Filmele și serialele cu Stockard Channing

  • Stockard Channing

    Stockard Channing

    80 de ani
    Data nașterii: 13.02.1944
    Locul nașterii: Manhattan, New York City, New York, USA
  • Death to 2021 (2021)

    Jos cu 2021!

    Regia: Josh Ruben, Jack Clough
    9 3
    6.3
  • Sundays at Tiffany's (2010)

    Duminica, la Tiffany

    Fix la ora la care implinea 10 ani, Jane este parasita de prietenul ei imaginar Michael, cel care ii fusese alaturi de la varsta de 5 ani. Acesta reapare dupa 20 de ani chiar in momentul in care Jane e pe cale sa se casatoreasca cu Hugh.

    Regia: Mark Piznarski
    11 2
    6.5
  • Multiple Sarcasms (2010)

    Sarcasme multiple

    Arhitectul Gabriel Richmond are tot ce ar putea să-l facă fericit pe un bărbat în New York-ul anului 1979. Cu toate acestea barbatul nu se simte împlinit și își petrece cea mai mare parte a timpului în sala de cinema, evadând într-o lume fictivă...

    Regia: Brooks Branch
    4 1
    4.7
  • Sparkle (2007)

    Stralucire

    SAM (Shaun Evans) locuieste în Liverpool împreuna cu mama sa, Jill (Lesley Manville), o cantareata aspiranta. El viseaza sa se mute la Londra si sa-si croiasca un drum în viata. Prinde o sansa atunci cand îl întalneste pe Vincent (Bob...

    Regia: Tom Hunsinger, Neil Hunter
    1 0
    6.0
  • Must Love Dogs (2005)

    Trebuie să iubească câinii

    Draguta educatoare Sarah Nolan (Diane Lane) este divortata, demoralizata si fara perspective de a avea pe cineva – pana cand sora ei ii pune profilul pe Internet la perecheaperfecta.com.

    Regia: Gary David Goldberg
    11 2
    5.9
  • The Divorce (2003)

    Divorțul

    Isabel se îndreaptă spre Paris pentru a o ajuta pe sora ei vitrega Roxy, care este însărcinată, și descoperă ca soțul acesteia a părăsit-o. În timp ce pe Roxy o așteaptă divorțul, Isabel se aventurează într-o relație cu un diplomat francez căsătorit.

    Regia: James Ivory
    5 1
    4.9
  • Anything Else (2003)

    Orice altceva

    Când un tânăr care se visează scriitor se îndrăgosteste până peste cap de o femeie liberă si lipsită de prejudecăti, el îsi dă seama destul de curând că trebuie să-si dea de două ori mai mult silinta ca relatia dintre ei să meargă.

    Regia: Woody Allen
    9 3
    6.3
  • Life or Something Like It (2002)

    O viață aproape perfectă

    In timpul unui interviu, un om al strazii ii spune reporterei ca mai are de trait doar cateva zile. Femeia este hotarata sa-si schimbe destinul prezis si incearca sa faca ceva cu viata ei.

    Regia: Stephen Herek
    20 0
    5.8
  • Where the Heart Is (2000)

    Unde este inima

    Novalee se transformă dintr-o adolescentă orfană într-o femeie puternică și plină de succes, găsindu-și cămin în orășelul unde soarta a aruncat-o.

    Regia: Matt Williams
    10 0
    6.7
  • The West Wing (1999)

    Viața la Casa Albă

    Noua alegere – controversata - prin care Presedintele Bartlet a angajat un consilier la Casa Alba (o femeie) se loveste de ostilitatea celorlalti membri ai echipei. In prima zi de lucru, noul consilier are de-a face cu piedicile puse de seful sau...

    Scenariul: Aaron Sorkin
    9 0
    8.9
  • Batman Beyond (1999)

    Batman in viitor

    Alimentate de remușcări și răzbunare, un licean pe nume Terry McGinnis revine in rolul de Batman. Sub supravegherea lui Bruce Wayne, el luptă împotriva crimelor din Gotham City.

    Scenariul: Bob Kane, Gerry Conway, Alan Burnett
    4 0
    8.1
  • Practical Magic (1998)

    Magie practică

    Sally și Gillian au știut dintotdeauna că sunt diferite. După moartea părinților, cele două surori au fost crescute de mătușile lor. Ani în șir au studiat cărți de magie albă. Însă aceste practici oculte au și ele prețul lor!

    Regia: Griffin Dunne
    38 2
    6.3
  • Twilight (1998)

    Amurg

    Harry Ross, detectiv particular, este împușcat în mod accidental de adolescenta Mel, în timp ce acesta încearca să o ducă înapoi acasă. 2 ani mai târziu, lefter și divorțat, Harry trăiește într-un mic apartament situat pe domeniul părinților lui Mel.

    Regia: Robert Benton
    25 1
    6.2
  • The First Wives Club (1996)

    Clubul primelor neveste

    Trei femei, parasite de sotii lor pentru alte femei, mai tinere si mai frumoase, hotarasc sa se razbune si sa-i aduca la sapa de lemn. Cum vor proceda?

    Regia: Hugh Wilson
    13 2
    6.4