Filmele și serialele cu Taraji P. Henson

 • Taraji P. Henson

  Taraji P. Henson

  51 de ani
  Data nașterii: 11.09.1970
  Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
 • Minions: The Rise of Gru (2022)

  Minionii 2

  Regia: Kyle Balda, Jonathan del Val, Brad Ableson
  77 8
  6.7
 • Regia: Kirk R. Thatcher
  0 0
  6.4
 • Coffee & Kareem (2020)

  Coffee și Kareem

  Un polițist modest din Detroit trebuie să facă echipă cu tânărul fiu al prietenei lui după ce, la prima lor încercare de a se apropia, descoperă o conspirație criminală.

  Regia: Michael Dowse
  18 3
  5.1
 • The Best of Enemies (2019)

  Cei mai buni inamici

  În vara lui 1971, Ann Atwater, o activistă pentru drepturile civile, și C.P. Ellis, un lider local Ku Klux Klan, conduc un summit în care se discută despre desegregarea școlilor din Durham, Carolina de Nord.

  Regia: Robin Bissell
  39 5
  7.3
 • What Men Want (2019)

  Ce-și doresc bărbații

  Ali este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de colegii ei bărbați. Când primește o promovare bine meritată, se întreabă ce trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Să le audă gândurile?

  Regia: Adam Shankman
  73 10
  5.3
 • Ralph Breaks the Internet (2018)

  Ralph rupe netu'

  Ralph Breaks Internet: Wreck-It Ralph 2 (2018) lasă în urmă sala de jocuri video a lui Litwak, aventurându-se în lumea expansivă și palpitantă a internetului, care poate sau nu supraviețui distrugerilor lui Ralph.

  Regia: Phil Johnston, Rich Moore
  103 6
  7.0
 • Acrimony (2018)

  Sătulă de nesinceritatea constantă a soțului ei, Robert, Melinda își pierde controlul atunci când devine clar că a fost trădată. Melinda hotărăște că este mai bine să ia problema în propriile mâini și să-și ia „revanșa”.

  Regia: Tyler Perry
  33 2
  5.8
 • Proud Mary (2018)

  Proud Mary - Asasina

  Proud Mary urmărește povestea unei asasine plătite a cărei viață e dată peste cap după ce o misiune se sfârșește prost și ajunge să-și intersecteze destinul cu un tânăr care trezește în ea instinctul matern latent.

  Regia: Babak Najafi
  53 9
  5.0
 • Hidden Figures (2016)

  Figuri ascunse

  Drama Hidden Figures este despre nave și astronauți la fel de mult pe cât este despre ambiție, emoție și distribuția nediscriminatorie a inteligenței.

  Regia: Theodore Melfi
  117 3
  7.8
 • Term Life (2016)

  Timp limită

  Vince Vaughn îl interpretează pe Nick Barrow, un bărbat care se prezintă ca fiind un tip ce planifică jafuri. Numai că recentul plan o ia razna atunci când cei care trebuiau să înfăptuiască planul sunt împușcați.

  Regia: Peter Billingsley
  22 2
  5.5
 • Ice Age: The Great Egg-Scapade (2016)

  Epoca de Gheață: Misiune de Paște

  În vreme ce Sid acceptă o slujbă de dădacă pentru un ou, un vechi dușman face planuri malefice. Aventurile simpaticelor personaje conduc la prima vânătoare de oua și la apariția popularei tradiții de Paști.

  Regia: Paul Stodolny, Ricardo Curtis, Steve Martino
  22 1
  5.9
 • Empire (2015)

  Scenariul: Danny Strong, Lee Daniels
  82 3
  7.3
 • No Good Deed (2014)

  Nicio faptă bună

  Terri (Taraji P. Henson), o soție devotată și mamă a doi copii, are o viață perfectă, dar lucrurile se schimbă când casa și familia îi sunt amenințate de Colin (Idris Elba), un străin fermecător care se preface că are probleme cu mașina.

  Regia: Sam Miller
  11 1
  5.6
 • Think Like a Man Too (2014)

  Nebunie în Las Vegas

  Zeke, Dominic și Cedric sunt invitați la o petrecere a burlacilor de pomină, dar în calea distracției se vor afla chiar iubitele lor, hotărâte să le arate că petrecerea burlăciților este încă și mai strașnică.

  Regia: Tim Story
  5 1
  5.7
 • Think Like a Man (2012)

  Gândește ca un bărbat

  In cartea "Poartă-te ca o doamnă, dar gândește ca un bărbat" autorul le destăinuia femeilor ce cred bărbații despre dragoste si relații. Patru barbati se hotărăsc să le joace o festă iubitelor când își dau seama că au urmat sfaturile din carte!

  Regia: Tim Story
  12 0
  6.5