Filmele cu Ronny Cox

  • Ronny Cox

    Ronny Cox

    85 de ani
    Data nașterii: 23.07.1938
    Locul nașterii: Cloudcroft, New Mexico, USA
  • Being the Ricardos (2021)

    În pielea familiei Ricardo

    Regia: Aaron Sorkin
    31 4
    6.5
  • The Car: Road to Revenge (2019)

    Mașina: Drumul către răzbunare

    Regia: G.J. Echternkamp
    14 2
    4.1
  • Beyond the Reach (2014)

    Vânătoarea din iad

    Un ghid de vânătoare tânăr și încă fără scop în viață, Ben, acceptă să pornească în deșert împreună cu un client bogat și arogant. Madec e șeful unei corporații, convins că își poate permite orice. Un incident dramatic îi schimbă pe cei doi în pădure

    Regia: Jean-Baptiste Léonetti
    5 1
    5.6
  • Age of Dinosaurs (2013)

    Vremea dinozaurilor

    Într-un laborator al concernului Geneti-Sharp un grup de oameni de știință pune la cale un experiment neobișnuit. Ei încearcă să readucă la viață printr-o metodă genetică inovatoare mai multe creaturi preistorice.

    Regia: Joseph J. Lawson
    1 1
    2.8
  • Truth Be Told (2011)

    Regia: Jonathan Frakes
    3 0
    5.5
  • Imagine That (2009)

    Puterea imaginației

    Un om de afaceri (Eddie Murphy), care pare să nu poată ieşi de pe trendul descendent al carierei sale, este invitat de către fiica sa în lumea ei imaginară. Aici soluţionarea problemelor mai poate aştepta...

    Regia: Karey Kirkpatrick
    5 0
    5.6
  • Point of Origin (2002)

    Punct de origine

    Bazat pe o terifianta intamplare adevarata, filmul prezinta cazul unui psihopat piroman, care provoaca incendii ucigase in California de Sud.

    Regia: Newton Thomas Sigel
    0 0
    5.8
  • American Outlaws (2001)

    Nelegiuiții Vestului Sălbatic

    Filmul spune povestea unuia dintre cei mai populari banditi ai Vestului Salbatic: Jesse James, eroul fermierilor, cel care a gasit razbunarea ideala fata de un proprietar de cai ferate care ii fortase pe oameni sa-si vanda pamanturile.

    Regia: Les Mayfield
    25 1
    5.9
  • Forces of Nature (1999)

    Forțe ale naturii

    Ben Holmes are la dispoziție două zile pentru a ajunge din New York în Savannah, la propria sa nuntă. El crede că și-a găsit jumătatea și vrea să se căsătorească cu Bridget. Numai că, în drumul său întâlnește o tânără excentrică.

    Regia: Bronwen Hughes
    18 1
    5.5
  • Murder at 1600 (1997)

    Crimă la nr. 1600

    Detectivul Harlan Regis este chemat la Casa Alba, dupa ce o tanara femeie a fost gasita moarta chiar acolo. Regis isi da seama ca nu va fi o investigatie obisnuita, mai ales ca cercetarile ii sunt impiedicate de Serviciul Secret.

    Regia: Dwight H. Little
    30 0
    6.1
  • Captain America (1991)

    Căpitanul America

    In timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, un curajos soldat american trece printr-o serie de experimente pentru a deveni un super soldat, Captain America. Merge in Germania pentru a sabota rachetele naziste, ale lui Red Skull.

    Regia: Albert Pyun
    4 1
    3.2
  • Scissors (1991)

    Foarfeca

    O tanara femeie este atacata in lift, chiar in blocul in care locuia. Putin instabila psihic ea trebuie sa faca fata amenintarilor si intamplarilor stranii la care este supusa si totodata sa incerce sa inteleaga trecutul care o urmareste, cumplita...

    Regia: Frank De Felitta
    3 0
    5.1
  • Loose Cannons (1990)

    Echipa trăsnită

    Mac este un poliţist cunoscut şi capabil, iar Ellis e noul său coleg. Un coleg cel puţin ciudat care, ori de câte ori se confruntă cu acte de violenţă, se transformă in Popey, Căpitanul Kirk, Road Runner sau alte personaje cunoscute.

    Regia: Bob Clark
    3 0
    4.9
  • Total Recall (1990)

    Amintirea totală

    Anul 2084. Omenirea a supravietuit celui de-Al Treilea Razboi Mondial. Doua guverne rivale conduc lumea. Planeta Marte a fost colonizata si se confrunta cu tulburari politice. Pe Pamant, Douglase obsedat de un vis care se repeta in fiecare noapte

    Regia: Paul Verhoeven
    112 2
    7.5
  • Beverly Hills Cop II (1987)

    Polițistul din Dealurile Beverly II

    Când căpitanul de poliție Andrew Bogomil este rănit grav de un lunetist, Axel Foley se grăbește să se alăture prietenilor săi din Beverly Hills, pentru a rezolva periculosul caz.

    Regia: Tony Scott
    43 0
    6.5