Filmele cu Tobey Maguire

 • Tobey Maguire

  Tobey Maguire

  47 de ani
  Data nașterii: 27.06.1975
  Locul nașterii: Santa Monica, California, USA
 • The Boss Baby (2017)

  The Boss Baby: Cine-i șef acasă?

  Un copil în costum și cu servietă face echipă cu fratele lui mai mare de 7 ani pentru a opri complotul mișelesc al directorului general al Puppy Co.

  Regia: Tom McGrath
  167 28
  6.3
 • The Details (2016)

  Detaliile

  The Details este o dramedie despre problemele unui cuplu căsătorit care se luptă cu infidelitatea şi în care ideea de divorţ devine, cel puţin aparent, cea mai bună soluţie. Ca şi cum n-ar fi de ajuns problemele pe care le au deja, în curtea lor...

  Regia: Jacob Aaron Estes
  3 0
  6.1
 • Pawn Sacrifice (2014)

  Sacrificiul pionului

  Campionul american la șah Bobby Fischer se pregătește pentru o partidă legendară împotriva rusului BorisSpassky.

  Regia: Edward Zwick
  7 0
  7.0
 • Labor Day (2013)

  Ziua muncii

  Kate Winslet este Adele, o fostă dansatoare divorțată, fragilă din punct de vedere emoțional și cu inima frântă, care îl crește singură pe fiul ei, Henry. Adele este foarte rar înduplecată de băiatul ei în vârstă de 13 ani să iasă din casă.

  Regia: Jason Reitman
  13 2
  6.9
 • The Great Gatsby (2013)

  Marele Gatsby

  Acţiunea e plasată în Long Island, unde noul venit Nick Carraway e atras în lumea somptuoasă a vecinului său, Jay Gatsby. Carraway va începe să vadă dincolo de existenţa plină de lux a lui Gatsby, unde obsesia, nebunia şi tragedia aşteaptă

  Regia: Baz Luhrmann
  Oscar-uri:
  25 5
  7.2
 • Brothers (2009)

  Fratele dispărut

  Atunci când Sam este trimis într-o misiune în Afghanistan, este de datoria fratelui său mai mic să aibă grijă de bunăstarea lui Grace și a celor două nepoate, deși în trecut făcuse închisoare și era considerat un fel oaia neagră a familiei

  Regia: Jim Sheridan
  12 1
  7.1
 • Spider-Man 3 (2007)

  Omul-Păianjen 3

  Peter a reușit în sfârșit să-și împace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este întunecat. Brutala mutație a costumului său, care devine negru, îi schimbă puterile și personalitatea.

  Regia: Sam Raimi
  54 1
  6.3
 • The Good German (2006)

  Misterele Berlinului

  Corespondentul Jake tocmai a ajuns la Conferința de Pace de la Potsdam. Liderii Aliați se vor întâlni pentru a hotărî soarta Germaniei și a Europei proaspăt eliberate, sperând de asemenea să găsească ceea ce a mai rămas de valoare pentru ei.

  Regia: Steven Soderbergh
  3 1
  6.0
 • Spider-Man 2 (2004)

  Omul-Păianjen 2

  Au trecut doi ani de când manieratul Peter Parker (Tobey Maguire) a părăsit-o pe iubita lui, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), și s-a hotărât să pornească pe calea responsabilității ca Omul Păianjen.

  Regia: Sam Raimi
  Oscar-uri:
  58 0
  7.4
 • Seabiscuit (2003)

  Cursa Secolului

  POVESTEA UNEI CURSE CARE A DEVENIT LEGENDA. Este povestea care a inspirat o natiune intreaga... si a fost la un pas de a nu se intampla. Este povestea unei natiuni a carei vise fusesera spulberate... si a oamenilor care au avut incredere si au...

  Regia: Gary Ross
  13 0
  7.3
 • Spider-Man (2002)

  Omul-Păianjen

  Filmul Spider-Man (Omul-Paianjen) se axează pe povestea elevului Peter Parker (Tobey Maguire) care, după ce a fost mușcat de un păianjen modificat genetic, capătă o putere supraomenească.

  Regia: Sam Raimi
  58 0
  7.3
 • Cats & Dogs (2001)

  Câini și pisici

  Necunoscutã oamenilor, lupta pentru dominatia mondialã dintre câini si pisici a fost stãpânitã de un armistitiu fragil. Însã acea perioadã de pace este pe cale de a se încheia. Un motan persan însetat de putere, ’Mr. Tinkles’, a luat-o razna.

  Regia: Lawrence Guterman
  15 0
  5.2
 • Wonder Boys (2000)

  Un roman neterminat, o masina furata, un caine mort, un student cu probleme, o sotie plictisita si o amanta insarcinata

  Regia: Curtis Hanson
  Oscar-uri:
  12 2
  7.3
 • Regia: Ang Lee
  11 1
  6.7
 • The Cider House Rules (1999)

  Legea pământului

  Deși este orfan, Homer nu a dus lipsă de afecțiune. În orfelinatul în care a crescut, nonconformistul Wilbur l-a iubit ca pe propriul fiu. L-a învățat tot ceea ce știe și l-a luat ca ajutor în dificila misiune de a conduce un orfelinat sărac.

  Regia: Lasse Hallström
  Oscar-uri:
  26 0
  7.4