Filmele și serialele cu Robin Tunney

  • Robin Tunney

    Robin Tunney

    51 de ani
    Data nașterii: 19.06.1972
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Horse Girl (2020)

    Fata cu caii

    O tânără rebelă pasionată de meșteșuguri, cai și seriale polițiste supranaturale își dă seama că visele ei lucide încep să străpungă țesătura realității.

    Regia: Jeff Baena
    14 5
    6.0
  • The Fix (2019)

    Scenariul: Elizabeth Craft, Sarah Fain, Marcia Clark
    48 4
    6.6
  • Monster Party (2018)

    Regia: Chris von Hoffmann
    11 1
    5.5
  • Looking Glass (2018)

    Dincolo de oglindă

    După ce și-au pierdut fiica într-un accident, Ray și Maggie cumpără un motel în mijlocul nicăieriului, în speranța de a începe o nouă viață. Ceea ce părea la început ca o scăpare, devine curând o călătorie palpitantă printr-o lume misterioasă.

    Regia: Tim Hunter
    60 19
    4.7
  • August (2008)

    În pragul falimentului, Tom (Josh Hartnett) e convins că produsele LandShark sunt încă la mare căutare și destinate să revoluționeze viitorul afacerilor. Tom are dreptate, dar drumul către revoluție nu arată așa cum credea el.

    Regia: Austin Chick
    0 0
    5.3
  • The Burning Plain (2008)

    Departe de Câmpia în Flăcări

    In locuri diferite si momente diferite, personajele cauta dragoste, cer iertare si incearca sa-si ispaseasca greseli de mult facute. Sylvia cauta sa gaseasca o cale de comunicare cu parintii sai, alaturi de care a petrecut o copilarie zbuciumata.

    Regia: Guillermo Arriaga
    12 0
    6.7
  • The Mentalist (2008)

    În mintea criminalului

    Patrick Jane, este detectiv şi consultant la Biroul de Investigaţii Criminale din California (CBI). Este cunoscut pentru faptul că a elucidat un număr impresionant de crime datorită talentului deosebit de a observa până la cele mai mici detalii....

    Scenariul: Bruno Heller
    133 2
    8.2
  • Hollywoodland (2006)

    16 iunie 1959. Actorul George Reeves (Ben Affleck), eroul foiletonului televizat „Aventurile lui Superman”, este ucis de un glonte în resedința sa din Hollywood. Mama lui George angajează un detectiv particular.

    Regia: Allen Coulter
    16 0
    6.5
  • Runaway (2005)

    Umbrele trecutului

    Michael a fugit de acasă cu fratele său mai mic, Dylan. Ascuns într-un orașel liniștit, Michael este convins că poate asigura o viață mai bună pentru ambii. În timp ce Dylan rămîne într-un motel ieftin toată ziua, Michael lucrează la un magazin.

    Regia: Tim McCann
    0 0
    6.5
  • The Zodiac (2005)

    Zodiac

    Acest film abordeaza putin diferit povestea faimosului criminal in serie Zodiac, fiind mai mult decat o simpla poveste a crimelor. Pelicula urmareste impactul crimelor asupra victimelor, familiilor acestora si asupra intregii comunitati.

    Regia: Alexander Bulkley
    0 0
    5.3
  • Shadow of Fear (2004)

    În umbra terorii

    Harrison French si sotia sa, Wynn, au o viata conjugala foarte linistita, pana in momentul in care un eveniment brutal pune capat armoniei din familia lor: Harrison este obligat sa ucida un om pentru a-si salva casnicia si chiar viata. Simtindu-se...

    Regia: Rich Cowan
    1 1
    5.0
  • Paparazzi (2004)

    Cand Bo Laramie a pasit pentru prima data pe covorul rosu, destinat starurilor consacrate ale Hoolywood-ului, a fost fericit pentru ca si-a implinit cel mai inalt vis al vietii lui. Insa nu trece mult timp pana cand Bo afla ca succesul are un...

    Regia: Paul Abascal
    1 0
    5.7
  • The In-Laws (2003)

    Cuscrii

    Prima intalnire dintre viitorii socri Steve Tobias (MICHAEL DOUGLAS) si Jerry Peyser (ALBERT BROOKS) cu ocazia sarbatoririi logodnei copiilor lor, este ca nuca in perete.

    Regia: Andrew Fleming
    12 0
    5.7
  • Investigating Sex (2002)

    Investigând Sexul

    Finalul anilor ’20 in America. Alcoolul este inca ilegal, iar in câteva zile va incepe Marea Recesiune, dar cu totul alte probleme se ridica in mintea lui Edgar, un fost universitar bântuit de o dorinta coplesitoare: sa inteleaga misterul sexului....

    Regia: Alan Rudolph
    7 0
    4.7
  • The Secret Lives of Dentists (2002)

    Viețile secrete ale dentiștilor

    Personajul principal e un medic stomatolog care isi banuieste sotia de infidelitate. Suferinta interioara ii pune in pericol sanatatea mintala si linistea familiala. Incepe sa aiba vise ciudate, in care granita dintre fantezie si realitate se...

    Regia: Alan Rudolph
    4 0
    6.4