Filmele cu Roy Jenson

  • Roy Jenson

    Roy Jenson

    Data nașterii: 09.02.1927
    Decedat: 27.04.2007 (80 de ani)
  • Demonoid (1981)

    Regia: Alfredo Zacarías
    0 0
    4.7
  • Any Which Way You Can (1980)

    Oricum poți

    Philo (Clint Eastwood) se angajeaza intr-o bataie pe viata si pe moarte, asa cum obisnuia, si asta din simpla dorinta de a face rost de mai multi bani. Era pe cale sa renunte la acest obicei prost cand Mafia il forteaza sa participe.

    Regia: Buddy Van Horn
    11 0
    6.1
  • Tom Horn (1980)

    Fost luptator in razboi, Tom Horn primeste misiunea de a desfiinta o retea de traficanti. Dar, acuzat de o crima pe care nu a comis-o, risca sa fie condamnat la moarte.

    Regia: William Wiard
    14 1
    6.8
  • Every Which Way but Loose (1978)

    Pe oriunde, dar șterge-o!

    Aventurile unui bataus si ale unei maimute. Philo, un camionagiu, colinda America in compania urangutanului Clyde. Isi castiga existenta batandu-se cu diversi adversari. Cand o cunoaste pe Lynn, se indrăgostește; Philo porneste in cautarea ei.

    Regia: James Fargo
    20 1
    6.3
  • The Car (1977)

    Mașina

    Regia: Elliot Silverstein
    6 1
    6.1
  • Telefon (1977)

    Agentul KGB Nicolai Dalchimski fură o agendă plină cu nume de agenți sub acoperire ai KGB-ului care au actionat in anii '50. Rușii se confruntă cu o adevărată criză: Dalchimski trebuie eliminat înainte că acțiunile lui să declanșeze un război.

    Regia: Don Siegel
    17 0
    6.5
  • The Gauntlet (1977)

    Provocarea

    Ben Shockley, poliţist cu un comportament departe de-a fi ireproşabil, primeşte misiunea de a escorta o prostituată care urmează să apară ca martor într-un proces împotriva unor capi mafioţi.

    Regia: Clint Eastwood
    31 1
    6.4
  • Breakout (1975)

    Nick Colton e un pilot angajat să-l aducă pe Jay Wagner dintr-o închisoare mexicană. Lui Jay i se înscenase o crimă de către Harris Wagner, care avea puterea financiară să le facă imposibil planul de evadare.

    Regia: Tom Gries
    15 1
    6.1
  • The Wind and the Lion (1975)

    Leu în deșert

    In 1904 Marocul este principala sursa de conflict intre Germania, Franta si Imperiul Britanic, toate acestea incercand sa stabileasca o sfera de influenta in aceasta tara.

    Regia: John Milius
    13 1
    6.8
  • Breakheart Pass (1975)

    Trecătoarea morții

    Charles Bronson joacă în acest thriller plin de mister despre cursa unui tren de-a lungul frontierei înzăpezite din vest. În alte roluri Richard Crenna și Jill Ireland.

    Regia: Tom Gries
    20 0
    6.7
  • Thunderbolt and Lightfoot (1974)

    Unde au disparut banii?

    Luati de val, patru hoti planuiesc sa repete jaful comis asupra unei banci cu sapte ani in urma, fiind convinsi ca aceasta va fi, de fapt, marea lovitura

    Regia: Michael Cimino
    19 4
    7.0
  • Chinatown (1974)

    Cartierul chinezesc

    „Filmul este bizar, fascinant cu un mister in traditia Hamett-Chandler, cu Nicholson detectiv particular antrenat intr-un caz complex si inselator de catre o femeie fatala intruchipata de Faye Dunaway. Regizorul insusi are o scurta aparitie."

    Regia: Roman Polanski
    Oscar-uri:
    52 1
    8.1
  • Dillinger (1973)

    Dupa ce ucide cinci agenti FBI, gangsterul John Dillinger este arestat. Reusind sa fuga din inchisoare, el se alatura din nou bandei sale, devenind o figura legendara a raului si raufacatorul cel mai cautat de politie.

    Regia: John Milius
    6 1
    6.9
  • Soylent Green (1973)

    Hrana verde

    În anul 2022, New York-ul este populat de 40 de milioane de cetăţeni înfometaţi. Hrana a devenit un lux din pricina distrugerii resurselor naturale. De aceea, guvernul lansează un produs nou, Soylent Green, cu un secret înspăimântător

    Regia: Richard Fleischer
    32 1
    7.0
  • Sometimes a Great Notion (1972)

    Oameni de neclintit

    Taietorii de lemne sunt in greva. Doar familia Stamper continua sa lucreze, ceea ce provoaca nemultumirea celorlalti.

    Regia: Paul Newman
    4 0
    6.9