Filmele și serialele cu Teri Garr

  • Teri Garr

    Teri Garr

    79 de ani
    Data nașterii: 11.12.1944
    Locul nașterii: Lakewood, Ohio, USA
  • Kabluey (2007)

    Oaia albastră a familiei

    Leslie are doi baieti neastamparati si de-abia le poate face fata singura, sotul ei fiind in Iraq. In disperare de cauza, ea il accepta pe Salman, cumnatul ei, pe post de dadaca, dar curand isi da seama ca decizia a fost extrem de neinspirata.

    Regia: Scott Prendergast
    0 0
    6.5
  • Shaggy, Scooby–Doo si restul echipei ajung pe plajele insorite din Hawaii pentru un cunoscut concurs de surf. Ceea ce trebuia sa fie o aventura distractiva se transforma intr-un nou caz pentru cei cinci, caci un monstru fioros isi face aparitia.

    Regia: Tim Maltby
    5 0
    6.3
  • Life Without Dick (2002)

    Viata fara Dick

    Colleen isi impusca din greseala prietenul. Crima este vazuta doar de Danny, un apropiat al mafiei. Cei doi se indragostesc si hotarasc sa se ajute reciproc: Danny o scapa pe Colleen de cadavru, in timp ce ea se intalneste cu sefii mafioti.

    Regia: Bix Skahill
    0 0
    3.9
  • Batman Beyond: Return of the Joker (2000)

    Batman: Întoarcerea lui Joker

    Terry McGinnis a preluat de la Bruce Wayne, care îmbătrânește, responsabilitățile lui Batman, care trebuie să continue lupta împotriva infracțiunilor.

    Regia: Curt Geda
    5 0
    7.7
  • Batman Beyond (1999)

    Batman in viitor

    Alimentate de remușcări și răzbunare, un licean pe nume Terry McGinnis revine in rolul de Batman. Sub supravegherea lui Bruce Wayne, el luptă împotriva crimelor din Gotham City.

    Scenariul: Bob Kane, Gerry Conway, Alan Burnett
    4 0
    8.1
  • Dick (1999)

    Aventuri la Casa Albă

    "Dick" este o comedie luminoasa, un fel de Toti oamenii presedintelui intr-o tonalitate usoara, ce incearca sa explice enigmele scandalului Watergate si cele 18 minute lipsa din inregistrarile de la Casa Alba, prin prisma unor fete de 15 ani....

    Regia: Andrew Fleming
    8 0
    6.2
  • Casper Meets Wendy (1998)

    Casper o intalneste pe Wendy

    Desi Casper (vocea: Jeremy Foley) si Wendy (Hillary Duff) stiu ca fantomele si vrajitoarele nu se înteleg prea bine, descopera ca ei doi sunt spirite înfratite! Un varcolac malefic, pe nume Spellman (George Hamilton) se hotaraste sa îi distrugă.

    Regia: Sean McNamara
    2 1
    5.3
  • A Simple Wish (1997)

    O dorință simplă

    Anabel este o fetita de opt ani cu o dorinta simpla: ea ar vrea ca tatal ei sa obtina un rol bine platit intr-un musical. Este singura lor sansa de a supravietui in New York, caci, in caz contrar, ei ar urma sa se mute tocmai in Nebraska.

    Regia: Michael Ritchie
    7 1
    5.3
  • Michael (1996)

    Se pare ca Arhanghelul Mihai locuieste in casa unei batrane din Iowa. Numai ca ingerul e suprapondral, bea, fumeaza, are un limbaj colorat si nu se mai satura de dulciuri si de femei...

    Regia: Nora Ephron
    21 1
    5.7
  • Dumb and Dumber (1994)

    Tăntălăul și Gogomanul

    Lloyd și Harry fac cele mai mari idioțenii. Lloyd, care e șofer, conduce la aeroport o frumoasă femeie care-și uită în mașină servieta. Deși aleargă după ea, nu o mai găsește, dar află că a plecat la Aspen. El și Harry decid să-i ducă servieta.

    Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
    32 0
    7.3
  • O dramă inspirată de teribilul incident ce a avut loc la Spitalul Alta View din Utah, unde Richard Worthington, înarmat până în dinți, a ținut ostatici, vreme de 18 ore, oamenii dintr-o maternitate. În acest film fascinant, Hamlin este...

    Regia: Peter Levin
    1 0
    5.5
  • Mom and Dad Save the World (1992)

    Atracție astrală

    Pe cea mai indepartata planeta din Galaxie, vicleanul imparat Tod, cel care l-a detronat pe bunul imparat Raff, se pregateste sa distruga Pamantul. Aruncand privirea prin telescop, imparatul descopera pe Terra o sotie, mama si gospodina perfecta,...

    Regia: Greg Beeman
    2 1
    5.3
  • Short Time (1990)

    În scurt timp

    Dabney Coleman, bolnav, stie ca nu mai are mult de trait, el descopera ca polita de asigurare de viata poate fi dobandita dupa moartea sa de catre familie, numai daca se constata ca el a murit la datorie! De aceea, pentru cate zile mai are de...

    Regia: Gregg Champion
    7 0
    6.4
  • Let It Ride (1989)

    Noroc chior

    Un taximetrist, care are o mica problema legata de jocurile de noroc, prinde un pot pentru o cursa de cai. Merge la hipodrom, pariaza si nu numai ca pot-ul se dovedeste a fi unul bun, dar eroul nostru castiga, indiferent pe ce cal ar paria.

    Regia: Joe Pytka
    9 0
    6.8
  • Miracles (1986)

    Miracole

    Un cuplu recent divorțat pleacă din Los Angeles către America de Sud, târâți într-o aventură de groază de un hoț de bijuterii.

    Regia: Jim Kouf
    0 0
    5.2