Filmele cu Terence Stamp

  • Terence Stamp

    Terence Stamp

    85 de ani
    Data nașterii: 22.07.1938
    Locul nașterii: Stepney, London, England, UK
  • Murder Mystery (2019)

    Vacanță criminală

    Un polițist din New York și soția lui pleacă într-o vacanță în Europa pentru a-și reîmprospăta relația, însă sfârșesc fugind de autorități după ce le este înscenată uciderea unui miliardar vârstnic.

    Regia: Kyle Newacheck
    203 19
    6.0
  • Regia: David L.G. Hughes
    54 11
    4.3
  • Crooked House (2017)

    Casa necinstită

    Bazat pe romanul scriitoarei Agatha Christie, filmul îl urmărește pe detectivul Charles Hayward, în timp ce este invitat să rezolve o crimă înspăimântătoare în care toată lumea este suspectă, printre care și Sophia, clienta și fosta sa iubită.

    Regia: Gilles Paquet-Brenner
    100 11
    6.3
  • Bitter Harvest (2017)

    Recoltă amară

    Stabilit în anii 1930 în Ucraina, în timp ce Stalin avansează ambițiile comuniștilor din Kremlin, tânărul artist Yuri se luptă pentru a-și salva iubita Natalka de la Holodomor, programul de moarte prin foamete, care a ucis milioane de ucraineni.

    Regia: George Mendeluk
    56 7
    5.9
  • Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)

    Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi

    Jacob, în vârstă de 16 ani, urmărește niște indicii care îi duc pe o insulă misterioasă, unde descoperă ruinele dărăpanate ale Școlii Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați.

    Regia: Tim Burton
    49 3
    6.7
  • Regia: James D. Cooper
    0 0
    6.7
  • Big Eyes (2014)

    Ochi mari

    Film biografic despre Margaret Keane, pictoriță americană ce s-a bucurat de un fenomenal succes în anii '50, când portretele ei scoase în evidență de ochii supradimensionați erau extrem de populare, vândute sub numele soțului pictoriței, Walter.

    Regia: Tim Burton
    17 0
    7.0
  • The Art of the Steal (2013)

    Arta de a fura

    Crunch face echipa cu o adunatura de escroci internationali si face cele mai mari traznai din viata sa. Inspirat de legendarul jaf al tabloului Mona Lisa, Nicky convinge gasca sa faca 10 Evanghelii false pe care sa le vanda la diferiti colectionari.

    Regia: Jonathan Sobol
    14 3
    6.3
  • Unfinished Song (2012)

    Un cântec pentru Marion

    Arthur e un pensionar ursuz căsătorit cu Marion. Când soția sa se îmbolnăvește grav, îl sfătuiește pe Arthur să se alăture unui cor din orașul lor. Dirijoarea corului va încerca să-l convingă pe Arthur că viața trebuie trăită cu bucurie.

    Regia: Paul Andrew Williams
    5 0
    6.9
  • Valkyrie (2008)

    Operațiunea Valkyrie

    In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, colonelul german von Stauffenberg e ranit in Africa si se intoarce in tara. Nemultumit de abuzurile nazistilor, Stauffenberg accepta sa conduca Operatiunea Valkyrie, al carei scop e asasinarea lui Hitler.

    Regia: Bryan Singer
    51 2
    7.1
  • Get Smart (2008)

    Scăpați de Smart

    Balbaitul agent Maxwell Smart, alias agentul 86, si partenera sa, agentul 99, lucreaza pentru CONTROL, o agentie guvernamentala al carei scop este sa dejoace planurile unei agentii rivale, KAOS.

    Regia: Peter Segal
    46 2
    6.5
  • Yes Man (2008)

    Omul Da

    Jim Carrey este Kevin, un barbat rigid care isi da seama intr-o zi ca zice prea des "NU!". Ca sa-si condimenteze viata si ca sa fie mai deschis in fata oportunitatilor, Kevin se hotaraste sa zica numai "DA!".

    Regia: Peyton Reed
    23 1
    6.8
  • Wanted (2008)

    Doritul

    Un tanar pe nume Wesley (James McAvoy) afla in urma asasinarii tatalui sau, ca acesta fusese liderul unei organizatii de asasini. Antrenat de Sloan (Morgan Freeman) si echipa lui, Wesley va incerca sa calce pe urmele tatalui sau.

    Regia: Timur Bekmambetov
    88 2
    6.7
  • Regia: Christopher Cain
    6 0
    5.8