Filmele cu Rick Moranis

  • Rick Moranis

    Rick Moranis

    71 de ani
    Data nașterii: 18.04.1953
    Locul nașterii: Toronto, Ontario, Canada
  • Brother Bear 2 (2006)

    Fratele urs 2

    Kenai este în continuare urs, iar micul Koda e bucuros să constate că el și Kenai nu au nevoie decât unul de celalalt. Kenai, însă, visează la o tânără fată pe care a cunoscut-o și a salvat-o dintr-o situație periculoasă pe când el era foarte tânăr.

    Regia: Ben Gluck
    11 0
    6.1
  • Brother Bear (2003)

    Fratele urs

    Un tânăr vânător caută să se razbune pe un urs dar va fi el însuși transormat într-unul. Acum el trebuie să-și găsească drumul spre casă și spre a putea fi transformat din nou în om.

    Regia: Aaron Blaise, Robert Walker
    19 0
    6.9
  • Honey, We Shrunk Ourselves! (1997)

    Iubito, ne-am micșorat pe noi

    Cand soția îi cere să scape de "Tiki Man", o sculptură de mari dimensiuni, Wayne refuza sa o arunce si reporneste raza de contracție pentru a miscora sculptura. Insa masina este reactivata accidental, iar Wayne si fratele sau sunt miscorati si ei.

    Regia: Dean Cundey
    8 2
    5.0
  • Little Giants (1994)

    Micii giganti

    Danny O’Shea (Rick Moranis) a crescut mereu in umbra fratelui sau, marele campion la fotbal, Kevin O’Shea (Ed O’Neill). Kevin a fost dintotdeauna mai bine facut, mai rapid si mai popular.

    Regia: Duwayne Dunham
    2 0
    6.4
  • The Flintstones (1994)

    Familia Flintstones: Aventuri în Epoca de Piatră

    Flinstones si Rubbles sunt doua familii din Epoca de Piatra. Fred si Barney sunt in continuare buni amici, iar cand Barney ii cere ajutorul lui Fred, acesta îi imprumuta lui Barney niste bani, pentru ca el si Betty sa poata adopta un copil.

    Regia: Brian Levant
    21 1
    5.0
  • Splitting Heirs (1993)

    Moștenitorul pierdut

    Micul Tommy, fiu de nobili britanici, e uitat la o petrecere de părinți și este crescut de o familie pakistaneză săracă. La maturitate descoperă adevărul, inclusiv faptul ca părinții lui au dat averea vărului lui american, Henry, un neisprăvit.

    Regia: Robert Young
    5 0
    5.5
  • Honey, I Blew Up the Kid (1992)

    Dragă, am mărit copilul!

    Wayne Szalinski s-a pus din nou pe treabă. El încearcă să construiască o maşinărie cu care să facă lucrurile să crească. Invitându-i pe Nick şi pe pustiul acestuia să vadă invenţia, maşinăria intră în funcţiune...

    Regia: Randal Kleiser
    10 1
    4.9
  • My Blue Heaven (1990)

    Aproape liber

    Dupa ce este inclus in programul protectie a martorilor, fostul mafiot Vinnie trebuie sa atraga cat mai putin atentia. Agentul federal pus sa il supravegheze, Barney, va avea insa mult de lucru incercand sa-l tina la adapost de bucluc pe Vinnie.

    Regia: Herbert Ross
    13 1
    6.2
  • Honey, I Shrunk the Kids (1989)

    Dragă, am micșorat copiii

    Familist adorabil şi tată sensibil a doi copii frumoşi, cercetătorul şi inventatorul Wayne Szalinski îşi micşorează accidental copiii, dar şi pe alţi doi adolescenţi din cartier, făcându-i de mărimea unor insecte.

    Regia: Joe Johnston
    15 0
    6.4
  • Parenthood (1989)

    Numai tată să nu fii!

    Slujba de parinte nu se termina niciodata... Asta realizeaza familia Buckman de-a lungul unei veri, cand Gil se zbate pentru a fi un super-tata.

    Regia: Ron Howard
    9 0
    7.1
  • Ghostbusters II (1989)

    Vânătorii de fantome II

    Descoperirea unui uriaş râu de ectoplasmă, dar şi evidenta reînviere a activităţii spectrale îi obligă pe membrii Ghostbusters să îşi reia activitatea care i-a făcut celebri.

    Regia: Ivan Reitman
    19 1
    6.6
  • Spaceballs (1987)

    Bătălia Stelelor

    O comedie in stilul caracteristic al regizorului, a carui satira se indreapta, de data asta, catre filmului lui George Lucas, Razboiul stelelor. Planeta Spaceball incearca sa fure atmosfera pasnicei sale vecine, Druidia.

    Regia: Mel Brooks
    39 0
    7.1
  • Club Paradise (1986)

    Clubul Paradis

    O vacanță petrecută pe o insulă exotică este tot ce-și poate dori cineva, iar St. Nicholas din Caraibe figurează în pliantele turistice ca fiind paradisul pe Pământ. Aici, guvernator este un tip rasat, britanic get-beget: nu lipsește, bineînțeles,...

    Regia: Harold Ramis
    3 0
    5.1
  • Little Shop of Horrors (1986)

    Prăvălia groazei

    Legenda spune ca in timpul eclipselor totale de Luna se petrec tot felul de lucruri stranii. Un astfel de fenomen are loc undeva in America. Aparitia unei plante inofensive la prima vedere se dovedeste a fi o adevarata catastrofa!

    Regia: Frank Oz
    2 1
    7.1