Filmele și serialele cu Tom Berenger

  • Tom Berenger

    Tom Berenger

    74 de ani
    Data nașterii: 31.05.1949
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • One More Shot (2024)

    Un atac terorist este iminent. Au mai rămas doar 90 de minute pentru a-l opri. Teroristul capturat Amin Mansur este cheia. Dar pentru a face asta, Navy Seal Jake Harris trebuie să-l ducă la Washington. Soldatul de elită, care tocmai a supraviețuit...

    Regia: James Nunn
    32 7
    5.5
  • As Good as Dead (2022)

    Ca și mort

    Regia: R. Ellis Frazier
    10 1
    5.5
  • Sniper: Assassin's End (2020)

    Lunetistul: Sfârșitul asasinului

    Un înalt oficial străin este asasinat chiar înainte ca un acord comercial cheie să fie semnat cu Statele Unite, iar lunetistul Brandon Beckett este rugat să caute principalul suspect. Scăpând de moarte, Beckett își dă seama că un agent secret...

    Regia: Kaare Andrews
    76 20
    5.4
  • Regia: John Barr
    41 11
    5.3
  • Regia: Mark Landre Gould
    46 8
    5.2
  • Cops and Robbers (2017)

    De-a șoarecele și pisica

    Un negociator de ostatici joacă un joc periculos de-a șoarecele și pisica cu un spărgător de bănci.

    Regia: Scott Windhauser
    20 1
    4.0
  • Sniper: Ultimate Kill (2017)

    Lunetistul: Uciderea supremă

    Agenta Kate Estrada și lunetistul Brandon Beckett sunt trimisi în Columbia pentru a-l captura si a-l aduce in fata justitiei pe Jesús Morales, cap al mafiei drogurilor.

    Regia: Claudio Fäh, Carl Goldstein
    111 15
    5.6
  • Sniper: Legacy (2014)

    Lunetistul: Moștenirea

    Mai multi lideri militari sunt omorati, iar Brandon afla că tatăl său se număra printre cei asasinati. Încercând să-l gaseasca pe asasin, Brandon descoperă că tatăl său nu este mort și își dă seama că este folosit de superiorii sai ca momeală.

    Regia: Don Michael Paul
    20 1
    5.3
  • Mini-seria înfăţişază rivalitatea dintre două familii, Hatfield şi McCoy, în primii ani de după Războiul Civil din SUA, un conflict care a durat mai mult de un secol, cu crime, intrigi şi poveşti de dragoste. Filmul are la bază întâmplări reale....

    12 2
    7.9
  • Brake (2012)

    Ce pare a fi, la început, o răpire la întâmplare, devine ceva mult mai sinistru când agentul secret Jeremy Reins descoperă că este folosit ca monedă de schimb într-un scenariu terorist. Văzând cum se apropie tot mai mult momentul când catastrofa...

    Regia: Gabe Torres
    4 1
    6.1
  • Sinners and Saints (2010)

    Sfinți păcătoși

    Detectivul Sean Riley încearcă să facă față mortii fiului sau si casatoriei esuate. Confruntandu-se cu o probabila suspendare din departament, Riley face echipa cu un detectiv in omucideri, pentru a ajuta la rezolvarea unei serii de crime brutale.

    Regia: William Kaufman
    12 0
    6.1
  • Faster (2010)

    Faster: Iute ca glonțul

    Un fost puşcăriaş (Dawyne "The Rock" Johnson) este obsedat să răzbune moartea fratelui său. Acesta şi-a aflat sfârşitul în timpul unui jaf în care cei doi fraţi au fost trădaţi de un complice.

    Regia: George Tillman Jr.
    39 2
    6.4
  • Inception (2010)

    Începutul

    Leonardo DiCaprio este Dom Cobb, un hoţ desăvârşit, un adevărat artist în domeniul revoluţionar al extracţiei, adică al furtului de informaţii preţioase din minţile celor care dorm.

    Regia: Christopher Nolan
    Oscar-uri: x 4
    148 8
    8.8
  • Smokin' Aces 2: Assassins' Ball (2010)

    Așii din mânecă 2: Balul asasinilor

    Mai mult de dragul jocului, misteriosul Hal Leuco promite o recompensă substanţiala celui care îl va omori pe angajatul FBI-ului Walter Weed, motiv pentru care un grup de criminali degeneraţi îşi pun la bătaie toate talentele pentru a-l lichida.

    Regia: P.J. Pesce
    21 5
    5.0
  • Silent Venom (2009)

    Venin distrugător

    In jungla unei insule necunoscute si indepartate din Pacific traieste o specie noua de serpi mutanti. Dr. Andrea Swanson impreuna cu Jake, asistentul ei, au studiat indeaproape aceasta noua specie, in cadrul unui experiment militar strict secret.

    Regia: Fred Olen Ray
    1 0
    3.2