Filmele și serialele cu Taraji P. Henson

  • Taraji P. Henson

    Taraji P. Henson

    53 de ani
    Data nașterii: 11.09.1970
    Locul nașterii: Washington, D.C., USA
  • The Color Purple (2023)

    Culoarea purpurie

    Regia: Blitz Bazawule
    1 1
    6.9
  • PAW Patrol: The Mighty Movie (2023)

    Patrula Cățelușilor: Filmul cel Mare

    Toată viața ei, Skye a simțit că nu a fost apreciată de prietenii ei (Chase, Liberty, Marshall, Rubble, Rocky și Zuma). Dorind să demonstreze că poate fi un atu pentru echipă, Skye are o șansă atunci când un meteorit magic se prăbușește în...

    Regia: Cal Brunker
    6 2
    5.9
  • Savage X Fenty Show Vol. 4, prezentat de Rihanna, deţinătoarea premiului Emmy, e un vis febril al modei care împleteşte stilul, dansul şi muzica cu esenţa hipnotică a naturii nocturne. Cu o distribuţie de vedete care poartă noile creaţii Savage X...

    Regia: Alex Rudzinski
    1 0
    6.8
  • Minions: The Rise of Gru (2022)

    Minionii 2

    Plasat imediat după evenimentele din primul film, de data aceasta în anii 1970, un Gru de 12 ani crește în suburbii. Un fanboy al unui grup de super-răi cunoscut sub numele de Vicious 6, Gru pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău...

    Regia: Kyle Balda, Jonathan del Val, Brad Ableson
    120 10
    6.5
  • Regia: Kirk R. Thatcher
    1 0
    6.3
  • Coffee & Kareem (2020)

    Coffee și Kareem

    Un polițist modest din Detroit trebuie să facă echipă cu tânărul fiu al prietenei lui după ce, la prima lor încercare de a se apropia, descoperă o conspirație criminală.

    Regia: Michael Dowse
    19 3
    5.2
  • The Best of Enemies (2019)

    Cei mai buni inamici

    În vara lui 1971, Ann Atwater, o activistă pentru drepturile civile, și C.P. Ellis, un lider local Ku Klux Klan, conduc un summit în care se discută despre desegregarea școlilor din Durham, Carolina de Nord.

    Regia: Robin Bissell
    39 5
    7.3
  • What Men Want (2019)

    Ce-și doresc bărbații

    Ali este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de colegii ei bărbați. Când primește o promovare bine meritată, se întreabă ce trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Să le audă gândurile?

    Regia: Adam Shankman
    73 11
    5.4
  • Ralph Breaks the Internet (2018)

    Ralph rupe netu'

    Ralph Breaks Internet: Wreck-It Ralph 2 (2018) lasă în urmă sala de jocuri video a lui Litwak, aventurându-se în lumea expansivă și palpitantă a internetului, care poate sau nu supraviețui distrugerilor lui Ralph.

    Regia: Phil Johnston, Rich Moore
    108 6
    7.0
  • Acrimony (2018)

    Sătulă de nesinceritatea constantă a soțului ei, Robert, Melinda își pierde controlul atunci când devine clar că a fost trădată. Melinda hotărăște că este mai bine să ia problema în propriile mâini și să-și ia „revanșa”.

    Regia: Tyler Perry
    33 2
    5.9
  • Proud Mary (2018)

    Proud Mary - Asasina

    Proud Mary urmărește povestea unei asasine plătite a cărei viață e dată peste cap după ce o misiune se sfârșește prost și ajunge să-și intersecteze destinul cu un tânăr care trezește în ea instinctul matern latent.

    Regia: Babak Najafi
    54 9
    5.0
  • Hidden Figures (2016)

    Figuri ascunse

    Drama Hidden Figures este despre nave și astronauți la fel de mult pe cât este despre ambiție, emoție și distribuția nediscriminatorie a inteligenței.

    Regia: Theodore Melfi
    123 3
    7.8
  • Term Life (2016)

    Timp limită

    Vince Vaughn îl interpretează pe Nick Barrow, un bărbat care se prezintă ca fiind un tip ce planifică jafuri. Numai că recentul plan o ia razna atunci când cei care trebuiau să înfăptuiască planul sunt împușcați.

    Regia: Peter Billingsley
    24 2
    5.6
  • Ice Age: The Great Egg-Scapade (2016)

    Epoca de Gheață: Misiune de Paște

    În vreme ce Sid acceptă o slujbă de dădacă pentru un ou, un vechi dușman face planuri malefice. Aventurile simpaticelor personaje conduc la prima vânătoare de oua și la apariția popularei tradiții de Paști.

    Regia: Ricardo Curtis, Steve Martino, Mike Thurmeier
    25 1
    5.9
  • Empire (2015)

    Scenariul: Danny Strong, Lee Daniels
    84 3
    7.4