Filmele și serialele cu Ronald Lacey

  • Ronald Lacey

    Ronald Lacey

    Data nașterii: 28.09.1935
    Decedat: 15.05.1991 (55 de ani)
  • The Sign of Four (1987)

    Semnul celor patru

    Regia: Peter Hammond
    4 0
    7.9
  • Blackadder II (1986)

    In aceasta serie, Edmund Blackadder este un fruntas dvorean la curtea Reginei Elizabeth I. Suavul si vicleanul Edmund este asistat de netotul si impiedicatul Baldrick si imbecilul Lord Percy. Inamicul principal al lui Edmund este slugarnicul Lord...

    0 0
    8.6
  • Flesh+Blood (1985)

    Rivalii

    Evul Mediu, anul 1534, comitatul catolicizat al Munsterului. Lord Arnolfini isi asteapta viitoarea nora, educata la manastire si sortita de mica fiului acestuia, dar pe care viitorul ei sot, Steven, n-a vazut-o niciodata. Tinerii se intalnesc pe drum

    Regia: Paul Verhoeven
    19 0
    6.7
  • Red Sonja (1985)

    Gedren, aflata in cautarea stapanirii totale asupra lumii, ucide intr-un raid asupra orasului Hablac pe protectoarea talismanului care i-ar da puteri nelimitate. Red Sonja, sora celei ucise, porneste cu propria-i sabie magica pentru a o opri.

    Regia: Richard Fleischer
    40 1
    5.1
  • Making the Grade (1984)

    Peripeții la Academia Hoover

    Palmer, un baiat de bani gata, il angajeaza pe Eddie Keaton, un baiat istet, dar care locuieste pe strazi, sa mearga la scoala in locul lui, cât timp vizitează Europa. Eddie se indragosteste de frumoasa Tracey, suparandu-l pe Biff, batausul scolii.

    Regia: Dorian Walker
    1 0
    5.6
  • Sahara (1984)

    Suntem in 1927, inaintea inceperii unei importante curse de masini care urmeaza sa strabata Sahara. Tanara Dale Gordon vrea sa indeplineasca ultima dorinta a tatalui sau, de a castiga marele trofeu si pentru asta va trebui sa se deghizeze in barbat.

    Regia: Andrew V. McLaglen, John Guillermin
    15 0
    4.9
  • The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension (1984)

    Aventurile lui Buckaroo Banzai

    Buckaroo Banzai este star rock/ neurochirurg/ erou din cărți de umor/ samurai care împreună cu grupul său, Cavalerii din Hong Kong, trebuie să oprească creaturile rele din a opta dimensiune, creaturi care încercă să ne cucerească.

    Regia: W.D. Richter
    5 2
    6.2
  • Regia: Douglas Hickox
    0 1
    6.6
  • Firefox (1982)

    Vulpea de foc

    NATO recruteaza un pilot de marca, Mitchell Grant, pentru o misiune sinucigasa in URSS. El trebuie sa fure un avion extrem de performant, Firefox, realizat de rusi. Grant trebuie sa ia locul pilotului rus al avionului si sa reuseasca sa scape din...

    Regia: Clint Eastwood
    17 1
    5.9
  • Raiders of the Lost Ark (1981)

    Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute

    Renumitul arheolog si expert in stiintele oculte, Dr. Indiana Jones (Harrisonn Ford) este angajat de catre Guvernul SUA sa gaseasca legendara Arca a legamantului care se presupune ca mai pastreaza ascunse tabelele cu cele 10 Porunci.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri: x 4
    128 2
    8.4
  • Nijinsky (1980)

    Parisul anilor 1910. Numele tanarului si talentatului balerin Vaslav Nijinsky e pe buzele tuturor celor care urmaresc spectacole avangardiste ale trupei de balet conduse de coregraful Serghei Djaghilev. Nijinsky devine curand o celebritate. Dar cu...

    Regia: Herbert Ross
    3 0
    6.5
  • Charleston (1977)

    Tranzacție cu bucluc

    E vorba de o escrocherie de 5 milioane de dolari! Cei care cauta victime se vor transforma in victime, iar victimele vor fi castigatoare in final. Bud Spencer interpreteaza magistral rolul Charleston, un escroc de prima clasa.

    Regia: Marcello Fondato
    1 0
    5.6
  • Regia: Jonathan Miller
    0 0
    5.6
  • How I Won the War (1967)

    Cum am câștigat războiul?

    O satiră despre experiențele unui pluton al Armatei Britanice încorporat în cel de-al doilea Război Mondial. Comandantul plutonului, Locotenent Goodbody, este un Don Quixote bine intenționat, care nu învață niciodată din experiență.

    Regia: Richard Lester
    3 0
    5.5