Filmele și serialele cu Ted Danson

  • Ted Danson

    Ted Danson

    76 de ani
    Data nașterii: 29.12.1947
    Locul nașterii: San Diego, California, USA
  • Mr. Mayor (2021)

    Scenariul: Tina Fey, Robert Carlock
    4 0
    6.4
  • Hearts Beat Loud (2018)

    Inimile bat tare

    Filmul este povestea unui fost muzician care deține un magazin în Brooklyn și care formează o trupă cu fiica lui în vara de dinainte ca ea să plece la facultate.

    Regia: Brett Haley
    2 1
    6.9
  • The Good Place (2016)

    Locul Cel Bun

    Eleanor, Chidi, Tahani și Jason se întâlnesc în lumea de apoi unde trebuie, alături de cei pe care îi cunosc acolo, să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat să fii o persoană bună.

    Scenariul: Michael Schur
    34 3
    8.2
  • CSI: Cyber (2015)

    Echipa FBI, condusă de Avery Ryan (Patricia Arquette), lucrează la rezolvarea unor cazuri complicate ce au legătură cu internetul (furturi cyber, infracţiuni sexuale, şantaje şi alte infracţiuni)

    Scenariul: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
    27 0
    5.5
  • The One I Love (2014)

    Cea pe care o iubesc

    Sophie și Ethan sunt căsătoriți, dar mariajul lor este pe cale să se destrame. La recomandarea psihoterapeutului lor, și pentru a încerca să salveze relația, ei decid să-și petreacă un week-end într-o cabană într-un loc idilic.

    Regia: Charlie McDowell
    7 2
    7.0
  • Big Miracle (2012)

    Misiune de salvare

    Filmul spune povestea lui Rachel și a lui Adam, doi tineri implicați in ceea ce avea să primească numele Operațiunea Breakthrough: vor elibera un grup de balene cenușii amenințate să rămână captive în spatele unei bariere de ghețari din Alaska.

    Regia: Ken Kwapis
    9 0
    6.5
  • Aceasta aventura 3D animata iti va incalzi inima in momentul in care il vei intalni pe Jock, un catelus iubitor, jucaus si fara frica.

    Regia: Duncan MacNeillie
    1 0
    4.3
  • The Open Road (2009)

    Tată și fiu

    Katherine e nevoită să suporte o riscantă intervenție chirurgicală pe cord deschis. Cu scopul de a preîntâmpina eventualele probleme și de a avea susținere morală, ea îi cere fiului ei, Carlton, să-și cheme tatăl, o fostă glorie a baseball-ului.

    Regia: Michael Meredith
    0 0
    5.5
  • Bored to Death (2009)

    Plictisit de moarte

    Un scriitor din Brooklyn cu blocaj creativ (Jason Schwartzman) decide să-şi imite eroii din romanele poliţiste clasice, aşa că dă anunţ cum că ar fi detectiv privat şi începe să accepte şi să rezolve cazuri... sau să le complice.

    Scenariul: Jonathan Ames
    5 3
    7.9
  • The Human Contract (2008)

    Contractul uman

    Un corporatist care ascunde un secret de nedezvăluit se împrietenește cu un necunoscut care îl îndeamnă să renunțe la stilul lui de viața conformist și să trăiască în voia sorții

    Regia: Jada Pinkett Smith
    6 1
    5.1
  • Mad Money (2008)

    Bani nebuni

    Indiferent dacă suntem săraci sau bogați, modul în care privim banii depinde de obicei de numărul lor. În timp ce ne certăm asupra veșnicei probleme - aduc banii fericirea sau nu, știm foarte bine că dacă nu avem bani nu putem să o ducem bine

    Regia: Callie Khouri
    12 0
    5.9
  • Nobel Son (2007)

    Nobel și fiul

    Tanarul Barkley lucreaza sa isi finalizeze teza de doctorat despre canibalism cu scopul de a-l determina pe celebrul sau tata - profesorul universitar si cercetatorul Eli Michaelson - sa fie mandru de el pentru prima data in viata.

    Regia: Randall Miller
    3 0
    6.2
  • Damages (2007)

    Daune și interese

    Damages este un thriller a cărui acțiune se petrece în New York. Serialul ne oferă o perspectivă asupra adevăratei puteri, asupra succesului, urmărește viața turbulentă a lui Patty Hewes, cel mai de succes avocat în rezolvarea problemelor juridice...

    Scenariul: Glenn Kessler, Daniel Zelman, Todd A. Kessler
    17 1
    8.1
  • The Amateurs (2005)

    Rătăciți...în porno

    Sexul se vinde in America, iar tipii astia o stiu foarte bine. Un grup de ratati dintr-un orasel american au o idee geniala: sa faca cel mai inocent film pentru adulti realizat vreodata. Zis si facut, toate fanteziile lor devin realitate, dar o...

    Regia: Michael Traeger
    1 0
    6.2