27 7
    7.0
  • Tin Cup (1996)

    Campionul

    Roy McAvoy este un jucator de golf talentat. Dar talentul sau nu este exploatat de nimeni, iar afacerile incep sa ii mearga tot mai prost. Intr-o zi, iubita rivalului sau David Simms, vine la ferma lui McAvoy pentru a lua lectii de golf...

    Regia: Ron Shelton
    15 0
    6.4