Filmele și serialele cu Sandra Bullock

  • Sandra Bullock

    Sandra Bullock

    59 de ani
    Data nașterii: 26.07.1964
    Locul nașterii: Arlington County, Virginia, USA
    Oscaruri:
  • Bullet Train (2022)

    Trenul asasinilor

    Cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți.

    Regia: David Leitch
    268 33
    7.3
  • The Lost City (2022)

    Orașul pierdut

    O scriitoare de romane de dragoste (Sandra Bullock) plecată într-un turneu de promovare împreună cu modelul pentru coperta cărții ei (Channing Tatum) e prinsă într-o tentativă de răpire care-i aruncă pe amândoi într-o aventură pe viață și pe...

    Regia: Adam Nee, Aaron Nee
    234 31
    6.1
  • The Unforgivable (2021)

    De neiertat

    Eliberată din închisoare după o condamnare în urma unei crime violente, Ruth Slater (Sandra Bullock) revine într-o societate care refuză să-i ierte trecutul. Confruntându-se cu judecata aspră a celor din locul pe care îl considera „acasă”, singura...

    Regia: Nora Fingscheidt
    110 2
    7.1
  • Bird Box (2018)

    Bird Box: Orbește

    Când rasa umană este atacată de entități care iau forma celor mai cumplite temeri ale noastre, o femeie încearcă să-și salveze copiii legându-se la ochi și încercând să se pună la adăpost de atacatori.

    Regia: Susanne Bier
    221 22
    6.6
  • Ocean's Eight (2018)

    Ocean's 8: Jaf cu clasă

    Debbie este genială în planificarea de infracțiuni, dar pentru a-și etala cu adevărat măiestria ea plănuiește jaful secolului chiar în timpul galei Met din New York. Pentru lovitură, însă, are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe.

    Regia: Gary Ross
    217 40
    6.3
  • Our Brand Is Crisis (2015)

    Marca noastră este criza

    Filmul este bazat pe documentarul din 2005 al lui Rachel Boynton, ce a urmărit aplicarea strategiilor de campanie politică americane folosite în Bolivia de către foștii consultanți ai președintelui american Bill Clinton

    Regia: David Gordon Green
    18 2
    6.1
  • Minions (2015)

    Minionii

    Minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloși ai istoriei. Doar că mulți stăpâni și-au aflat sfârșitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceștia rămân singuri și neconsolați.

    Regia: Pierre Coffin, Kyle Balda
    50 3
    6.4
  • Gravity (2013)

    Gravity 3D: Misiune în spațiu

    Dr. Ryan Stone, calificat în domeniul bioingineriei se afla la prima sa misiune în spațiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky. Însă, în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru.

    Regia: Alfonso Cuarón
    Oscar-uri: x 7
    54 5
    7.7
  • The Heat (2013)

    Captură la dublu

    Shannon, polițista cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede țandăra încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren, este nevoită să facă echipă cu sofisticata și aroganta agentă FBI Sarah, pentru a prinde un periculos traficant de droguri.

    Regia: Paul Feig
    35 1
    6.6
  • Extremely Loud & Incredibly Close (2011)

    Extrem de tare și incredibil de aproape

    Oskar are nouă ani și tocmai și-a pierdut tatăl în atentatele de la 11 septembrie. Când puștiul găsește într-o vază o cheie misterioasă, o nemaipomenită aventură i se deschide în față: ce deschide această cheie și ce se află înăuntru?

    Regia: Stephen Daldry
    18 2
    6.9
  • All About Steve (2009)

    Totul despre Steve

    Dupa o intalnire cu Steve, cameraman la CNN, Mary e sigura ca si-a gasit perechea. Steve este obligat prin natura profesiei sa calatoreasca mult, asa ca Mary il urmareste in speranta ca il va face sa inteleaga ca sunt facuti unul pentru celalalt.

    Regia: Phil Traill
    11 1
    4.8
  • The Blind Side (2009)

    Povestea unui campion

    Norocul lui Michael se schimbă atunci când este adoptat de către soții Touhy, care îi oferă un cămin stabil și îmbelșugat, multă iubire și compasiune și o educație corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obține o bursă sportivă.

    Regia: John Lee Hancock
    Oscar-uri:
    33 1
    7.6
  • The Proposal (2009)

    Vrei să te însori cu mine?

    Margaret şi Andrew lucrează în aceaşi companie. Margaret e şefa strictă şi severă. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe între cei 2 în momentul în care Margaret află că aplicaţia pentru viza SUA îi este respinsă şi urmează să fie deportată în Canada.

    Regia: Anne Fletcher
    61 6
    6.7
  • Premonition (2007)

    Premoniția

    Când Linda e anunţată de un ofiţer de poliţie că soţul ei a murit într-un accident, viaţa ei se rupe în bucăţi. Dar când soţul se întoarce acasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, îşi dă seama că a avut o premoniţie.

    Regia: Mennan Yapo
    15 3
    5.9
  • Infamous (2006)

    Scandalos

    "El doar m-a sărutat pe obraz și mi-a spus 'Adios, Amigo!'" (Truman Capote amintindu-și de criminalul Perry Smith la ora execuției sale)Clubul de noapte El Morocco, New York City, 1959: Un bărbat mititel de statură se plimbă la brațul unei femei...

    Regia: Douglas McGrath
    3 1
    7.0