Filmele și serialele cu Tom Hardy

 • Warrior (2011)

  Războinicul

  După o absență de 14 ani, Tommy își propune să reintre în competițiile de arte marțiale mixte, rugându-l pe tatăl său, Paddy, să îl antreneze pentru a câștiga turneul "Sparta" și cel mai mare premiu pus vreodată în joc în istoria acestui sport.

  Regia: Gavin O'Connor
  26 0
  8.1
 • Inception (2010)

  Începutul

  Leonardo DiCaprio este Dom Cobb, un hoţ desăvârşit, un adevărat artist în domeniul revoluţionar al extracţiei, adică al furtului de informaţii preţioase din minţile celor care dorm.

  Regia: Christopher Nolan
  Oscar-uri: x 4
  119 8
  8.8
 • The Take (2009)

  6 0
  7.8
 • Wuthering Heights (2009)

  La răscruce de vânturi

  9 0
  7.6
 • The Code (2009)

  Hoți de onoare

  Ripley trebuie să returneze o datorie unor mafioți ruși pentru care aceștia îl amenință cu moartea. Decide să pună la cale o lovitură deosebită - subtilizarea unor valoroase ouă Fabergé depozitate în seiful unei mari fabrici rusești de bijuterii.

  Regia: Mimi Leder
  18 1
  6.0
 • w Delta z (2008)

  The Killing Gene

  New York. Unele dintre victime sunt gasite mutilate in timp ce altele prezinta o ecuatie taiata in piele. Pe masura ce investigatia inainteaza, politia ajunge la concluzia ca fiecare victima a fost fortata sa aleaga intre propria moarte sau a...

  Regia: Tom Shankland
  4 1
  5.7
 • Bronson (2008)

  Bronson și-a modelat o personalitate violentă în timpul petrecut în închisoare, luând ostatici, protestând pe acoperișuri, arătând fața neagră a ființei umane și intrând definitiv în conștiința colectivă ca un model al răului.

  Regia: Nicolas Winding Refn
  18 5
  7.1
 • RocknRolla (2008)

  RocknRolla: o poveste despre sex, băieți răi și rock and roll

  Lenny Cole, un cap mafiot londonez, este tot mai interesat de tranzacțiile de pe piața imobiliară. Pentru onorarii generoase, el îl ajută pe Uri Omovich, un investitor rus, care-i împrumută mafiotului, în semn de încredere, o neprețuită pictură.

  Regia: Guy Ritchie
  37 1
  7.3
 • Stuart: A Life Backwards (2007)

  Stuart: O viață spusă invers

  Alexander Masters, scriitor, incepe sa studieze invers cronologic viata ciudatului sau prieten, Stuart, un vagabond alcoolic, subiect al unui eveniment traumatic in copilarie.

  Regia: David Attwood
  8 1
  7.8
 • Oliver Twist (2007)

  3 0
  7.4
 • Minotaur (2006)

  Cu mult timp în urmă, tocmai în epoca fierului, o ceaţă deasă cuprinde un sat izolat. Timp de generaţii, tinerii locuitori sunt rupţi de familii şi oferiţi ca ofrandă unei bestii mitice...

  Regia: Jonathan English
  0 0
  3.6
 • Scenes of a Sexual Nature (2006)

  Scene de viață sexuală

  Dragostea si sexul… Unii le cauta, unii au nevoie de ele, unii le dispretuiesc, iar unii platesc pentru a le avea… Cert este ca toti suntem implicati. Actiunea filmului se petrece pe parcursul unei dupa-amieze in Hampstead Heath, Londra si...

  Regia: Ed Blum
  4 1
  6.0
 • The Virgin Queen (2006)

  Regina virgină

  The Virgin Queen prezintă domnia reginei Elisabeta I, vulnerabilă dar dominatoare, pătimașă dar inabordabilă, de la vârsta adolescenței la cea a reginei împlinite, prinsă între datorie și dorințele personale.

  5 0
  7.5
 • Colditz (2005)

  Evadare de la Colditz

  In al doilea razboi mondial, ofiterul Jack Rose este prizonier in celebrul castel Colditz din Germania. Aici, el aduna in jurul sau cea mai grozava echipa de specialisti in evadari, pentru a constata pana la urma ca cea mai mare tradare il...

  12 1
  6.7
 • Layer Cake (2004)

  Tortul

  Cu un fost șef militar sârb aruncat în combinație și o gloată de bandiți periculoși puși fie să-l ajute sau să-i pună piedici, eroul nostru își dă seama curând că încercarea de a ieși din afacerile cu droguri îl poate costa totul, inclusiv viața.

  Regia: Matthew Vaughn
  19 2
  7.3