Filmele și serialele cu Terry Crews

  • Terry Crews

    Terry Crews

    55 de ani
    Data nașterii: 30.07.1968
    Locul nașterii: Flint, Michigan, USA
  • Scenariul: Scott M. Gimple, Channing Powell
    7 1
    5.9
  • Rumble (2021)

    Într-o lume în care wrestling-ul este cel mai iubit sport, iar monștrii sunt vedetele lui, adolescenta Winnie vrea să îi calce pe urme tatălui ei antrenând un monstru cam nătâng pentru a deveni campion.

    Regia: Hamish Grieve
    35 3
    5.9
  • The Willoughbys (2020)

    Familia Willoughby

    Convinși că se vor descurca mai bine singuri, copiii familiei Willoughby pun la cale un plan viclean pentru a-și trimite părinții egoiști într-o vacanță. Apoi, frații pornesc în propria lor aventură pentru a afla ce înseamnă cu adevărat familia.

    Regia: Kris Pearn, Cory Evans, Rob Lodermeier
    9 1
    6.4
  • Sorry to Bother You (2018)

    Îmi pare rău că te deranjez

    Într-o versiune alternativă a prezentului din Oakland, agentul de vânzări Cassius Green descoperă o cheie magică pentru succesul profesional care îl propulsează într-un univers macabru.

    Regia: Boots Riley
    11 2
    6.9
  • Sandy Wexler (2017)

    Sandy Wexler este un talentat manager care lucrează pentru o mare companie în Los Angeles-ul anilor 1990 și care reprezintă cu sârguință un grup de clienți excentrici de la periferia show-biz-ului. Neobișnuitul Sandy Wexler este un angajat...

    Regia: Steven Brill
    25 14
    5.2
  • The Ridiculous 6 (2015)

    Cei 6 ridicoli

    Când tatăl său bandit e luat ostatic, Tommy „Cuțit Alb” Stockburn străbate Vestul Sălbatic pentru a-l salva, alături de cinci frați despre care nu avea cunoștință.

    Regia: Frank Coraci
    28 6
    4.8
  • The Single Moms Club (2014)

    Clubul mamelor singure

    Regia: Tyler Perry
    4 0
    5.5
  • Reach Me (2014)

    Găsește-mă

    O carte motivațională scrisă de un individ misterios crește în popularitate, înspirându-i pe un jurnalist, editorul său, un fost pușcăriaș, un star hip-hop, un actor și un polițist sub acoperire să-și reevalueze deciziile în viață

    Regia: John Herzfeld
    8 0
    4.9
  • The Expendables 3 (2014)

    Eroi de sacrificiu 3

    Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) și restul echipei ajung față în față cu Conrand Stonebanks, un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv...

    Regia: Patrick Hughes
    75 2
    6.1
  • Blended (2014)

    Din greșeală împreună

    După o întâlnire pe nevăzute dezastruoasă, Lauren și Jim, părinți singuri, decid să nu se mai vadă vreodată. Însă fiecare pleacă într-o vacanță cu copiii și ajung să locuiască în același apartament luxos timp de o săptămână de safari în Africa.

    Regia: Frank Coraci
    27 4
    6.5
  • Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)

    Stă să plouă cu chiftele 2

    Continuarea succesului din 2010 începe unde acesta s-a terminat: Flint e în sfârșit recunoscut odată ce idolul său Chester V îl invită să i se alăture la The Live Corp Company, unde s-au adunat cei mai buni și mai străluciți inventatori de pe glob.

    Regia: Cody Cameron, Kris Pearn
    10 0
    6.3
  • Strălucitul, dar imaturul detectiv din Brooklyn Jake Peralta trebuie să învețe să respecte regulile și să lucreze în echipă după ce la secție sosește un căpitan sever.

    Scenariul: Michael Schur, Daniel J. Goor
    46 2
    8.4
  • The Expendables 2 (2012)

    Eroi de sacrificiu 2

    Mercenarii conduși de Barney au o nouă misiune. Lucrurile evoluează de așa natură încât unul dintre membrii echipei este ucis. Răzbunarea este cea mai dulce, iar mercenarii nu se vor da în lături de la nimic pentru a o obține.

    Regia: Simon West
    80 2
    6.6
  • Bridesmaids (2011)

    Domnișoare de onoare

    Kristen Wiig este Annie, o domnişoară de onoare a cărei viaţă o ia razna din momentul în care, împreună cu o gaşcă de domnişoare de onoare una mai trăznită decât alta trebuie s-o conducă la altar pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph).

    Regia: Paul Feig
    19 2
    6.8
  • Lottery Ticket (2010)

    Biletul de loterie

    Kevin este un tânăr care-şi trăieşte visul, dar care trebuie să supravieţuiască un întreg sfârşit de săptămână în preajma vecinilor săi oportunişti care tocmai au aflat că deţine un bilet de loterie câştigător, în valoare de 370 milioane de dolari

    Regia: Erik White
    2 0
    5.0