Filmele și serialele cu Sam McMurray

  • Sam McMurray

    Sam McMurray

    72 de ani
    Data nașterii: 15.04.1952
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Jenny's Wedding (2015)

    Nunta lui Jenny

    Când Jenny Farrell se hotărăște să se căsătorească cu iubirea vieții ei, Kitty, mica lume în care a trăit mereu familia ei se va schimba complet. Părinții ei vor fi nevoiți să o accepte pe Jenny așa cum este sau o vor pierde pentru totdeauna.

    Regia: Mary Agnes Donoghue
    7 1
    5.6
  • Cristela (2014)

    Scenariul: Cristela Alonzo, Kevin Hench
    0 0
    6.6
  • The Craigslist Killer (2011)

    Ucigașul de pe Craigslist

    Filmul urmărește viață lui Philip în timp ce se pregătește pentru un viitor promițător ca doctor și o viață fericită alături de logodnica lui. Nimeni nu ar crede că cel mai strălucit student ar fi un criminal. Știu asta numai el și victimele lui.

    Regia: Stephen T. Kay
    0 1
    5.0
  • Meet Monica Velour (2010)

    Ea e Monica Velour

    Monica e o actrita de filme erotice foarte populara in anii '80. In ziua in care Tobe afla ca Monica e capul de afis al unui spectacol de striptease dintr-un club aflat intr-un capat uitat de lume, porneste la drum in speranta de a o intalni.

    Regia: Keith Bearden
    2 0
    5.8
  • Killer Pad (2008)

    Povestea a trei amici care au "norocul" sa se mute intr-o casa bantuita din zona Hollywood Hills.

    Regia: Robert Englund
    0 0
    4.0
  • Ring of Death (2008)

    Ringul Morții

    Burke Wyatt este un barbat nevinovat, dar aflat in spatele gratiilor. El a gasit un refugiu pentru furia sa: se numeste Meciul Mortii, un sport criminal inventat de gardineni si autoritati si jucat intr-o inchisoare de maxima securitate.

    Regia: Bradford May
    5 0
    4.8
  • Lake Placid 2 (2007)

    Monstrul din Lake Placid 2

    Multi ani dupa ce doi crocodili gigantici au fost capturati si ucisi in Maine, seriful local isi formeaza o echipa si pleaca in cautarea celor patru progenituri insetate de sange ale acestora, care au ajuns la maturitate si incep sa faca victime.

    Regia: David Flores
    10 1
    3.2
  • Wishcraft (2002)

    Brett Bumpers, un elev inteligent dar nu prea popular, primeste intr-o zi un pachet fara expeditor. Nimic nu prevesteste urmarile acestui incident pana cand tanarul realizeaza ca obiectul primit in pachet ii poate indeplini 3 dorinte.

    Regia: Danny Graves, Richard Wenk
    0 0
    5.2
  • Lucky Numbers (2000)

    O afacere cu numere

    Russ Richards este prezentatorul rubricii meteo al unui post de televiziune. In loc sa se multumeasca cu faptul ca este bine platit, Russ masluieste biletele de la extragerea loto televizata. De aici incep probleme de viata si de moarte.

    Regia: Nora Ephron
    11 0
    5.1
  • Drop Dead Gorgeous (1999)

    Frumusețe mortală

    Intr-un orasel din Minessota, concursul anual de frumusete este cel mai mare eveniment posibil. O fosta castigatoare a acestuia, Glady Leeman, e in stare sa faca tot ce se poate pentru a isi vedea fiica, Becky (Denise Richards), luand-o pe urmele ei.

    Regia: Michael Patrick Jann
    13 1
    6.7
  • The King of Queens (1998)

    Trăsniții din Queens

    Un cuplu trăsnit, Doug și Carrie Hefferman, locuiește în Queens, împreună cu Arthur, tatăl lui Carrie. Arthur poate fi o adevărată pacoste, așa că ginerele său trebuie să născocească diverse povești pentru a putea fi împreună cu propria sa soție.

    Scenariul: David Litt, Michael J. Weithorn
    10 1
    7.4
  • The Munsters' Scary Little Christmas (1996)

    Craciunul Monstrilor

    Regia: Ian Emes
    0 0
    4.9
  • Getting Even with Dad (1994)

    Micul santajist

    Un puști găsește rețeta pentru a-și transforma tatăl într-un părinte model: iubire, tandrețe și un pic de șantaj. Ray nu mai vrea găinării. Deschide o patiserie, dar vrea s-o finanțeze cu bani obținuți dintr-o ultimă lovitură. Fiul lui află de plan!

    Regia: Howard Deutch
    5 0
    4.8
  • L.A. Story (1991)

    Poveste din L.A.

    Harris K. (Steve Martin) este prezentatorul rubricii meteo, din cadrul jurnalelor de stiri, la un cunoscut post de televiziune din L.A. El isi petrece timpul patinand pe role si vizitand muzee. Din pacate, Harris este concediat si, pentru ca un...

    Regia: Mick Jackson
    6 0
    6.7
  • Stone Cold (1991)

    Misiune riscantă

    Un politist dur caruia ii placea sa lucreze singur si pentru a rezolva anumite cazuri se infiltra cu succes in diferite bande e santajat sa se infiltreze in randurile unei bande de motociclisti periculosi.

    Regia: Craig R. Baxley
    17 0
    6.1