Filmele cu Strother Martin

  • Strother Martin

    Strother Martin

    Data nașterii: 26.03.1919
    Decedat: 01.08.1980 (61 de ani)
  • Regia: Krsto Papić
    4 0
    7.2
  • Love and Bullets (1979)

    Martorul stie mai mult

    Charlie (Charles Bronson) primeste misiunea de a o aduce in tara pe Jackie, iubita lui Joe Bomposa (Rod Steiger), un om foarte periculos. Sarcina este mai mult decat periculoasa, cu atat mai mult cu cat exista un contract prin care un ucigas este...

    Regia: John Huston, Stuart Rosenberg
    11 0
    5.6
  • The Villain (1979)

    Cactus Jack

    Un cowboy (Arnold Schwarzenegger) o escortează pe domnișoara Jones pentru a obține o sumă de bani considerabilă de la tatăl ei. Dar bogătașul Avery Simpson vrea să pună mâna pe bani și îl angajează pe Jack (Kirk Douglas) să îi jefuiască.

    Regia: Hal Needham
    31 2
    5.3
  • The Champ (1979)

    Campionul

    Billy Flynn (Jon Voight) este un fost campion la box care, de cand s-a nascut fiul sau T.J, in urma cu sapte ani, a renuntat la viata sportiva pentru a se dedica in totalitate cresterii copilului.

    Regia: Franco Zeffirelli
    6 0
    6.8
  • Up in Smoke (1978)

    Printre fumuri

    Doi artiști debusolați, un chitarist și un toboșar, doresc marijuana de calitate, așa că decid să pornească într-o călătorie prin California. Cei doi vor avea parte de aventura vieții lor.

    Regia: Tommy Chong, Lou Adler
    3 1
    6.9
  • Slap Shot (1977)

    Furie pe gheata

    Echipa de hockey “Chiefs” este o echipã micã ce se zbate pentru fiecare meci din Liga. Ca încercare de a salva aparentele, conducerea echipei semneazã un contract cu fratii Henson, trei jucãtori duri a cãror sarcinã este sã demoleze oponentii.

    Regia: George Roy Hill
    6 0
    7.3
  • The Great Scout & Cathouse Thursday (1976)

    Marele cercetaș și prostituata Thursday

    Regia: Don Taylor
    11 2
    6.1
  • Hard Times (1975)

    Luptătorul din New Orleans

    În filmul Vremuri dure (Hard Times, 1975), Charles Bronson, a avut rolul unui bătăuș de stradă care-și câștiga existența din meciuri ilegale de box în Louisiana.

    Regia: Walter Hill
    18 0
    7.2
  • Sssssss (1973)

    Regia: Bernard L. Kowalski
    2 0
    5.4
  • Pocket Money (1972)

    Bani de buzunar

    Ramas fara un ban si plin de datorii, un cowboy – altfel cinstit – intra intr-o afacere dubioasa cu un escroc, pentru care se angajeaza sa transporte o cireada de vite din Mexic, in SUA.

    Regia: Stuart Rosenberg
    5 0
    5.4
  • Dupa ce invata cum sa manuiasca arma, Hannie Caulder pleaca pe urmele celor care i-au distrus viata. Sunt trei raufacatori care au violat-o si i-au omorat sotul.

    Regia: Burt Kennedy
    22 0
    6.3
  • The Ballad of Cable Hogue (1970)

    Balada lui Cable Hogue

    Cateva personaje imbatranite, sau obosite traiesc, in mijlocul unui univers ce se transforma, dar si obsesia unei idei fixe care ii orbeste sau ii face incapabili sa reziste evolutiei lumii inconjuratoare.

    Regia: Sam Peckinpah
    13 0
    7.2
  • True Grit (1969)

    Tăria adevărată

    Un bețiv încăpățânat, fost șerif, și un polițist texan fac echipă cu o tânără obsedată să-i găsească pe ucigașii tatălui ei. Bizarul trio începe urmărirea pe teritoriul indian, un loc nu tocmai primitor pentru "fețele palide".

    Regia: Henry Hathaway
    Oscar-uri:
    29 1
    7.4
  • The Wild Bunch (1969)

    Hoarda sălbatică

    Texas, 1913. In oraselul San Rafael, cativa barbati in uniforme militare sosesc calare si jefuiesc banca, dupa care cad intr-o ambuscada, in sangerosul schimb de focuri pierzandu-si viata multi oameni nevinovati, femei si copii.

    Regia: Sam Peckinpah
    38 0
    7.9
  • Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969)

    Butch Cassidy și puștiul Sundance

    La sfarsitul secolului al XIX-lea, Butch Cassidy si Sundance Kid si-au dobandit faima de temuti jefuitori de trenuri. Filmul e o evocare plina de caldura, de umor, dar si de dramatism a aventurilor celor doi.

    Regia: George Roy Hill
    Oscar-uri: x 4
    45 1
    8.0