Filmele și serialele cu Richard Jenkins

 • Richard Jenkins

  Richard Jenkins

  75 de ani
  Data nașterii: 04.05.1947
  Locul nașterii: DeKalb, Illinois, USA
 • Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)

  Dahmer - Monstru: Povestea lui Jeffrey Dahmer

  Timp de peste un deceniu, criminalul condamnat Jeffrey Dahmer a ucis 17 adolescenți și tineri. Cum a reușit acesta să scape de arestare atât de mult timp?

  Scenariul: Ian Brennan, Ryan Murphy
  6 2
  8.5
 • Nightmare Alley (2021)

  Aleea groazei

  În New York-ul anilor 1940, Stanton Carlisle se îndrăgostește de o clarvăzătoare și de soțul ei mentalist la un carnaval ambulant. Folosind cunoștințele nou dobândite de la ei, Carlisle își clădește calea spre succes prin escrocarea și înșelarea...

  Regia: Guillermo del Toro
  132 9
  7.0
 • The Shape of Water (2017)

  Forma apei

  Elisa este o angajată mută care se ocupă de curățarea unei structuri guvernamentale ce ascunde laboratoare secrete. Curând, viața ei se schimbă complet atunci când ea și colega ei Zelda descoperă un experiment catalogat ca fiind secret.

  Regia: Guillermo del Toro
  Oscar-uri: x 4
  296 70
  7.3
 • LBJ (2016)

  LBJ (2017) se concentrează asupra revoltelor politice pe care le-a întâmpinat vicepreședintele S. Lyndon Baines Johnson, atunci când a devenit președinte după asasinarea lui John F. Kennedy în noiembrie 1963.

  Regia: Rob Reiner
  3 0
  6.5
 • The Hollars (2016)

  Familia Hollar

  În ajunul operației mamei sale, un artist se întoarce în micul lui oraș natal unde este forțat să navigheze prin lumea nebună pe care a lăsat-o în urmă.

  Regia: John Krasinski
  7 3
  6.6
 • Berlin Station (2016)

  Divizia din Berlin

  Serialul spune povestea lui Daniel Miller, care tocmai a sosit la sediul CIA din Berlin. Meyer are o misiune secretă: să afle identitatea celebrului denunțător ce folosește numele de cod "Thomas Shaw."

  Scenariul: Olen Steinhauer
  196 11
  7.6
 • Bone Tomahawk (2016)

  Tomahawkul de os

  Când niște sălbatici canibali îi răpesc pe locuitorii dintr-un mic oraș, câțiva pistolari conduși de șeriful Hunt pleacă să-i caute. Dar dușmanul lor este mai nemilos decât își poate imagina cineva vreodată.

  Regia: S. Craig Zahler
  30 7
  7.1
 • Povestea se desfășoară de-a lungul a 25 de ani și se concentrează pe Olive, profesoară de matematică la gimnaziu, și pe relația ei cu soțul Henry, farmacistul cu inimă mare al orașului, cu fiul lor Christopher și cu alți membri ai comunității lor.

  6 0
  8.3
 • 4 Minute Mile (2014)

  O milă pătrată

  Drew este un elev de liceu care nu trece printr-o perioadă tocmai ușoară. Cu toate acestea, atunci când își pierduse orice speranță, un fost antrenor care era și el bântuit de proprii demoni, decide să îl antreneze.

  Regia: Charles-Olivier Michaud
  1 0
  6.2
 • God's Pocket (2014)

  God's Pocket este un film despre un orăşel muncitoresc, având personaje ieşite din comun, ale căror vieţi ajung să se intersecteze odată ce Leon Scarpato (Caleb Landry Jones) îşi pierde viaţa pe un şantier în ceea ce pare un "accident"

  Regia: John Slattery
  8 0
  6.1
 • A.C.O.D. (2013)

  Sindromul post-divorț

  Filmul îl are în centru pe un bărbat trecut de 30 de ani care a suferit enorm când părinții lui au divorțat și care a fost forțat să se confrunte o viață întreagă cu scandalurile în care au fost implicați mama și tatăl său de când s-au separat.

  Regia: Stuart Zicherman
  1 0
  5.6
 • White House Down (2013)

  Alertă de gradul zero

  Cale (Channing Tatum) a primit răspuns negativ la cererea de a intra în echipa de protecție a președintelui american. El o invită pe fiica lui  într-o vizită la Casa Albă, care este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinți.

  Regia: Roland Emmerich
  30 1
  6.3
 • Turbo (2013)

  Un melc de grădină visează să devină cel mai rapid melc din lume! Când un accident în care era cât pe ce să-și piardă viața îi dă o viteză nesperat de mare, Turbo află că îi stă în puteri să-și transforme visul în realitate.

  Regia: David Soren
  9 1
  6.4
 • Jack Reacher (2012)

  Jack Reacher. Un glonț la țintă

  Fostul investigator militar Jack Reacher e pe urmele unui ucigaș care a omorât șase oameni, dintr-un singur foc. Când polițiștii sunt siguri că a pus mâna pe suspect, acesta le cere să i-l aducă pe Jack Reacher!.

  Regia: Christopher McQuarrie
  78 2
  7.0
 • Killing Them Softly (2012)

  Omorându-i ușor

  Jackie Cogan (Brad Pitt) e un om al legii care investighează un jaf petrecut în timpul unui campionat de poker organizat sub egida Mafiei

  Regia: Andrew Dominik
  19 3
  6.2