Filmele cu Sophie Marceau

  • Sophie Marceau

    Sophie Marceau

    57 de ani
    Data nașterii: 17.11.1966
    Locul nașterii: Paris, France
  • A Woman (2022)

    Regia: Jean-Paul Civeyrac
    1 0
    4.7
  • Regia: Lisa Azuelos
    1 0
    4.8
  • Regia: Tonie Marshall
    7 0
    5.4
  • A Chance Encounter (2014)

    O întâlnire

    Între Elsa și Pierre, chimia este imediată, par perfecți unul pentru celălalt. Totuși, există o problemă: Pierre își iubește soția și Elsa a jurat că nu va avea o relație cu un bărbat căsătorit.

    Regia: Lisa Azuelos
    3 1
    6.2
  • Happiness Never Comes Alone (2012)

    O bucurie nu vine niciodată singură

    Sacha Keller nu e interesat decât de relațiile de o noapte cu tinere de 20 și un pic de ani. În plus, a dezvoltat o fobie față de copii. Asta până cănd o întânește pe Charlotte, o femeie divorțată, cu trei copii.

    Regia: James Huth
    3 0
    6.5
  • Cartagena (2009)

    Muriel e un spirit liber, frumoasa dar imobilizata la pat in urma unui accident. Leo e un betiv de varsta mijlocie, fost boxeur. Disperat sa lucreze, in urma unui interviu Muriel il angajeaza sa gateasca si sa aiba grija de ea.

    Regia: Alain Monne
    5 1
    6.7
  • Don't Look Back (2009)

    Nu te uita înapoi

    Psiho-dramă despre percepție, aparențe și schimbare, Ne te retourne pas ne spune povestea frumoasei Jeanne, o scriitoare căsătorită, cu doi copii, care începe să observe apariția unor schimbări, imperceptibile celorlalți, în propriul cămin și...

    Regia: Marina de Van
    5 0
    5.8
  • Când iubitul lui Lola îi este necredincios în timpul vacanței de vară, ea îl dă papucii, dar nu inainte sa flirteze cu cel mai bun prieten ca pedeapsă. Dar acum clasa lor se pregătește să plece într-o excursie la Londra...

    Regia: Lisa Azuelos
    5 3
    6.2
  • Female Agents (2008)

    Femeile din umbră

    Primăvara anului 1944, în ajunul debarcării din Normandia. Un grup format numai din femei pătrunde adânc în spatele liniilor inamice într-o misiune extrem de riscantă, unde și cea mai mică greșeală poate fi fatală.

    Regia: Jean-Paul Salomé
    11 2
    6.7
  • Changing Sides (2007)

    Schimbare de roluri

    Aflați într-o căsnicie care, după 10 ani, le dă impresia că trăiesc într-o roată de hamster și fiind împinși în impas de o rutină care le ruinează fericirea atât în cuplu cât și ca indivizi, Ariane și Hugo decid să facă schimb de vieți

    Regia: Pascale Pouzadoux
    3 2
    5.5
  • In Paris, atat politia cat si mafia ruseasca sunt pe urmele unui hot, Zimmer. Nimeni nu stie insa ca acesta are o fata si o voce noua, in urma unei operatii estetice. Singura posibilitate de a da de urma lui este urmarirea iubitei acestuia.

    Regia: Jérôme Salle
    6 1
    6.5
  • Alex & Emma (2003)

    Alex și Emma

    Alex, un scriitor talentat este și mare iubitor de jocuri de noroc. Pentru a-și acoperi datoriile imense, dar și pentru a-și salva viața, Alex are o singură șansă: să scrie un roman și să-l vândă în 30 de zile.

    Regia: Rob Reiner
    10 0
    5.5
  • Belphegor: Phantom of the Louvre (2001)

    Belphegor, Fantoma de la Luvru

    În zorii celui de-al treilea mileniu, o mumie înzestrată cu puteri malefice dă naștere unei fantome numită Belphegor, care bântuie noaptea muzeul Luvru. Ascunzându-se în piramida lui Pei, fantoma terorizează întreg muzeul.

    Regia: Jean-Paul Salomé
    3 0
    4.5
  • Fidelity (2000)

    Tanara fotografa de talent Clelia e angajata de un magnat canadian al presei de scandal, dornic sa dea o noua stralucire publicatiilor trustului sau. Intr-o lume alcatuita in cea mai mare parte din personaje indoielnice, Clelia il intalneste pe Cleve

    Regia: Andrzej Żuławski
    2 0
    5.7
  • Lost & Found (1999)

    Pierdut și regăsit

    Dylan Ramsey (David Spade) este un tip cu mult umor pe cale sa-si deschida propriul restaurant. Flerul lui negustoresc va fi insa bulversat in momentul in care, schimbandu-si locuinta, se indragosteste de frumoasa lui vecina, o frantuzoaica.

    Regia: Jeff Pollack
    4 0
    5.1