Filmele și serialele cu Robert Joy

  • Robert Joy

    Robert Joy

    72 de ani
    Data nașterii: 17.08.1951
    Locul nașterii: St. Johns - Newfoundland - Canada
  • Julia (2022)

    Scenariul: Daniel Goldfarb
    7 1
    8.3
  • The Goldfinch (2019)

    The Goldfinch: Iluzia libertății

    Un băiat din New York este luat în grijă de o familie înstărită din cartierul Upper East Side după ce mama acestuia este ucisă într-un atac terorist cu bombă la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

    Regia: John Crowley
    25 4
    6.4
  • Superhero Movie (2008)

    Comedie cu supereroi

    Dupa ce este muscat de o libelula mutant, liceanul coate goale Rick Riker incepe sa dezvolte super-puteri. Forta musculara creste pana la un nivel incredibil, iar tegumentele devin o adevarata armura imposibil de penetrat.

    Regia: Craig Mazin
    32 4
    4.7
  • Locuitorii unui mic oras isi duc linistiti vietile pana in ziua cand asupra lor se arunca cel mai fioros dusman pe care l-a cunoscut vreodata umanitatea: periculoasa rasa extraterestra cu acid in loc de sange.

    Regia: Colin Strause, Greg Strause
    122 7
    4.6
  • The Hills Have Eyes (2006)

    Dealurile au ochi

    "The Hills Have Eyes" spune povestea unei familii aflate în drum spre California, a cărei excursii ia o turnură teribilă când mașina li se strică în mijlocul deșertului într-o zonă de experimente atomice a Guvernului.

    Regia: Alexandre Aja
    21 2
    6.4
  • It's a Boy Girl Thing (2006)

    În pielea altuia

    Woody și Nell se cunosc din copilărie. Woody are bursă sportivă. Nell învață pentru a merge la Yale. Nu se pot suferi! O ceartă avută în fața unui exponat aztec dintr-un muzeu are un efect devastator: se trezesc a doua zi că au trupul celuilalt.

    Regia: Nick Hurran
    12 2
    6.2
  • Land of the Dead (2005)

    Ținutul morților

    Au trecut 20 de ani de cand maestrul George A. Romero a inventat practic genul horror – zombie. Filmele lui care se incadreaza in acest gen au lovit marile ecrane si au cucerit publicul.

    Regia: George A. Romero
    27 0
    6.2
  • Sex Traffic (2004)

    O miniserie in doua parti, difuzata de Channel 4, care a facut audiente record si i-a adus Anei Maria Marinca premiul BAFTA pentru televiziune. Povestea zguduitoare a doua tinere moldovence fortate sa se prostitueze de-a lungul Europei.

    2 0
    7.8
  • Helter Skelter (2004)

    Crime la-ntâmplare

    La sfarsitul anilor ‘60 Charlie Manson a innebunit America. Crimele facute de membrii Familiei in numele lui au declansat un fenomen in masa deopotriva periculos si inexplicabil. Iar filmul acesta se bazeaza pe evenimentele reale si ingrozitoare...

    Regia: John Gray
    4 2
    6.4
  • CSI: NY (2004)

    CSI: New York - Criminaliștii

    CSI: New York - Criminalistii (2004) este cel mai nou produs al francizei tv CSI - dupa serialele CSI: Miami (2002) si CSI: Vegas (2000) - , care are in centru o echipa de detectivi criminalisti.

    Scenariul: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
    33 0
    6.9
  • The Shipping News (2001)

    Știri de acasă

    Un portret comic al familiei contemporane, THE SHIPPING NEWS e povestea unui om in lupta pentru refacerea vietii sale, intr-un mediu nou si diferit dintr-o comunitate de pescari.

    Regia: Lasse Hallström
    3 1
    6.7
  • Joe Somebody (2001)

    Joe vrea să fie cineva

    Cand Joe isi aduce fiica la serviciu, in traditionala zi in care angajatii fac asta, spera ca acele clipe sa fie unele speciale, iar el sa apara ca un erou. Dar acest lucru nu doar ca nu se intampla, dar imaginea sa sufera o vatamare ireparabila.

    Regia: John Pasquin
    2 1
    5.5
  • Sweet November (2001)

    Dulcele Noiembrie

    În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puțin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, ideile ei și visurile ei.

    Regia: Pat O'Connor
    35 5
    6.7
  • O poveste adevarata despre dragoste, curaj si sacrificiu...

    Regia: Eric Till
    0 0
    6.3
  • Cheaters (2000)

    Trisorii

    Uneori, scopul scuza mijloacele. Un pasionat profesor de engleza vrea sa schimbe viata elevilor sai, invatandu-i gustul dulce al succesului chiar cu riscul de a-i invata gustul amar al minciunii. Gerald Plecki (Jeff Daniels) profesor de engleza...

    Regia: John Stockwell
    0 0
    6.7