Filmele și serialele cu Tom Everett Scott

  • Tom Everett Scott

    Tom Everett Scott

    53 de ani
    Data nașterii: 07.09.1970
    Locul nașterii: East Bridgewater, Massachusetts, USA
  • The Good Father: The Martin MacNeill Story (2021)

    Tatăl bun: Povestea lui Martin MacNeill

    „The Martin MacNeill Story” e un thriller true crime senzațional, despre un stâlp al comunității și un îndrăgit chirurg, dar în spatele fațadei se afla un psihopat, care și-a ucis soția ca să-și ascundă aventura. El ar fi scăpat de poliție, dacă...

    Regia: Annie Bradley
    0 0
    5.5
  • Sister of the Groom (2020)

    Sora mirelui

    Regia: Amy Miller Gross
    0 0
    4.7
  • Finding You (2020)

    Aici mă vei găsi

    După o audiție nefericită la prestigiosul conservator de muzică din New York, tânăra violonistă Finley Sinclair decide să se întoarcă în orașul natal și să-și înceapă studiile acolo. La pensiunea familiei ei, ea o întâlnește pe starul de cinema...

    Regia: Brian Baugh
    26 3
    6.4
  • Clouds (2020)

    Regia: Justin Baldoni
    12 0
    7.5
  • The Healing Powers of Dude (2020)

    Puterea specială a lui Dude

    Scenariul: Sam Littenberg-Weisberg, Erica Spates
    4 1
    6.6
  • All Square (2018)

    Totul clar

    John Zbikowski e un agent de pariuri ghinionist, dintr-un orășel, căruia îi e greu să acopere niște datorii impresionante. După o aventură de o noapte cu o fostă iubită, John leagă o prietenie neașteptată cu Brian, fiul ei de 12 ani. De asemenea,...

    Regia: John Hyams
    3 2
    6.1
  • The Last Word (2017)

    Harriet este o femeie de afaceri pensionată care încearcă să controleze totul în jurul ei. Când decide să-și scrie propriul necrolog, o tânără jurnalistă își asumă sarcina de a afla adevărul, rezultând o prietenie care le poate schimba viața.

    Regia: Mark Pellington
    12 1
    6.6
  • Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)

    Jurnalul unui puști: Călătoria

    Călătoria familiei Heffley este dată peste cap din cauza planului lui Greg de a ajunge la o convenție. Totul este transformat într-o experiență pe care familia Heffley nu o va uita niciodată.

    Regia: David Bowers
    18 5
    4.3
  • Left Behind: Vanished - Next Generation (2016)

    Ultima Generație

    Când milioane de oameni încep să dispară, Gabby, sora ei și ceilalți însoțitori ai lor vor trebui să rămână împreună pentru supraviețuire și să-și dea seama ce s-a întâmplat în spatele unui eveniment de nedescris.

    Regia: Larry A. McLean
    1 0
    3.8
  • Bravetown (2015)

    Visuri și obligații

    Josh este cel mai popular DJ din New York. Dar, după o supradoză accidentală, este trimis să locuiască cu tatăl lui într-un mic oraș din Dakota de Nord.

    Regia: Daniel Duran
    3 0
    6.1
  • Enemies Closer (2013)

    Dușmani apropiați

    Undeva în pădurile reci de la graniţa dintre Canada şi SUA, doi duşmani de moarte trebuie să colaboreze pentru a scăpa de un cartel de droguri care va face orice pentru a recupera un transport rătăcit în acea zonă.

    Regia: Peter Hyams
    21 3
    5.1
  • Parental Guidance (2012)

    Îndrumare parentală

    Atunci când fiica sa pleacă pentru o perioadă la muncă în alt oraș, un bunic se vede pus în situația de a avea grijă de cei trei nepoți ai săi. Deși are la îndemână metode ale secolului XXI, el va apela la o metodă veche, dar care dă rezultate!

    Regia: Andy Fickman
    8 1
    6.0
  • Mars Needs Moms (2011)

    Mămici pentru Marte

    Un tânăr pe nume Milo începe să-şi aprecieze mama la adevărata valoare când marţienii vin pe Terra să o ia pe planeta lor.

    Regia: Simon Wells
    4 2
    5.4
  • Southland (2009)

    L.A. în alertă

    Vieţile ofiţerilor de poliţie care trăiesc şi lucrează în Los Angeles, dar şi cele ale criminalilor, victimelor şi familiilor lor sunt puse sub lumina reflectoarelor în "Southland - L.A. în alertă". De pe plajele din Malibu până pe cele mai...

    Scenariul: Ann Biderman
    23 1
    8.5
  • Race to Witch Mountain (2009)

    Cursa spre Witch Mountain

    Soferul de taxi din Las Vegas Jack nu-si crede ochilor cand cei doi pusti care i se urca in masina se dovedesc posesorii unor puteri ceva de speriat. Dar pustii sunt urmariti si de o misterioasa organizatie hotarata sa puna mana pe ei.

    Regia: Andy Fickman
    43 0
    5.7