Filmele cu Robert Redford

  • Robert Redford

    Robert Redford

    87 de ani
    Data nașterii: 18.08.1936
    Locul nașterii: Santa Monica, California, USA
    Oscaruri:
  • Natalie Wood: What Remains Behind (2020)

    Natalie Wood: Ce Rămâne în Urmă

    Documentarul explorează viața și cariera actriței Natalie Wood din perspectiva unică a fiicei sale, Natasha Gregson Wagner, și a câtorva persoane care au cunoscut-o cel mai bine.

    Regia: Laurent Bouzereau
    3 0
    7.1
  • Jane Fonda in Five Acts (2018)

    Viața lui Jane Fonda

    Regizat de celebra Susan Lacy, documentarul oferă o privire profundă în viață solitară a lui Jane Fonda. Filmul are la bază 21 de ore de interviuri cu Fonda, care vorbește cald și franc despre viață și greșelile sale.

    Regia: Susan Lacy
    2 0
    8.0
  • The Old Man & the Gun (2018)

    Bătrânul și arma

    Inspirat din fapte reale, Old Man and the Gun este povestea lui Forrest Tucker care, la 70 de ani, a reuşit să evadeze din închisoarea San Quentin şi a pornit o serie de jafuri care le-a uluit pe autorităţi.

    Regia: David Lowery
    150 13
    6.7
  • Earth: One Amazing Day (2017)

    Pământul: O zi uimitoare

    O călătorie surprinzătoare care dezvăluie puterea minunată a lumii naturale. În decursul unei singure zile, urmărim Soarele din cei mai înalți munți spre cele mai îndepărtate insule până la jungle exotice.

    Regia: Peter Webber, Richard Dale, Lixin Fan
    26 1
    7.8
  • Our Souls at Night (2017)

    Suflete în noapte

    Addie și Louis, doi vecini văduvi, încep să doarmă platonic în același pat pentru a-și alina singurătatea, și astfel prinde contur o poveste de iubire adevărată.

    Regia: Ritesh Batra
    54 4
    6.9
  • The Discovery (2017)

    Descoperirea

    Un thriller despre Thomas, un cercetător care afirmă că are dovada științifică a vieții de apoi, Will, fiul lui, care nu e prea sigur de "descoperirea" tatălui lui, și Isla, o tânără mai mult decât curioasă să afle ce este "dincolo".

    Regia: Charlie McDowell
    49 15
    6.2
  • Pete's Dragon (2016)

    Pete și dragonul

    Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă Pete's Dragon, povestea unui tânăr orfan și a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

    Regia: David Lowery
    16 0
    6.7
  • Truth (2015)

    Adevăr

    Dan Rather, prezentator si Mary Mapes, producator al celebrei emisiuni 60 Minutes, au decis sa iasa pe post cu povestea unor nereguli in timpul serviciului militar al lui George W. Bush.

    Regia: James Vanderbilt
    9 0
    6.8
  • A Walk in the Woods (2015)

    O plimbare prin pădure

    Cronica de călătorie a lui Bill Bryson devine o comedie independentă, cu Robert Redford în rolul scriitorului. Nick Nolte joacă, de asemenea în film, sub regia lui Larry Charles.

    Regia: Ken Kwapis
    10 0
    6.4
  • Captain America: The Winter Soldier (2014)

    Căpitanul America: Războinicul iernii

    După The Avengers, Steve încearcă să-și găsească locul după ce a petrecut decenii înghețat în veșnicele zăpezi ale Arcticii. Dar un angajat SHIELD este atacat, iar Steve se trezește implicat într-un mister periculos pentru întreaga lume.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    137 1
    7.7
  • All Is Lost (2013)

    Totul este pierdut

    Aflat pe Oceanul Indian, un bărbat se trezește că iahtul său ia apă după ce a lovit un container care plutea rătăcit pe apă. Echipamentul de navigare și cel de transmisiuni radio sunt distruse, așa că omul navighează în orb înspre o furtună violentă.

    Regia: J.C. Chandor
    15 2
    6.9
  • The Company You Keep (2011)

    Regula tăcerii

    Acest thriller politic îl urmărește pe Jason Sinai, un nord-american din organizația radicală de stânga Weather Underground, care este căutat de FBI de aproape patru decenii pentru un jaf comis la o bancă din Michigan în anul 1974.

    Regia: Robert Redford
    18 1
    6.4
  • Buck (2011)

    Regia: Cindy Meehl
    1 0
    7.6
  • Regia: Greg MacGillivray
    3 0
    6.5
  • Lions for Lambs (2007)

    Leii mor pentru miei

    Povestea mai multor persoane implicate in lupta americanilor impotriva terorismului: un senator vrea sa vanda ultima strategie globala unei experimentate jurnaliste TV, un profesor universitar sa-si convinga cel mai bun student sa-si schimbe viata.

    Regia: Robert Redford
    12 1
    6.2