Filmele și serialele cu Terry Crews

 • Terry Crews

  Terry Crews

  53 de ani
  Data nașterii: 30.07.1968
  Locul nașterii: Flint, Michigan, USA
 • Rumble (2021)

  Într-o lume în care wrestling-ul este cel mai iubit sport, iar monștrii sunt vedetele lui, adolescenta Winnie vrea să îi calce pe urme tatălui ei antrenând un monstru cam nătâng pentru a deveni campion.

  Regia: Hamish Grieve
  25 3
  5.9
 • The Willoughbys (2020)

  Familia Willoughby

  Convinși că se vor descurca mai bine singuri, copiii familiei Willoughby pun la cale un plan viclean pentru a-și trimite părinții egoiști într-o vacanță. Apoi, frații pornesc în propria lor aventură pentru a afla ce înseamnă cu adevărat familia.

  Regia: Kris Pearn, Cory Evans, Rob Lodermeier
  9 1
  6.3
 • Sorry to Bother You (2018)

  Îmi pare rău că te deranjez

  Într-o versiune alternativă a prezentului din Oakland, agentul de vânzări Cassius Green descoperă o cheie magică pentru succesul profesional care îl propulsează într-un univers macabru.

  Regia: Boots Riley
  11 2
  6.9
 • Sandy Wexler (2017)

  Regia: Steven Brill
  25 14
  5.2
 • The Ridiculous 6 (2015)

  Cei 6 ridicoli

  Regia: Frank Coraci
  23 5
  4.8
 • The Single Moms Club (2014)

  Clubul mamelor singure

  Regia: Tyler Perry
  4 0
  5.3
 • Reach Me (2014)

  Găsește-mă

  O carte motivațională scrisă de un individ misterios crește în popularitate, înspirându-i pe un jurnalist, editorul său, un fost pușcăriaș, un star hip-hop, un actor și un polițist sub acoperire să-și reevalueze deciziile în viață

  Regia: John Herzfeld
  4 0
  4.8
 • The Expendables 3 (2014)

  Eroi de sacrificiu 3

  Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) și restul echipei ajung față în față cu Conrand Stonebanks, un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv...

  Regia: Patrick Hughes
  56 2
  6.1
 • Blended (2014)

  Din greșeală împreună

  După o întâlnire pe nevăzute dezastruoasă, Lauren și Jim, părinți singuri, decid să nu se mai vadă vreodată. Însă fiecare pleacă într-o vacanță cu copiii și ajung să locuiască în același apartament luxos timp de o săptămână de safari în Africa.

  Regia: Frank Coraci
  22 4
  6.5
 • Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)

  Stă să plouă cu chiftele 2

  Continuarea succesului din 2010 începe unde acesta s-a terminat: Flint e în sfârșit recunoscut odată ce idolul său Chester V îl invită să i se alăture la The Live Corp Company, unde s-au adunat cei mai buni și mai străluciți inventatori de pe glob.

  Regia: Cody Cameron, Kris Pearn
  8 0
  6.3
 • Strălucitul, dar imaturul detectiv din Brooklyn Jake Peralta trebuie să învețe să respecte regulile și să lucreze în echipă după ce la secție sosește un căpitan sever.

  Scenariul: Michael Schur, Daniel J. Goor
  39 2
  8.4
 • The Expendables 2 (2012)

  Eroi de sacrificiu 2

  Mercenarii conduși de Barney au o nouă misiune. Lucrurile evoluează de așa natură încât unul dintre membrii echipei este ucis. Răzbunarea este cea mai dulce, iar mercenarii nu se vor da în lături de la nimic pentru a o obține.

  Regia: Simon West
  59 2
  6.6
 • Bridesmaids (2011)

  Domnișoare de onoare

  Kristen Wiig este Annie, o domnişoară de onoare a cărei viaţă o ia razna din momentul în care, împreună cu o gaşcă de domnişoare de onoare una mai trăznită decât alta trebuie s-o conducă la altar pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph).

  Regia: Paul Feig
  16 2
  6.8
 • Lottery Ticket (2010)

  Biletul de loterie

  Kevin este un tânăr care-şi trăieşte visul, dar care trebuie să supravieţuiască un întreg sfârşit de săptămână în preajma vecinilor săi oportunişti care tocmai au aflat că deţine un bilet de loterie câştigător, în valoare de 370 milioane de dolari

  Regia: Erik White
  2 0
  5.1
 • The Expendables (2010)

  Eroi de sacrificiu

  Mercenarii se vor infiltra într-o ţară din America de Sud, principala lor misiune fiind să-l răstoarne (ucidă, tortureze?) pe dictatorul acesteia.

  Regia: Sylvester Stallone
  65 1
  6.5