Filmele cu Stephen Spinella

  • Stephen Spinella

    Stephen Spinella

    67 de ani
    Data nașterii: 11.10.1956
    Locul nașterii: Naples, Italy
  • Can You Ever Forgive Me? (2018)

    Mă vei ierta vreodată ?

    Povestea adevărata a celei mai populare biografe a celebrităților, Lee Israel, care și-a câștigat existența în anii ’70 și ’80 scriind despre personalități precum Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder și jurnalista Dorothy Kilgallen.

    Regia: Marielle Heller
    42 4
    7.1
  • Regia: Jeremy Profe
    3 0
    5.9
  • The Normal Heart (2014)

    Inima normală

    Filmul este adaptarea piesei omonime premiata Tony, scrisă de Larry Kramer. Acesta este axat pe conștientizarea HIV/SIDA, atunci când toată lumea era încă ignorantă despre teribila boală, care a fost apoi numită și "cancerul gay".

    Regia: Ryan Murphy
    9 0
    7.9
  • House of Dust (2013)

    Regia: A.D. Calvo
    0 0
    3.6
  • Rubber (2010)

    Cauciuc

    În deșertul californian, spectatori sceptici asistă la aventurile unui cauciuc de mașină criminal și telepat, atras în mod misterios de o frumoasă tânără. O anchetă începe.

    Regia: Quentin Dupieux
    3 4
    5.7
  • Stone & Ed (2008)

    Regia: Adam Meyerowitz
    0 0
    2.3
  • Milk (2008)

    Milk - Prețul curajului

    Harvey Milk a fost primul politician gay ales într-un consiliu orășenesc american, în 1977. După o campanie care a pus pe jar întregul oraș, dar și câteva decizii pe placul comunității gay, Milk stârnește furia unui alt membru al consiliului.

    Regia: Gus Van Sant
    Oscar-uri:
    6 2
    7.5
  • And Then Came Love (2007)

    Și apoi a venit dragostea

    Julie, un jurnalist de succes din Manhattan, crede că a obținut de la viață totul: are o slujbă care-i place la nebunie, un iubit și, mai presus de toate acestea, un băiețel adorabil de șase ani, pe care l-a conceput cu ajutorul unui donator de...

    Regia: Richard Schenkman
    0 0
    4.6
  • Connie and Carla (2004)

    Connie și Carla

    Dupa ce sunt martore acidentale ale unui atac mafiot in Chicago, doua prietene fug in LA. Initial lucrand intr-un salon de infrumusetare, acestea ajung sa pozeze ca si regine transsexuale si dau auditiii pentru a prezenta spectacole la un club gay.

    Regia: Michael Lembeck
    4 0
    6.2
  • House of D (2004)

    Casa D

    Ajuns intr-un moment crucial al existentei, Tom incepe sa puna in balanta etapele care i-au marcat evolutia. Tanarul porneste de la primele sale amintiri, mai exact de la perioada copilariei. In acest moment actiunea filmului se muta in anul 1973.

    Regia: David Duchovny
    5 0
    6.8
  • Bubble Boy (2001)

    Băiatul din bulă

    “Bubble Boy” este o comedie despre maturizare, care urmărește viața lui Jimmy Livingston, un tânăr care a trăit de când s-a născut într-un clopot de sticlă - o lume artificială creată cu cele mai bune intenții, dar complet exagerat de mama lui.

    Regia: Blair Hayes
    2 1
    5.7
  • Ravenous (1999)

    Placerea de a ucide

    In urma savarsirii unui act de lasitate, in timpul razboiului din Mexic din 1847, capitanul Boyd (Guy Pearce) este trimis intr-un post indepartat din muntii Sierra Nevada. Aici el se intalneste cu Colqhoun, un capitan scotian, pe jumatate mort de...

    Regia: Antonia Bird
    13 3
    6.9
  • Love! Valour! Compassion! (1997)

    O vară cu prietenii

    Opt barbati gay decid sa-si petreaca toate week-endu-rile unei veri la casa de vacanta a unuia dintre ei. Astfel, resedinta in stil Victorian de pe malul unui lac pitoresc ajunge sa-i gazduiasca pe Bobby, prietenul lui Gregory (proprietarul...

    Regia: Joe Mantello
    0 0
    7.0
  • The Jackal (1997)

    Șacalul

    Dupa ce directorul FBI Carter Preston si ofiterul de politie Valentina Koslova reusesc sa elimine un cap al mafiei rusesti, acestia sunt amenintati cu moartea chiar de fratele celui rapus, care promite sa se razbune in cel mai crud mod cu putinta.

    Regia: Michael Caton-Jones
    54 2
    6.4
  • Faithful (1996)

    Fidelitate

    Filmul este o comedie plina de suspans despre cararile nestiute ale dragostei si despre intorsaturile ciudate pe care ni le rezerva destinul.

    Regia: Paul Mazursky
    2 0
    5.8