Filmele și serialele cu Rosemarie DeWitt

  • Rosemarie DeWitt

    Rosemarie DeWitt

    52 de ani
    Data nașterii: 26.10.1971
    Locul nașterii: Flushing, Queens, New York City, New York, USA
  • Pantheon (2022)

    Scenariul: Craig Silverstein
    1 1
    8.3
  • The Estate (2022)

    Moștenire cu scandal

    Regia: Dean Craig
    19 4
    5.2
  • The Staircase (2022)

    Scara

    Scenariul: Antonio Campos
    26 2
    7.1
  • Scenariul: Liz Tigelaar
    16 1
    7.7
  • The Professor (2018)

    Profesorul

    Richard, un profesor universitar de vârstă mijlocie, pe care anii l-au transformat într-un om blazat, primește un diagnostic care îi schimbă viața și îl determină să renunțe la plictisitoarele convenții sociale pentru a trăi în cel mai curajos și...

    Regia: Wayne Roberts
    40 5
    6.7
  • Pe fundalul unei triple crime dintr-un orășel izolat din Alaska, un fost campion de rodeo se împrietenește cu un nou-venit singuratic care are îndeletniciri violente.

    Regia: Jamie M. Dagg
    49 13
    6.2
  • La La Land (2016)

    Povestea unei actrițe aspirante și singuratice, Mia, și a unui carismatic pianist de jazz, Sebastian. Cei doi ajung să se îndrăgostească, însă iubirea lor este pusă la încercare de mediul dificil oferit de industria de divertisment în care evoluează.

    Regia: Damien Chazelle
    Oscar-uri: x 6
    87 24
    8.0
  • Poltergeist (2015)

    Strigoiul

    Povestea unei familii a cărei casă este invadată de spirite furioase. Când aparițiile terifiante își înmulțesc atacurile, iar fiica mai mică le este răpită, părinții sunt gata de orice pentru a o salva.

    Regia: Gil Kenan
    18 5
    4.9
  • Kill the Messenger (2014)

    Eliminați mesagerul

    În anii '90, Webb a descoperit rolul CIA în importul de cocaină în California, menit să strângă bani pentru armata ce lupta împotriva rebelilor din Nicaragua. Susținut de soție și copii, Webb a urmărit povestea, a documentat-o și a făcut-o publică.

    Regia: Michael Cuesta
    7 1
    6.9
  • Men, Women & Children (2014)

    Bărbați, femei și copii

    Filmul "Men, Women & Children" (Barbati, Femei si copii) in regia lui Jason Reitman relateaza povestea unui grup de adolescenti din USA dar si a parintilor lor in incercarea de a se adapta la noua epoca tehnologica.

    Regia: Jason Reitman
    7 0
    6.6
  • The Watch (2012)

    Extra pază-n cartier

    Patru prieteni din liniștitele suburbii ale unui oraș american au o idee grozavă: ce-ar fi să formeze un fel de poliție comunitară? Doar că cei patru vor descoperi curând că orășelul lor a fost invadat de extratereștrii deghizați în oameni obișnuiți.

    Regia: Akiva Schaffer
    18 2
    5.7
  • The Odd Life of Timothy Green (2012)

    Viața ciudată a lui Timothy Green

    Cindy și Jim Green sunt casatoriti si marea lor dorință este să aiba un copil. Cand afla ca acest lucru nu este posibil, cei doi ingroapa intr-o cutie in curtea casei toate visele lor. Curand in viata lor apare un baiat...

    Regia: Peter Hedges
    13 0
    6.6
  • Your Sister's Sister (2011)

    Sora surorii tale

    Iris îl invită pe amicul ei Jack să stea în casa de vacanță a familiei ei după moartea fratelui acestuia. Întâlnirea dintre Jack, beat fiind, și Hannah, sora lui Iris, duce, în următoarele zile, la numeroase dezvăluiri.

    Regia: Lynn Shelton
    6 0
    6.7
  • A Little Bit of Heaven (2011)

    O bucățică de Rai

    Marley a fost mereu o fire temătoare. Când află că are cancer, ai spune că nimic nu ar putea-o face să se simtă mai rău. Dar când Julian îi iese în cale și se îndrăgostește de el, Marley își dă seama că o relație o înspăimântă mai rău decât boala!

    Regia: Nicole Kassell
    14 2
    6.2
  • În acest serial este vorba despre o familie fericită cu doi copii frumoşi. Aşa pare la prima vedere, însă soţia Tara suferă de-o maladie numită DID (dissociative identitty disorder) în care bolnavul are personalităţi multiple (se crede când...

    Scenariul: Diablo Cody
    3 0
    8.0