Filmele și serialele cu Roger Rees

  • Roger Rees

    Roger Rees

    Data nașterii: 05.05.1944
    Decedat: 10.07.2015 (71 de ani)
  • Warehouse 13 (2009)

    Depozitul 13

    După ce salvează viaţa Preşedintelui, doi agenţi ai Serviciilor Secrete sunt transferaţi peste noapte la Depozitul 13 - un complex de stocare strict secret ascuns în Dakota de Sud. Aici este găzduit fiecare artifact ciudat, relicvă misterioasă,...

    Scenariul: Jane Espenson, D. Brent Mote
    34 1
    7.6
  • The Narrows (2008)

    Cartierul

    Un băiat de 19 ani din Brooklyn se află în al nouălea cer când portofoliul lui de fotografii câștigă o bursă la Universitatea din New York. El trebuie să împace rădăcinile sale italiene cu expansiva, sofisticata lume a zonei East River.

    Regia: François Velle
    3 0
    6.1
  • The Invasion (2007)

    Invazia

    The Invasion este povestea unei psihiatre care observă cum un virus se răspândeşte printre oameni, transformându-i in zombie periculoşi. Alături de colegul ei, ea porneşte în căutarea fiului ei, care ar putea reprezenta leacul acestei boli.

    Regia: Oliver Hirschbiegel
    24 3
    5.9
  • The Pink Panther (2006)

    Pantera roz

    The Pink Panther il are in centru bineinteles pe Inspectorul Clouseau, interpretat acum de Steve Martin. Alaturi de el, Jean Reno, Beyonce Knowles, Kevin Kline, Jackie Chan. O super-comedie!

    Regia: Shawn Levy
    32 2
    5.7
  • Garfield: A Tail of Two Kitties (2006)

    Garfield 2: O poveste a două pisici

    Garfield, motanul preferat al Americii, vine in Europa! El va calatori peste lacul cel mare (alaturi de tovarasul sau canin, Odie) pentru a-i face o surpriza stapanului sau, Jon, aflat la Londra pentru a o cere in casatorie pe iubita lui.

    Regia: Tim Hill
    8 0
    5.0
  • Game 6 (2005)

    Meciul al 6-lea

    În centrul filmului este memorabila competiţie de baseball din 1986 şi o zi din viaţă unui autor de piese de teatru care ratează premiera celei mai importante piese pentru a viziona un meci important din competiţie.

    Regia: Michael Hoffman
    0 0
    5.7
  • Veritas: The Quest (2003)

    Misterele civilizatiei

    Scenariul: Patrick Massett, John Zinman
    2 1
    7.5
  • Return to Never Land (2002)

    Întoarcerea către Târâmul de niciodată

    În Londra în timpul celui de-al doilea război mondial, Jane, fata lui Wendy, este răpită de căpitanul Hook. Încă o dată, Peter Pan trebuie să salveze situația și să se lupte cu oribilul căpitan Hook, pentru a o salva pe Jane.

    Regia: Robin Budd, Donovan Cook
    5 0
    5.8
  • Frida (2002)

    Incepand cu dificila si complexa ei relatie cu Diego Rivera, sotul, dar si mentorul sau, si terminand cu ilicita si controversata aventura cu Leon Trotsky, Frida Kahlo a trait o viata indrazneata, revolutionand arta, politica si viata sexuala.

    Regia: Julie Taymor
    Oscar-uri:
    12 0
    7.3
  • The Scorpion King (2002)

    Regele Scorpion

    În urmă cu 5000 de ani, un războinic pe nume Memnon credea că-i e predestinat să conducă popoarele împrăştiate în întregul deşert. Cu o armată de barbari cruzi, el cutreieră munţii şi câmpiile, transformându-i în sclavi pe cei pe care nu-i măcelărea

    Regia: Chuck Russell
    53 3
    5.5
  • The Crossing (2000)

    Punctul de trecere

    In preajma Craciunului lui 1776, in mai putin de sase luni de cand coloniile americane au pornit lupta impotriva englezilor, Armata Continentala suferise infrangeri tragice, fiind la un pas de capitulare. Ajuns pe malul raului Delaware, generalul...

    Regia: Robert Harmon
    2 0
    7.1
  • Double Platinum (1999)

    Muzica vieții

    Olivia King (Diana Ross) este o tanara care renunta la fiica ei pentru a-si construi o cariera muzicala. Peste ani, Olivia este un star in muzica, iar fiica ei, Kayla (Brandy Norwood) este o adolescenta talentata care-si doreste sa devina o...

    Regia: Robert Allan Ackerman
    0 0
    5.9
  • A Midsummer Night's Dream (1999)

    Visul unei nopti de vara

    Intr-un orasel italian, parintii au gandirea incorsetata de prejudecati, iar casatoriile sunt prestabilite. Dar mai multi tineri se intalnesc in padurea din apropiere, sperand ca acolo sa-si poata marturisi nestingheriti sentimentele.

    Regia: Michael Hoffman
    11 2
    6.4
  • Robin Hood: Men in Tights (1993)

    Robin Hood: Bărbați în colanți

    Robin Hood (Cary Elwes) se intoarce acasa din cruciade si afla ca nobilul rege Richard (Patrick Stewart) a fost exilat si ca, in schimb, despoticul John (Richard Lewis) conduce acum Anglia, cu ajutorul serifului din Rottingham (Roger Rees).

    Regia: Mel Brooks
    36 1
    6.7
  • Stop! Or My Mom Will Shoot (1992)

    Stai, că trage mama!

    Sergentul Joe Bomowski e un politist dedicat profesiei. Insa venirea mamei sale Tutti, o femeie energica si acaparatoare, il pune pe Joe in situatii de-a dreptul penibile, pentru ca oriunde se duce si orice caz are de rezolvat, ea e pe urmele sale.

    Regia: Roger Spottiswoode
    24 0
    4.4