Filmele și serialele cu Timothy Dalton

  • Timothy Dalton

    Timothy Dalton

    78 de ani
    Data nașterii: 21.03.1946
    Locul nașterii: Colwyn Bay, Wales, UK
  • Doom Patrol (2019)

    Serialul Doom Patrol este aventura unora dintre cei mai îndrăgiți supereroi creați de DC: Robotman, Negative Man, Elasti-Girl și Crazy Jane, conduși de un savantul nebun, dr. Niles Caulder (The Chief).

    Scenariul: Jeremy Carver
    129 25
    7.7
  • Toy Story That Time Forgot (2014)

    Povestea jucăriilor uitate de vreme

    În timpul unei întâlniri de joc după Crăciun, gașca se află pe un teritoriu neexplorat, când cel mai tare set de figurine de acțiune se dovedește a fi periculos de delirant. Totul depinde de Trixie, triceratopul, dacă gașca speră să se întoarcă în...

    Regia: Steve Purcell
    3 0
    7.1
  • Penny Dreadful (2014)

    Povești de groază

    În serialul Penny Dreadful, cele mai terifiante personaje ale literaturii, precum doctorul Frankenstein și creatura sa, Dorian Gray și figurile iconice din romanul Dracula devin implicate în poveștile plasate pe fondul Londrei victoriene.

    Scenariul: John Logan
    47 2
    8.2
  • Toy Story of Terror (2013)

    Povestea jucăriilor de teroare

    Jucăriile pornesc într-o excursie și, din cauza unor evenimente neașteptate, ajung la un motel. După ce una din jucării dispare, celelalte sunt prinse într-un lanț misterios de evenimente care trebuie să fie rezolvate.

    Regia: Angus MacLane
    3 0
    7.5
  • Secret of the Wings (2012)

    Clopoțica și secretul aripilor

    Clopoțica, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un tărâm interzis, unde va face descoperirea vieții sale și, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice

    Regia: Roberts Gannaway, Peggy Holmes
    12 0
    7.0
  • Toy Story Toons: Hawaiian Vacation (2011)

    Povestea jucăriilor: Vacanța Hawaiană

    Regia: Gary Rydstrom
    2 0
    7.2
  • The Tourist (2010)

    Turistul

    Jolie interpretează rolul unui agent Interpol care se folosește de un turist american în încercarea de a prinde un criminal alături de care a trăit o poveste de dragoste în trecut.

    Regia: Florian Henckel von Donnersmarck
    44 1
    6.0
  • Tales from Earthsea (2006)

    Întoarcerea dragonilor

    Ged, un vrăjitor hoinar, investighează cauza tuturor ciudățeniilor. În timpul călătoriei sale, el îl întâlnește pe prințul Arren. Acesta arată ca un puști timid, dar el are și o parte întunecată, care-i dă putere și-l face nemilos.

    Regia: Goro Miyazaki
    6 0
    6.3
  • Hercules (2005)

    Hercule

    Cel mai cunoscut mit prinde viata pe ecran.

    5 0
    5.6
  • Marple (2004)

    Miss Marple

    20 0
    7.8
  • Looney Tunes: Back in Action (2003)

    Looney Tunes: Noi aventuri

    Celebrul ratoi Daffy Duck s-a saturat de statutul sau de personaj secundar de la Warner Bros. si cere sa fie tratat la fel cum este tratat rivalul sau, Bugs Bunny.

    Regia: Joe Dante, Eric Goldberg
    6 0
    5.8
  • American Outlaws (2001)

    Nelegiuiții Vestului Sălbatic

    Filmul spune povestea unuia dintre cei mai populari banditi ai Vestului Salbatic: Jesse James, eroul fermierilor, cel care a gasit razbunarea ideala fata de un proprietar de cai ferate care ii fortase pe oameni sa-si vanda pamanturile.

    Regia: Les Mayfield
    25 1
    5.9
  • Cleopatra (1999)

    Cleopatra își folosește senzualitatea pentru a-i seduce pe doi dintre cei mai mari conducători ai Imperiului Roman, Cezar și Marc Antoniu. Ea încearcă să-și salveze regatul și să-și protejeze copilul, dar pasiunea ei mistuitoare o duce la pierzanie.

    9 0
    6.4
  • The Beautician and the Beast (1997)

    Frumoasa si dictatorul

    O cosmeticiana din America (Fran Drescher) este din greseala luata drept profesor academician, de reprezentantul unui dictator est european (Timothy Dalton). In urma confuziei, ea este rugata sa devina meditatorul particular al copiilor dictatorului.

    Regia: Ken Kwapis
    11 2
    5.5
  • Scarlett (1994)

    Continuare a filmului Pe aripile vantului, miniseria prezinta viata lui Scarlett O’Hara, care vrea sa-l recucereasca pe Rhet prin orice mijloace.

    6 2
    6.4