Filmele și serialele cu Robert Joy

 • Robert Joy

  Robert Joy

  70 de ani
  Data nașterii: 17.08.1951
  Locul nașterii: St. Johns - Newfoundland - Canada
 • Julia (2022)

  Scenariul: Daniel Goldfarb
  2 0
  8.4
 • The Goldfinch (2019)

  The Goldfinch: Iluzia libertății

  Un băiat din New York este luat în grijă de o familie înstărită din cartierul Upper East Side după ce mama acestuia este ucisă într-un atac terorist cu bombă la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

  Regia: John Crowley
  23 4
  6.3
 • Superhero Movie (2008)

  Comedie cu supereroi

  Dupa ce este muscat de o libelula mutant, liceanul coate goale Rick Riker incepe sa dezvolte super-puteri. Forta musculara creste pana la un nivel incredibil, iar tegumentele devin o adevarata armura imposibil de penetrat.

  Regia: Craig Mazin
  25 3
  4.6
 • Locuitorii unui mic oras isi duc linistiti vietile pana in ziua cand asupra lor se arunca cel mai fioros dusman pe care l-a cunoscut vreodata umanitatea: periculoasa rasa extraterestra cu acid in loc de sange.

  Regia: Colin Strause, Greg Strause
  95 5
  4.6
 • The Hills Have Eyes (2006)

  Dealurile au ochi

  "The Hills Have Eyes" spune povestea unei familii aflate în drum spre California, a cărei excursii ia o turnură teribilă când mașina li se strică în mijlocul deșertului într-o zonă de experimente atomice a Guvernului.

  Regia: Alexandre Aja
  16 2
  6.4
 • It's a Boy Girl Thing (2006)

  În pielea altuia

  Woody și Nell se cunosc din copilărie. Woody are bursă sportivă. Nell învață pentru a merge la Yale. Nu se pot suferi! O ceartă avută în fața unui exponat aztec dintr-un muzeu are un efect devastator: se trezesc a doua zi că au trupul celuilalt.

  Regia: Nick Hurran
  11 0
  6.3
 • Land of the Dead (2005)

  Ținutul morților

  Au trecut 20 de ani de cand maestrul George A. Romero a inventat practic genul horror – zombie. Filmele lui care se incadreaza in acest gen au lovit marile ecrane si au cucerit publicul.

  Regia: George A. Romero
  24 0
  6.2
 • Sex Traffic (2004)

  O miniserie in doua parti, difuzata de Channel 4, care a facut audiente record si i-a adus Anei Maria Marinca premiul BAFTA pentru televiziune. Povestea zguduitoare a doua tinere moldovence fortate sa se prostitueze de-a lungul Europei.

  2 0
  7.8
 • Helter Skelter (2004)

  Crime la-ntâmplare

  La sfarsitul anilor ‘60 Charlie Manson a innebunit America. Crimele facute de membrii Familiei in numele lui au declansat un fenomen in masa deopotriva periculos si inexplicabil. Iar filmul acesta se bazeaza pe evenimentele reale si ingrozitoare...

  Regia: John Gray
  4 2
  6.4
 • CSI: NY (2004)

  CSI: New York - Criminaliștii

  CSI: New York - Criminalistii (2004) este cel mai nou produs al francizei tv CSI - dupa serialele CSI: Miami (2002) si CSI: Vegas (2000) - , care are in centru o echipa de detectivi criminalisti.

  Scenariul: Anthony Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
  26 0
  6.9
 • The Shipping News (2001)

  Știri de acasă

  Un portret comic al familiei contemporane, THE SHIPPING NEWS e povestea unui om in lupta pentru refacerea vietii sale, intr-un mediu nou si diferit dintr-o comunitate de pescari.

  Regia: Lasse Hallström
  2 1
  6.7
 • Joe Somebody (2001)

  Joe vrea să fie cineva

  Cand Joe isi aduce fiica la serviciu, in traditionala zi in care angajatii fac asta, spera ca acele clipe sa fie unele speciale, iar el sa apara ca un erou. Dar acest lucru nu doar ca nu se intampla, dar imaginea sa sufera o vatamare ireparabila.

  Regia: John Pasquin
  2 0
  5.5
 • Sweet November (2001)

  Dulcele Noiembrie

  În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puțin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, ideile ei și visurile ei.

  Regia: Pat O'Connor
  27 4
  6.7
 • O poveste adevarata despre dragoste, curaj si sacrificiu...

  Regia: Eric Till
  0 0
  6.4
 • Cheaters (2000)

  Trisorii

  Uneori, scopul scuza mijloacele. Un pasionat profesor de engleza vrea sa schimbe viata elevilor sai, invatandu-i gustul dulce al succesului chiar cu riscul de a-i invata gustul amar al minciunii. Gerald Plecki (Jeff Daniels) profesor de engleza...

  Regia: John Stockwell
  0 0
  6.7