Filmele și serialele cu Robin Wright

  • Robin Wright

    Robin Wright

    58 de ani
    Data nașterii: 08.04.1966
    Locul nașterii: Dallas, Texas, USA
  • Damsel (2024)

    Domnița

    Căsătoria unei tinere cu un prinț fermecător se transformă într-o luptă aprigă pentru supraviețuire atunci când este trimisă ca ofrandă unui dragon care scuipă foc.

    Regia: Juan Carlos Fresnadillo
    99 6
    6.1
  • Land (2021)

    Ținutul sălbatic

    După o tragedie, o femeie se retrage la o cabană izolată, însă nu se descurcă. Un vânător îi oferă speranțe, însă trebuie să afle cum să-și vindece rănile din suflet.

    Regia: Robin Wright
    38 5
    6.7
  • Wonder Woman 1984 (2020)

    Femeia Fantastică 1984

    Înaintăm cu repeziciune până în anii 1980, când următoarea aventură pentru marile ecrane o găsește pe Wonder Woman (Femeia Fantastică) în fața a doi inamici cu totul noi: Max Lord și The Cheetah.

    Regia: Patty Jenkins
    227 44
    5.4
  • Blade Runner 2049 (2017)

    Vânătorul de recompense 2049

    La trei decenii după primul film, un nou blade runner dezvăluie un secret de demult, care ar putea arunca omenirea în haos. Descoperirea lui îl obligă să ia urma lui Rick Deckard, un fost blade runner de la LAPD, care a dispărut în urmă cu 30 de ani.

    Regia: Denis Villeneuve
    Oscar-uri:
    506 119
    8.0
  • Wonder Woman (2017)

    Femeia Minune

    Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei.

    Regia: Patty Jenkins
    658 62
    7.3
  • A Most Wanted Man (2014)

    Vânătoarea de spioni

    Un tânăr musulman, jumătate cecen și jumătate rus, ajunge aproape mort în oraș, căutând cu disperare ajutor pentru a recupera averea tatălui decedat. Doar că informațiile despre el nu par să aibă sens

    Regia: Anton Corbijn
    23 4
    6.7
  • Adore (2013)

    Este o poveste erotică despre dragostea greșit direcționată, despre două femei mature, bune prietene și confidente de o viață întreagă. Relația lor este pusă la grea încercare atunci când fiecare se îndrăgostește de băiatul adolescent al...

    Regia: Anne Fontaine
    13 7
    6.2
  • House of Cards (2013)

    Culisele puterii

    House of Cards este o dramă politică americana care se bazează pe romanul cu același nume a lui Michael Dobbs. Amplasat în zilele noastre, în Washington D.C., House of Cards este povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei...

    Scenariul: Beau Willimon
    178 12
    8.7
  • The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

    Fata cu un dragon tatuat

    Găsirea Harietei Vanger, rudă de sânge cu marele clan Vanger, care a dispărut în urmă cu 40 de ani e misiunea jurnalistului Mikael Blomkvist (Daniel Craig).

    Regia: David Fincher
    Oscar-uri:
    48 2
    7.8
  • Moneyball (2011)

    Arta de a învinge

    Moneyball spune povestea lui Billy Beane, noul manager al echipei de baseball Oakland Athletics. Deși situația financiară a echipei este dezastruoasă, Beane va reuși să îi îmbunătățească performanța cu ajutorul unor tehnici revoluționare.

    Regia: Bennett Miller
    20 1
    7.6
  • The Conspirator (2010)

    Conspiratorul

    Filmul spune povestea lui Mary Surratt, presupusa complice a lui John Wilkes Booth în conspirația asasinării președintelui american Abraham Lincoln

    Regia: Robert Redford
    8 0
    6.9
  • I'm Still Here (2010)

    Sunt încă aici

    Casey Affleck se documentează în legătură cu tranziția lui Joaquin Phoenix de la un actor aclamat spre un rapper aspirant.

    Regia: Casey Affleck
    4 0
    6.2
  • The Private Lives of Pippa Lee (2009)

    Viețile secrete ale Pippei Lee

    Dupa ce, la insistentele sotului ei mult mai in varsta, se muta impreuna cu el intr-un cartier de pensionari, Pippa Lee se afunda intr-o stare de visare ce pare a prevesti o brutala cadere nervoasa...

    Regia: Rebecca Miller
    4 2
    6.3
  • State of Play (2009)

    Jocuri la nivel înalt

    Bazat pe mini-seria BBC cu acelaşi nume, lungmetrajul prezintă povestea unei echipe de reporteri investigatori ce lucrează în colaborare cu un detectiv pentru a încerca rezolvarea unui caz de crimă. Amanta unui membru din congresul SUA a fost omorâtă

    Regia: Kevin Macdonald
    33 2
    7.1
  • What Just Happened (2008)

    Ce tocmai s-a întâmplat

    Filmul prezinta doua saptamani din viata unui producator esuat de la Hollywood (De Niro), caruia ii este greu incercand sa produca noul lui film.

    Regia: Barry Levinson
    9 0
    5.6