Filmele și serialele cu Timothy Hutton

  • Timothy Hutton

    Timothy Hutton

    63 de ani
    Data nașterii: 16.08.1960
    Locul nașterii: Malibu, California, USA
    Oscaruri:
  • The Glorias (2020)

    My Life on the Road

    Regia: Julie Taymor
    6 0
    6.0
  • Beautiful Boy (2018)

    Băiat frumos

    Regia: Felix van Groeningen
    12 1
    7.4
  • All the Money in the World (2017)

    Pentru toți banii din lume

    All the Money in the World (2017) urmărește răpirea lui John Paul Getty III, în vârstă de 16 ani, și tentativa disperată a mamei sale devotate, de a-i convinge bunicul său miliardar să plătească răscumpărarea.

    Regia: Ridley Scott
    174 22
    6.8
  • Scenariul: John Ridley
    2 2
    7.7
  • Louder Than Words (2013)

    Mai presus de cuvinte

    Filmul are la bază o întâmplare reală. John și Brenda se străduiesc să depășească cea mai grea încercare din viața lor. Maria, fiica celor doi, tocmai a murit. Deși sunt sfâșiați de durere, ei reușesc totuși să găsească o cale de a merge mai departe.

    Regia: Anthony Fabian
    2 0
    6.0
  • Multiple Sarcasms (2010)

    Sarcasme multiple

    Arhitectul Gabriel Richmond are tot ce ar putea să-l facă fericit pe un bărbat în New York-ul anului 1979. Cu toate acestea barbatul nu se simte împlinit și își petrece cea mai mare parte a timpului în sala de cinema, evadând într-o lume fictivă...

    Regia: Brooks Branch
    4 1
    4.7
  • The Ghost Writer (2010)

    Scriitorul fantomă

    Un talentat scriitor (Ewan McGregor) este angajat să scrie memoriile lui Adam Lang (Pierce Brosnan), un fost prim ministru britanic controversat. Pe parcurs însă, acesta va descoperi niște secrete explozive care îi vor pune viața în pericol.

    Regia: Roman Polanski
    29 4
    7.2
  • Broken Hill (2009)

    Fiul unui fermier aspiră la o bursă la conservator, dar pentru a-si implini visul trebuie sa gaseasca o formatie care sa cante muzica compusa de el. Circumstanțele il conduc la o solutie inedita: infiintarea unei trupe formata exclusiv din deținuți.

    Regia: Dagen Merrill
    0 0
    6.2
  • Regia: John Krasinski
    1 0
    5.4
  • The Killing Room (2009)

    Experiment diabolic

    The Killing Room descrie povestea a cinci persoane aflate într-un program secret, în care se testau capacităţile mentale în situații-limită.

    Regia: Jonathan Liebesman
    10 0
    5.6
  • Serious Moonlight (2009)

    Sechestrat... din dragoste

    Louise află că soţul ei plănuieşte să încheie căsnicia pentru o tânără de 20 de an. Decide să ia o măsură drastică. Îl leagă în casa de vacanţă şi refuză să-i dea drumul până când situaţia nu se va fi rezolvat în favoarea căsniciei lor primejduite.

    Regia: Cheryl Hines
    6 1
    5.3
  • Reflections (2008)

    Misiune dificilă

    Agentul Brindle este chemat in Spania pentru a-l gasi pe cunoscutul criminal in serie Pygmalion. Urmarind un model al crimelor anterioare, o femeie frumoasa este gasita moarta, cu corpul curat si aranjat intr-o rochie eleganta.

    Regia: Bryan Goeres
    1 0
    4.7
  • Lymelife (2008)

    Un Vis American

    Anii '70. Lymelife e o abordare unică a pericolelor Visului American. Amuzant, trist, violent și tragic, filmul ne deschide ochii asupra vieții de familie, dragostei și separării într-un climat înțesat de drastice schimbări economice și emoționale.

    Regia: Derick Martini
    2 1
    6.8
  • Leverage (2008)

    Escroci de treabă

    Creat de doi scenarişti experimentaţi şi cu mai multe succese în palmares, atât în producţii de televiziune (cum ar fi serialul The King of Queens), dar şi pentru marele ecran, Leverage spune povestea unei echipe de escroci high-tech care fac tot...

    Scenariul: Chris Downey, John Rogers
    33 3
    7.9
  • The Alphabet Killer (2008)

    În ordine alfabetică

    Când polițista Megan descoperă trupul oribil mutilat al Carlei Costillo, este convinsă că New York-ul are de-a face cu un nou criminal în serie. Viziuni bizare incep sa o bântuie pe Megan. Va reuși ea să descopere criminalul înainte de a înnebuni?

    Regia: Rob Schmidt
    3 0
    5.2