Filmele și serialele cu Sean Patrick Thomas

  • Sean Patrick Thomas

    Sean Patrick Thomas

    53 de ani
    Data nașterii: 17.12.1970
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
  • Gen V (2023)

    Provenit din lumea The Boys, Generația V e un nou serial palpitant care are loc la singura facultate pentru supereroi din America. Studenții talentați concurează pentru clasamentul superior al universității și au șansa de a se alătura echipei Cei...

    Scenariul: Seth Rogen, Eric Kripke, Evan Goldberg
    30 5
    7.7
  • Till (2022)

    Regia: Chinonye Chukwu
    9 0
    7.2
  • Scenariul: Raamla Mohamed
    8 1
    6.3
  • The Curse of La Llorona (2019)

    Blestemul femeii care plânge

    După ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că și-a pus fiii în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare.

    Regia: Michael Chaves
    53 10
    5.3
  • Barbershop: The Next Cut (2016)

    Frizeria 3

    Au trecut 10 ani de la ultima programare făcută la salonul lui Calvin. El și vechea echipă, inclusiv Eddie, practică aceeași meserie, chiar în același loc. Frizeria a suferit, însă, schimbări. Cea mai vizibilă este intrarea femeilor în echipă.

    Regia: Malcolm D. Lee
    11 4
    5.9
  • The Murder Pact (2015)

    Pact pentru crimă

    Povestea e a patru prieteni de la o prestigioasă universitate a căror viitor strălucit e pus în pericol atunci când moartea accidentală a unui coleg se leagă fatidic de ei.

    Regia: Colin Theys
    4 0
    5.4
  • Vixen (2015)

    Vulpe

    Scenariul: Marc Guggenheim
    0 1
    7.0
  • Lie to Me (2009)

    Minte-mă

    Lie To Me este un serial de televiziune american. Personajul principal este doctorul Cal Lightman care, ajutat de colega sa, dr. Gillian Foster, detectează înșelăciunile, minciunile oamenilor, analizând limbajul corpului și microexpresiile și își...

    Scenariul: Sam Baum
    73 1
    8.0
  • A Raisin in the Sun (2008)

    Struguri în soare

    Visurile pot sa contureze o viata care merita traita, dar pot fi adumbrite si de decizii gresite. Aceasta este rascrucea la care se afla acum familia Younger, dupa ce tatal lor moare si le lasa 10 000 de dolari, în bani de asigurare. Oare ar...

    Regia: Kenny Leon
    1 0
    6.6
  • The Fountain (2006)

    Fântâna

    În Spania secolului al XVI-lea, în Statele Unite de azi sau în viitor, Tomas, Tommy și Tom, aceeași persoană, caută un același adevăr și-un același răspuns, reușind să descopere pacea în fața vieții, a dragostei, a morții și a renașterii.

    Regia: Darren Aronofsky
    36 7
    7.2
  • Barbershop 2: Back in Business (2004)

    Frizeria 2: Înapoi în afacere

    In vechea frizerie din sudul orasului Chicago, proprietarul Calvin (Ice Cube) incearca sa tina afacerea de familie pe linia de plutire ca sa i-o transmita ca mostenire fiului sau. Dar indragita frizerie e amenintata de un lant de saloane de coafura.

    Regia: Kevin Rodney Sullivan
    5 0
    5.7
  • Barbershop (2002)

    Frizeria

    O poveste minunata despre o frizerie din Chicago, unde umorul ascutit ca un brici este intotdeauna la moda! Cu o distributie in care apar cele mai mari staruri ale momentului, inclusiv Ice Cube, Frizeria este un film frumos despre incercarile vietii.

    Regia: Tim Story
    8 0
    6.3
  • Halloween: Resurrection (2002)

    Halloween: Noaptea groazei

    Câțiva adolescenți câștigă șansa petrecerii unei nopți în casa lui Michael Myers și transmiterea pe internet a imaginilor de acolo. Lucrurile o iau însă razna. Tinerii trebuie să găsească o modalitate de a ieși din casă înainte de a fi prea târziu.

    Regia: Rick Rosenthal
    11 2
    3.9
  • Save the Last Dance (2001)

    Păstrează ultimul dans

    Ei provin din doua lumi diferite, doua culturi diferite dar cu toate acestea impartasesc una dintre cele mai fierbinti pasiuni: dansul!

    Regia: Thomas Carter
    7 0
    6.2
  • Dracula 2000 (2000)

    O echipă de hoți foarte bine dotați tehnic, pătrunde într-o încăpere de maximă securitate, sperând să fure opere de artă de o valoare inestimabilă. Spre marea lor uimire, încăperea ascunde o criptă bine protejată...

    Regia: Patrick Lussier
    14 1
    4.9