Filmele și serialele cu Tomas Arana

  • Tomas Arana

    Tomas Arana

    69 de ani
    Data nașterii: 03.04.1955
    Locul nașterii: Auburn, California, USA
  • Regia: David Jung
    2 0
    5.7
  • Intelligence (2014)

    Inteligență

    Michael Seitzman crează un serial de acțiune care ni-i prezintă pe Gabriel Vaughn, un agent secret care este "îmbunătățit" prin implantarea unui microcip, și pe protectorul lui, directorul unui serviciu de securitate informatică de elită

    Scenariul: Michael Seitzman
    15 1
    6.8
  • Romeo & Juliet (2013)

    Romeo și Julieta

    Romeo si Julieta se casatoresc in secret. Dar un eveniment neasteptat le schimba viata atat lor cat si familiilor lor pentru totdeauna.

    Regia: Carlo Carlei
    11 1
    5.8
  • The Roommate (2011)

    Colega de cameră

    O tânără studentă în primul an la facultate se mută în cămin alături de colega ei, Rebecca. Deşi la început se împacă foarte bine, cele două îşi dau seama că nu-i chip să convieţuiască în pace.

    Regia: Christian E. Christiansen
    3 1
    4.8
  • Limitless (2011)

    Dincolo de limite

    Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic, NZT.

    Regia: Neil Burger
    76 2
    7.4
  • Mission London (2010)

    Misiunea londoneză

    Ambasada Bulgariei la Londra este într-o debandadă totală - consulul nu-şi vede deloc de atribuţiile dimplomatice, ba chiar a organizat un magazin "duty free" unde se vând ţigări şi alcool bulgarilor din Londra. Ţara de-abia a intrat în UE, iar...

    Regia: Dimitar Mitovski
    3 1
    7.1
  • Defiance (2008)

    Sfidarea

    Inspirat din fapte reale. Anul 1941. Evreii din Europa de est sunt masacrati de nazisti. Reusind sa evadeze dintr-un lagar, trei frati evrei se refugiaza in padurie. Acolo reusesc sa transforme o lupta de supravietuire in ceva mult mai important.

    Regia: Edward Zwick
    35 0
    7.1
  • Bats: Human Harvest (2007)

    Lilieci: Asalt asupra omenirii

    Doar tipetele mai pot scapa ! Momentul actiunii: Zilele noastre. Locul actiunii: Afganistan. Misiunea: Urmarirea si capturarea lui Fazul, un terorist arab fanatic care se ascunde în labirintul de pesteri care se întinde sub un...

    Regia: Jamie Dixon
    4 0
    3.1
  • Private Property (2005)

    Insula terorii

    Izolati pe Insula Terorii, patru oameni nimeresc intr-un joc mortal de-a soarecele si pisica atunci cand se lupta pe viata si pe moarte.

    Regia: Elizabeth Dimon
    1 0
    4.5
  • Frankenfish (2004)

    Peștele ucigaș

    Cand corpul unui barbat este gasit complet distrus in mlastinile din Louisiana, investigatorul Sam Rivers este insarcinat cu anchetarea crimei.

    Regia: Mark A.Z. Dippé
    3 0
    4.7
  • This Girl's Life (2003)

    Viața unei fete

    "Viata unei fete" intra in universul unei tinere actrite porno, Moon (Juliette Marquis). Cursul evenimentelor incepe sa se schimbe cand Moon decide sa iasa din aceasta industrie. Vrea sa aiba grija de tatal sau (James Woods) bolnav de Parkinson,...

    Regia: Ash Baron-Cohen
    2 0
    5.6
  • Derailed (2002)

    Călătorie periculoasă

    Jack Logan, un agent secret NATO, trebuie sa infrunte o echipa internationala de teroristi pentru a-si salva familia si intreaga lume. O tanara misterioasa patrunde intr-un laborator de cercetari. Lui Jack ii revine misiunea de a o insoti.

    Regia: Bob Misiorowski
    17 4
    3.9
  • Gladiator (2000)

    Gladiatorul

    Regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj şi revanşă.

    Regia: Ridley Scott
    Oscar-uri: x 5
    172 1
    8.5
  • The Bodyguard (1992)

    Garda de corp

    Whitney este un superstar care incepe sa primeasca amenintari. E convinsa sa-si angajeze un bodyguard. Aici intra in actiune Frank, care instituie un regim de securitate in jurul ei. Amenintarea, insa, nu dispare.

    Regia: Mick Jackson
    50 2
    6.4
  • The Sect (1991)

    Regia: Michele Soavi
    0 0
    6.1