Filmele cu Todd Jensen

  • Todd Jensen

    Todd Jensen

  • It's Alive (2009)

    Un superb bebeluş născut unui cuplu de oameni... obşnuiţi, se dovedeşte a fi un mutant cu un bizar apetit de a ucide atunci când este speriat.

    Regia: Josef Rusnak
    2 0
    3.5
  • Messengers 2: The Scarecrow (2009)

    Mesagerii 2: Sperietoarea de ciori

    Cand John Rollins observa ca ciorile au mancat tot porumbul de pe plantatia sa, hotaraste sa puna sperietoarea de ciori pe care a gasit-o in hambar, nestiind ca aceasta are o forta malefica care poate sa-i distruga pe cei care ii stau in cale.

    Regia: Martin Barnewitz
    5 1
    4.7
  • Ninja (2009)

    Un american, Casey, care studiază Ninjitsu în Japonia, e rugat de Sensei să se întoarcă la New York pentru a proteja legendarul Yoroi Bitsu, un cufăr care conţine armele ultimului Koga Ninja (întemeietorul acelei şcoli de Ninjitsu).

    Regia: Isaac Florentine
    26 3
    5.5
  • Echelon Conspiracy (2009)

    Conspirație la nivel înalt

    Toată tehnologia din lume este supravegheată. Orice telefon este ascultat şi orice dispozitiv electronic de telecomunicaţii este urmărit îndeaproape. Un singur telefon este rupt de la această reţea, având capacitatea de a analiza toate datele

    Regia: Greg Marcks
    24 0
    5.7
  • Train (2008)

    Plasat pe bătrânul continent, "Train" ne prezintă povestea câtorva sportivi americani care se îmbarcă în vagoanele unui tren a cărui destinație devine, pe nesimțite, moarte sigură

    Regia: Gideon Raff
    7 0
    4.7
  • The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon (2008)

    Eu și Prințul 3: Luna de miere

    Filmul prezintă peripețiile regelui Edvard și ale reginei Paige în luna de miere.

    Regia: Catherine Cyran
    6 1
    4.1
  • Boogeyman 3 (2008)

    Omul negru 3

    Dupa ce este martora la asa-zisa sinucidere a unei colege de camera, o studenta devine obsedata de supranatural intrand intr-o serie de evenimente horifice care o conving ca Omul Negru exista cu adevarat...

    Regia: Gary Jones
    11 1
    4.6
  • The Shepherd (2008)

    Grănicerul

    O unitate rebela a Trupelor Speciale Americane unelteste pentru a introduce fraudulos in Statele Unite heroina in valoare de 35 milioane de dolari. Singurul obstacol in calea lor este agentul granicer de patrula Robideaux, care are un plan ascuns.

    Regia: Isaac Florentine
    20 1
    5.5
  • Hero Wanted (2008)

    Erou dorit

    Filmul reprezintă o poveste despre supraviețuire, despre putere și determinare și despre cât ai de luptat ca, după ce, din erou ai ajuns pe lista de "most-wanted" a poliției, să reușești să te reabilitezi.

    Regia: Brian Smrz
    4 0
    5.6
  • Finding Rin Tin Tin (2007)

    Povestea lui Rin Tin Tin

    In timpul Primului Razboi Mondial, pilotul american Lee Duncun gaseste intr-o cladire bombardata un catelus ciobanesc german pe care il salveaza si il numeste Rin Tin Tin.

    Regia: Danny Lerner
    2 0
    5.0
  • Bats: Human Harvest (2007)

    Lilieci: Asalt asupra omenirii

    Doar tipetele mai pot scapa ! Momentul actiunii: Zilele noastre. Locul actiunii: Afganistan. Misiunea: Urmarirea si capturarea lui Fazul, un terorist arab fanatic care se ascunde în labirintul de pesteri care se întinde sub un...

    Regia: Jamie Dixon
    4 0
    3.1
  • Mega Snake (2007)

    Asasinul tăcut

    Duff, un tanar pasionat de reptile, intra in posesia unui Unteka, o specie de sarpe rara, care trebuie pastrat in conditii speciale. Acest sarpe are capacitatea de a se dezvolta rapid, iar dimensiunile la care poate ajunge sint foarte mari.

    Regia: Tibor Takács
    0 0
    3.5
  • Undeva in viitor. Un oras in ruine. Sistemul corupt reuseste sa dezvolte o tehnologie prin care, cu ajutorul unor cipuri implantate in craniu, creeaza iluzia unui oras frumos. Locuitorii afla adevarul si pun la cale o revolutie.

    Regia: Terence H. Winkless
    2 0
    3.3
  • End Game (2006)

    Joc final

    Alex (Cuba Gooding Jr.), unul din agenţii de top din cadrul Serviciilor Secrete americane, se afla la post atunci când preşedintele a fost asasinat. Hăituit de propria conştiinţă, face echipă cu reportera Kate pentru a descoperi adevărul.

    Regia: Andy Cheng
    25 0
    5.1
  • The Cutter (2005)

    Tăietorul

    Detectivul John Shepherd accepta un caz in aparenta fara complicatii: disparitia unui batran slefuitor de diamante. Insa pe masura ce investigatia avanseaza, Shepherd isi da seama ca a patruns intr-o complicata si periculoasa retea de interese.

    Regia: William Tannen
    18 0
    4.8