Filmele și serialele cu Sandra Bullock

 • Sandra Bullock

  Sandra Bullock

  57 de ani
  Data nașterii: 26.07.1964
  Locul nașterii: Arlington County, Virginia, USA
 • The Unforgivable (2021)

  De neiertat

  Eliberată din închisoare după o condamnare în urma unei crime violente, Ruth Slater (Sandra Bullock) revine într-o societate care refuză să-i ierte trecutul. Confruntându-se cu judecata aspră a celor din locul pe care îl considera „acasă”, singura...

  Regia: Nora Fingscheidt
  93 2
  7.2
 • Bird Box (2018)

  Bird Box: Orbește

  Când rasa umană este atacată de entități care iau forma celor mai cumplite temeri ale noastre, o femeie încearcă să-și salveze copiii legându-se la ochi și încercând să se pună la adăpost de atacatori.

  Regia: Susanne Bier
  211 21
  6.6
 • Ocean's Eight (2018)

  Ocean's 8: Jaf cu clasă

  Debbie este genială în planificarea de infracțiuni, dar pentru a-și etala cu adevărat măiestria ea plănuiește jaful secolului chiar în timpul galei Met din New York. Pentru lovitură, însă, are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe.

  Regia: Gary Ross
  208 40
  6.3
 • Our Brand Is Crisis (2015)

  Marca noastră este criza

  Filmul este bazat pe documentarul din 2005 al lui Rachel Boynton, ce a urmărit aplicarea strategiilor de campanie politică americane folosite în Bolivia de către foștii consultanți ai președintelui american Bill Clinton

  Regia: David Gordon Green
  14 2
  6.1
 • Minions (2015)

  Minionii

  Minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloși ai istoriei. Doar că mulți stăpâni și-au aflat sfârșitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceștia rămân singuri și neconsolați.

  Regia: Pierre Coffin, Kyle Balda
  34 2
  6.4
 • Gravity (2013)

  Gravity 3D: Misiune în spațiu

  Dr. Ryan Stone, calificat în domeniul bioingineriei se afla la prima sa misiune în spațiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky. Însă, în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru.

  Regia: Alfonso Cuarón
  Oscar-uri: x 7
  45 5
  7.7
 • The Heat (2013)

  Captură la dublu

  Shannon, polițista cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede țandăra încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren, este nevoită să facă echipă cu sofisticata și aroganta agentă FBI Sarah, pentru a prinde un periculos traficant de droguri.

  Regia: Paul Feig
  30 1
  6.6
 • Extremely Loud & Incredibly Close (2011)

  Extrem de tare și incredibil de aproape

  Oskar are nouă ani și tocmai și-a pierdut tatăl în atentatele de la 11 septembrie. Când puștiul găsește într-o vază o cheie misterioasă, o nemaipomenită aventură i se deschide în față: ce deschide această cheie și ce se află înăuntru?

  Regia: Stephen Daldry
  10 0
  6.9
 • All About Steve (2009)

  Totul despre Steve

  Dupa o intalnire cu Steve, cameraman la CNN, Mary e sigura ca si-a gasit perechea. Steve este obligat prin natura profesiei sa calatoreasca mult, asa ca Mary il urmareste in speranta ca il va face sa inteleaga ca sunt facuti unul pentru celalalt.

  Regia: Phil Traill
  9 1
  4.8
 • The Blind Side (2009)

  Povestea unui campion

  Norocul lui Michael se schimbă atunci când este adoptat de către soții Touhy, care îi oferă un cămin stabil și îmbelșugat, multă iubire și compasiune și o educație corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obține o bursă sportivă.

  Regia: John Lee Hancock
  Oscar-uri:
  22 1
  7.6
 • The Proposal (2009)

  Vrei să te însori cu mine?

  Margaret şi Andrew lucrează în aceaşi companie. Margaret e şefa strictă şi severă. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe între cei 2 în momentul în care Margaret află că aplicaţia pentru viza SUA îi este respinsă şi urmează să fie deportată în Canada.

  Regia: Anne Fletcher
  52 2
  6.7
 • Premonition (2007)

  Premoniția

  Când Linda e anunţată de un ofiţer de poliţie că soţul ei a murit într-un accident, viaţa ei se rupe în bucăţi. Dar când soţul se întoarce acasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, îşi dă seama că a avut o premoniţie.

  Regia: Mennan Yapo
  10 1
  5.9
 • Infamous (2006)

  Scandalos

  "El doar m-a sărutat pe obraz şi mi-a spus 'Adios, Amigo!'" (Truman Capote amintindu-şi de criminalul Perry Smith la ora execuţiei sale)Clubul de noapte El Morocco, New York City, 1959: Un bărbat mititel de statură se plimbă la braţul unei femei...

  Regia: Douglas McGrath
  1 0
  7.1
 • The Lake House (2006)

  Casa de lângă lac

  O doctorita care a locuit o data intr-o casa de langa un lac incepe o corespondenta romantica cu primul proprietar al casei. Cand insa descopera ca traiesc in doi ani diferiti (2004 si 2006), cei doi pornesc intr-o cautare pentru a dezlega misterul.

  Regia: Alejandro Agresti
  29 2
  6.8
 • Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous (2005)

  Miss Agent Secret 2: Înarmată și seducătoare

  Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous, este continuarea succesului Miss Congeniality din 2001. Sandra Bullock revine in rolul agentei FBI mai

  Regia: John Pasquin
  33 0
  5.1