Filmele și serialele cu Sofía Vergara

  • Sofía Vergara

    Sofía Vergara

    51 de ani
    Data nașterii: 10.07.1972
    Locul nașterii: Barranquilla, Colombia
  • Regia: Jason B. Bergh
    2 0
    5.5
  • Griselda (2024)

    Scenariul: Carlo Bernard, Doug Miro, Ingrid Escajeda
    13 4
    7.2
  • Strays (2023)

    Scăpați din Lesă

    Un câine abandonat face echipă cu alți maidanezi cu planul de a se răzbuna pe fostul stăpân.

    Regia: Josh Greenbaum
    22 2
    6.3
  • Bent (2018)

    Agenți dubli

    Bent (2018) spune povestea lui Danny Gallagher, un detectiv discreditat al departamentului de droguri care, la eliberarea sa din închisoare, face planuri de a se răzbuna împotriva celui care l-a acuzat și i-a ucis partenerul.

    Regia: Bobby Moresco
    93 12
    5.2
  • The Emoji Movie (2017)

    Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților

    The Emoji Movie ne invită să descoperim lumea din propriul telefon. În aplicația de mesagerie se ascunde Textopolis, orășelul semnelor denumite emoji. Înzestrate fiecare cu o singură expresie facială, ele își dispută atenția utilizatorului.

    Regia: Tony Leondis
    32 6
    3.4
  • Hot Pursuit (2015)

    Urmărire periculoasă

    Ofițerul Cooper (Reese Witherspoon) încearcă să o protejeze de un șef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy și prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, urmărite de polițiști corupți și criminali profesioniști

    Regia: Anne Fletcher
    16 1
    5.1
  • Wild Card (2015)

    Joc periculos

    Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când orașul e mort și deprimant... O fată bătută și plină de sânge e aruncată din mașină și lăsată să moară. Dar ea se încăpățânează să ajungă la spital

    Regia: Simon West
    48 4
    5.6
  • Chef (2014)

    Bucătarul șef

    Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper, care își pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Dar alături de fosta soție, un bun prieten și fiul său, face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis într-o rulotă.

    Regia: Jon Favreau
    24 0
    7.3
  • Fading Gigolo (2013)

    Gigolo de ocazie

    Povestea lui Fioravante (Turturro), care se hotărăște să devină un Don Juan profesionist pentru a face rost de banii necesari prietenului său, Murray (Woody Allen). Cu Murray pe post de "manager", cei doi sunt repede prinși în mreje.

    Regia: John Turturro
    4 0
    6.2
  • Machete Kills (2013)

    Machete: Ucigaș meseriaș

    În Machete Kills, Danny Trejo revine în partitura ex-agentului federal recrutat acum de către Președintele Statelor Unite ale Americii (Charlie Sheen) pentru a duce la capăt o misiune ce ar fi imposibilă pentru oricare alt om de pe Pământ.

    Regia: Robert Rodriguez
    30 0
    5.6
  • Escape from Planet Earth (2012)

    Cum să evadezi de pe Pământ

    Admiratul astronaut Scorch este un erou pentru populația planetei Baab. El trăiește după regulile fratelui său, șeful misiunii de control. Când șefa bazei îi spune că fratele lui a lansat un SOS, Scrotch știe că va face orice pentru a-l salva.

    Regia: Cal Brunker
    9 0
    5.8
  • The Three Stooges (2012)

    Cei trei nătărăi

    Moe, Larry şi Curly sunt aruncaţi în fragedă pruncie la intrarea unui orfelinat administrat de măicuţe. Cei trei vor creşte provocând prăpăd în jurul lor, dar când orfelinatul este ameninţat cu închiderea, cei trei vor apăra orfelinatul.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    14 1
    5.1
  • Happy Feet Two (2011)

    Happy Feet 2: Mumble Dansează Din Nou

    Mumble și Gloria au acum un pui, Erik, care încearcă neîncetat să-și găsească abilitățile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă pericole negândite le amenință specia și toți trebuie să se unească și să danseze pentru a se salva

    Regia: George Miller, Gary Eck, David Peers
    11 0
    5.8
  • The Smurfs (2011)

    Ștrumpfii

    Marele Ştrumf, Ştrumfiţa, Bebe Ştrumf şi ceilalţi consăteni ai lor au din nou probleme cu maleficul vecin, vrăjitorul Gargamel. Ajutat de motanul său, Azrael, dar şi de urâta vrăjitoare Hogartha, Gargamel le bune din nou beţe în roate ştrumfilor.

    Regia: Raja Gosnell
    14 1
    5.4
  • Bazat pe o piesa de teatru omonima, filmul "Madea goes to jail" urmareste noile, amuzantele si incitantele aventuri ale unei bunici de origine afro-americana pe nume Mable "Madea" Simmons, a carei inclinatie spre bucluc o aduce in fata instantei...

    Regia: Tyler Perry
    3 1
    4.5