Filmele cu Rip Torn

  • Rip Torn

    Rip Torn

    Data nașterii: 06.02.1931
    Decedat: 09.07.2019 (88 de ani)
  • Regia: Jeff Kanew
    9 0
    4.1
  • Happy Tears (2009)

    Lacrimi de fericire

    Revenite acasa pentru a-si ingriji tatal muribund, Jayne si Laura sunt nevoite sa faca fata unor situatii neasteptate si neplacute...

    Regia: Mitchell Lichtenstein
    3 0
    5.2
  • The Golden Boys (2008)

    E nevoie de o femeie

    Filmul redă povestea a trei foști lupi de mare - Captain Zeb, captain Perez și captain Jerry - trecuți toți de 70 de ani, care au hotărât să-și petreacă ultimile zile mutându-se împreună și unindu-și micile economii pe care le aveau, crezând...

    Regia: Daniel Adams
    2 0
    6.0
  • August (2008)

    În pragul falimentului, Tom (Josh Hartnett) e convins că produsele LandShark sunt încă la mare căutare și destinate să revoluționeze viitorul afacerilor. Tom are dreptate, dar drumul către revoluție nu arată așa cum credea el.

    Regia: Austin Chick
    0 0
    5.3
  • Turn the River (2007)

    Un nou început

    O femeie se lupta sa isi recastige fiul pe care l-a pierdut cand a divortat de sotul ei. Kailey (Famke Janssen) este o femeie care traieste din banii castigati la partidele de poker si biliard, o meserie invatata de la vechiul sau prieten Quinn...

    Regia: Chris Eigeman
    3 0
    5.8
  • Patru batrani morocanosi pleaca intr-o calatorie din linistita Florida, unde se stabilisera, in zgomotosul Las Vegas pentru a o opri pe fiica unui dintre ei sa se marite cu barbatul nepotrivit.

    Regia: Charlie Picerni
    0 0
    4.6
  • Zoom (2006)

    Zoom - Academia Supereroilor

    Cand Pamantul este amenintat de o iminenta distrugere, un supererou complet iesit din forma, ramas fara serviciu si trecut de perioada sa de glorie este rechemat in actiune, pentru a salva situatia. Acel erou este Jack Shepard!

    Regia: Peter Hewitt
    7 1
    4.4
  • Marie Antoinette (2006)

    Maria Antoaneta

    Curtea regala a Frantei isi deschide portile pentru Maria Antoaneta, cand aceasta se casatoreste cu regele Ludovic al XVI-lea. Regina adolescenta se razvrateste impotriva mai-marilor curtii, devenind probabil cel mai neinteles monarh al Frantei.

    Regia: Sofia Coppola
    Oscar-uri:
    16 2
    6.5
  • The Sisters (2005)

    Surorile

    Bazat pe romanul Trei surori, filmul este ecranizarea povestii clasice a lui Cehov, cu actiunea mutata din Rusia anului 1901 direct in timpurile si locurile moderne, mai precis intr-o universitate americana a zilelor noastre. Este istoria de...

    Regia: Arthur Allan Seidelman
    0 0
    6.0
  • Love Object (2004)

    Regia: Robert Parigi
    0 1
    6.3
  • Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

    Păzea la minge!

    În încercarea de a-și salva clubul sportiv de la preluarea de către o companie rivală mai mare, un grup de tipi încearcă să joace cel mai tembel joc inventat vreodată: Dodgeball (Păzea la minge!).

    Regia: Rawson Marshall Thurber
    9 0
    6.7
  • Welcome to Mooseport (2004)

    Bun venit în Mooseport

    Un instalator este aruncat în lumina reflectoarelor când decide să candideze împotriva fostului președinte al SUA, căruia nu-i vine a crede că îl are ca adversar pe omul care îi repară toaletele. Un lucru e cert: orașul nu e prea mic pentru amândoi!

    Regia: Donald Petrie
    3 1
    5.3
  • Men in Black II (2002)

    Bărbații în negru II

    Agentul J. (Will Smith) are mare nevoie de ajutor şi este trimis să-l găsească pe Agentul K. (Tommy Lee Jones) şi să-i refacă acestuia memoria.

    Regia: Barry Sonnenfeld
    57 0
    6.2
  • Freddy Got Fingered (2001)

    Freddy încurcă-lume

    Gord e un pierde-vara de 28 de ani care viseaza sa ajunga superstar la Hollywood in domeniul desenelor animate. Numai ca dupa o tentativa esuata de a-si realiza visul, si dupa o alta experienta ratata la o fabrica de branza, Gord se reintoarce acasa.

    Regia: Tom Green
    4 0
    4.6
  • Wonder Boys (2000)

    Un roman neterminat, o masina furata, un caine mort, un student cu probleme, o sotie plictisita si o amanta insarcinata

    Regia: Curtis Hanson
    Oscar-uri:
    13 2
    7.2