Filmele și serialele cu Stuart Wilson

  • Stuart Wilson

    Stuart Wilson

    77 de ani
    Data nașterii: 25.12.1946
    Locul nașterii: Guildford, Surrey, England
  • Perfect Creature (2006)

    Creatura perfectă

    O lume in care vampirii si oamenii traiesc in buna intelegere. Dar cand o epidemie face victime printre oameni, echilibrul se frange, iar lupta dintre vampiri si oameni reincepe. De aceea, biserica il trimite pe Silius sa-l prinda pe Edgar, un...

    Regia: Glenn Standring
    4 2
    5.4
  • Unstoppable (2004)

    Lupta cu demonii

    Fostul militar, Dean Cage (Wesley Snipes) se afla intr-un program de reabilitare, in incercarea de a uita pierderea celui mai bun prieten Scott, in Bosnia. Cand este luat drept un agent CIA, lui Dean ii este injectat un drog aproape letal.

    Regia: David Carson
    13 0
    4.9
  • Fascination (2004)

    Fascinatie

    La cateva saptamani de la misterioasa moarte a sotului sau, Maureen (Jacqueline Bisset) se intoarce dintr-o croaziera la bratul unui britanic, Oliver. Fiul sau, Scott, e socat. Nu poate crede ca tatal sau, un atlet international, chiar s-a inecat.

    Regia: Klaus Menzel
    2 0
    3.9
  • The Luzhin Defence (2000)

    Apărarea Luzhin

    Apararea Luzhin este povestea unui geniu care incearca fara succes sa se imparta intre doua mari pasiuni: sahul si femeia iubita. Povestea se petrece spre sfarsitul anilor ’20, cand Alexander Luzhin (John Turturro), unul dintre cei mai cunoscuti...

    Regia: Marleen Gorris
    0 0
    6.8
  • Here on Earth (2000)

    Raiul pe pamant

    Viata lui Kelly Morse decurge dupa schema clasica a baietilor de bani gata. Dar se va schimba intr-o zi in care, hotarandu-se sa-si scoata Mercedes-ul la plimbare, se aventureaza in orasul vecin si se ia la harta cu Jasper (Josh Hartnett).

    Regia: Mark Piznarski
    3 0
    5.2
  • Vertical Limit (2000)

    Limită verticală

    Un film plin de acțiune, cu o puternică încărcătură emoțională, "Lupta cu înălțimile" prezintă povestea tânărului alpinist Peter Garrett (Chris O'Donnell), care trebuie să ducă la bun sfârșit un efort extraordinar de salvare pe vârful K2

    Regia: Martin Campbell
    19 0
    5.9
  • The Mask of Zorro (1998)

    Masca lui Zorro

    Aventurile unuia dintre cei mai indragiti eroi din toate timpurile: spadasinul Zorro, campionul absolut al luptei impotriva tiraniei.

    Regia: Martin Campbell
    84 0
    6.8
  • Enemy of the State (1998)

    Inamicul statului

    Robert e avocat sarguincios, tata devotat si sot iubitor. Viata lui va lua o intorsatura ciudata dupa ce intra in posesia unei casete in care este inregistrata moartea unui important senator.

    Regia: Tony Scott
    53 2
    7.3
  • Crossworlds (1997)

    Cristalul

    Imaginati-va un loc unde toate dimensiunile din univers se intalnesc... Dupa o intalnire cu o fata misterioasa la o petrecere, studentul Joe Talbot este atras intr-o miscare de rezistenta al carui scop era impiedicarea invadarii lumii. Joe devine...

    Regia: Krishna Rao
    1 1
    5.2
  • Regia: Paul Marcus
    2 0
    7.8
  • Exit to Eden (1994)

    Evadarea în Eden

    Eliot se retrage pe insula Eden. El se ascunde de cei care vor să pună mâna pe niște fotografii pe care le făcuse. Urmăritorii sunt doi detectivi cinici, Lavery și Sheila Kingston, și cei doi hoți de diamante pe care Eliot îi surprinsese pe peliculă.

    Regia: Garry Marshall
    5 1
    4.2
  • Death and the Maiden (1994)

    Moartea și fecioara

    Paulina Escobar si sotul ei, un avocat de vaza, traiesc intr-o tara in care de curand a fost schimbat un regim totalitar. In drum spre casa, intr-o seara ploioasa, sotul Paulinei soseste insotit de un vecin. Ea identifica in noul venit pe doctorul...

    Regia: Roman Polanski
    8 2
    7.2
  • No Escape (1994)

    Evadare din Absolom

    Anul 2022. Oofiterul de marina Robbins este trimis la inchisoare pentru ca l-a impuscat pe comandantul sau. Cum nu poate respecta regulile de detentie, este trimis in jungla de pe insula Absolom. Aici se infruntă intre ei cei mai turbulenti detinuti.

    Regia: Martin Campbell
    64 1
    6.1
  • The Age of Innocence (1993)

    Vârsta inocenței

    O poveste plasată în secolul XIX în înalta societate din New York, unde un tânăr avocat se îndrăgostește de o burgheză divorțată, în timp ce e logodit cu verișoara acesteia.

    Regia: Martin Scorsese
    Oscar-uri:
    21 3
    7.2
  • Teenage Mutant Ninja Turtles III (1993)

    Țestoasele Ninja 3

    Cele 4 testoase se intorc in timp in vremea legendarilor samurai in Japonia medievala, unde se vor antrena pentru a deveni parte a acestui grup de luptatori stravechi si pentru a proteja aceste locuri sacre.

    Regia: Stuart Gillard
    14 1
    4.8