Filmele cu Rip Torn

 • Rip Torn

  Rip Torn

  Data nașterii: 06.02.1931
  Decedat: 09.07.2019 (88 de ani)
 • Regia: Jeff Kanew
  9 0
  4.1
 • Happy Tears (2009)

  Lacrimi de fericire

  Revenite acasa pentru a-si ingriji tatal muribund, Jayne si Laura sunt nevoite sa faca fata unor situatii neasteptate si neplacute...

  Regia: Mitchell Lichtenstein
  3 0
  5.2
 • The Golden Boys (2008)

  E nevoie de o femeie

  Filmul redă povestea a trei foști lupi de mare - Captain Zeb, captain Perez și captain Jerry - trecuți toți de 70 de ani, care au hotărât să-și petreacă ultimile zile mutându-se împreună și unindu-și micile economii pe care le aveau, crezând...

  Regia: Daniel Adams
  2 0
  6.0
 • August (2008)

  În pragul falimentului, Tom (Josh Hartnett) e convins că produsele LandShark sunt încă la mare căutare și destinate să revoluționeze viitorul afacerilor. Tom are dreptate, dar drumul către revoluție nu arată așa cum credea el.

  Regia: Austin Chick
  0 0
  5.3
 • Turn the River (2007)

  Un nou început

  O femeie se lupta sa isi recastige fiul pe care l-a pierdut cand a divortat de sotul ei. Kailey (Famke Janssen) este o femeie care traieste din banii castigati la partidele de poker si biliard, o meserie invatata de la vechiul sau prieten Quinn...

  Regia: Chris Eigeman
  3 0
  5.8
 • Patru batrani morocanosi pleaca intr-o calatorie din linistita Florida, unde se stabilisera, in zgomotosul Las Vegas pentru a o opri pe fiica unui dintre ei sa se marite cu barbatul nepotrivit.

  Regia: Charlie Picerni
  0 0
  4.6
 • Zoom (2006)

  Zoom - Academia Supereroilor

  Cand Pamantul este amenintat de o iminenta distrugere, un supererou complet iesit din forma, ramas fara serviciu si trecut de perioada sa de glorie este rechemat in actiune, pentru a salva situatia. Acel erou este Jack Shepard!

  Regia: Peter Hewitt
  7 1
  4.4
 • Marie Antoinette (2006)

  Maria Antoaneta

  Curtea regala a Frantei isi deschide portile pentru Maria Antoaneta, cand aceasta se casatoreste cu regele Ludovic al XVI-lea. Regina adolescenta se razvrateste impotriva mai-marilor curtii, devenind probabil cel mai neinteles monarh al Frantei.

  Regia: Sofia Coppola
  Oscar-uri:
  16 2
  6.5
 • The Sisters (2005)

  Surorile

  Bazat pe romanul Trei surori, filmul este ecranizarea povestii clasice a lui Cehov, cu actiunea mutata din Rusia anului 1901 direct in timpurile si locurile moderne, mai precis intr-o universitate americana a zilelor noastre. Este istoria de...

  Regia: Arthur Allan Seidelman
  0 0
  6.0
 • Love Object (2004)

  Regia: Robert Parigi
  0 1
  6.3
 • Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

  Păzea la minge!

  În încercarea de a-și salva clubul sportiv de la preluarea de către o companie rivală mai mare, un grup de tipi încearcă să joace cel mai tembel joc inventat vreodată: Dodgeball (Păzea la minge!).

  Regia: Rawson Marshall Thurber
  9 0
  6.7
 • Welcome to Mooseport (2004)

  Bun venit în Mooseport

  Un instalator este aruncat în lumina reflectoarelor când decide să candideze împotriva fostului președinte al SUA, căruia nu-i vine a crede că îl are ca adversar pe omul care îi repară toaletele. Un lucru e cert: orașul nu e prea mic pentru amândoi!

  Regia: Donald Petrie
  3 1
  5.3
 • Men in Black II (2002)

  Bărbații în negru II

  Agentul J. (Will Smith) are mare nevoie de ajutor şi este trimis să-l găsească pe Agentul K. (Tommy Lee Jones) şi să-i refacă acestuia memoria.

  Regia: Barry Sonnenfeld
  57 0
  6.2
 • Freddy Got Fingered (2001)

  Freddy încurcă-lume

  Gord e un pierde-vara de 28 de ani care viseaza sa ajunga superstar la Hollywood in domeniul desenelor animate. Numai ca dupa o tentativa esuata de a-si realiza visul, si dupa o alta experienta ratata la o fabrica de branza, Gord se reintoarce acasa.

  Regia: Tom Green
  4 0
  4.6
 • Wonder Boys (2000)

  Un roman neterminat, o masina furata, un caine mort, un student cu probleme, o sotie plictisita si o amanta insarcinata

  Regia: Curtis Hanson
  Oscar-uri:
  13 2
  7.2