Filmele cu Tony Cox

  • Tony Cox

    Tony Cox

    66 de ani
    Data nașterii: 31.03.1958
    Locul nașterii: Uniontown, Alabama, USA
  • Bad Santa 2 (2016)

    Moșul cel rău 2: Aventura continuă

    Alimentat de whiskey-ul de proastă calitate, lăcomie și ură, Willie face din nou echipă cu micul și furiosul său partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gală de caritate organizată in Ajunul Crăciunului.

    Regia: Mark Waters
    39 6
    5.6
  • Oz the Great and Powerful (2013)

    Grozavul și puternicul Oz

    Inspirat de cartea lui L. Frank Baum "Vrăjitorul din Oz", filmul prezintă acţiunea de dinainte ca Dorothy să ajungă în misteriosul tărâm fermecat şi pune accentul pe Vrăjitorul din Oz, pe numele său Oscar Diggs (James Franco), un magician de la circ.

    Regia: Sam Raimi
    25 0
    6.3
  • Guns, Girls and Gambling (2012)

    Furturi, fete, marafeți

    O goană nebună pentru un artefact cu o valoare de câteva milioane de dolari, furat în timpul unui joc de poker de la un cazino din India

    Regia: Michael Winnick
    5 1
    5.5
  • Regia: Jeff Kanew
    9 0
    4.1
  • Meet Monica Velour (2010)

    Ea e Monica Velour

    Monica e o actrita de filme erotice foarte populara in anii '80. In ziua in care Tobe afla ca Monica e capul de afis al unui spectacol de striptease dintr-un club aflat intr-un capat uitat de lume, porneste la drum in speranta de a o intalni.

    Regia: Keith Bearden
    2 0
    5.8
  • The Warrior's Way (2010)

    Destinul unui războinic

    Asiaticul Yang a fost antrenat toată viața pentru a deveni cel mai bun spadasin din lume, însă, atunci când își trădează clanul pentru a salva viața unui așa-zis dușman, este forțat să fugă și să se stabilească într-un oraș din Vestul Sălbatic.

    Regia: Sngmoo Lee
    44 7
    6.2
  • Disaster Movie (2008)

    Dezastre si alte catastrofe

    Bun venit în lumea dementă și amuzantă a lui Disaster Movie - cea mai recentă parodie a echipei care a parodiat horror-ul pentru adolescenți în Scary Movie, clișeele în comedia romantică Date Movie, blockbusterele în Epic Movie, și...

    Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
    14 0
    1.9
  • Epic Movie (2007)

    Film artistic epic

    Parodia Epic Movie spune povestea a patru orfani. In timp ce viziteaza o fabrica de ciocolata, ei cad intr-un dulap magic care-i duce in taramul fermecat Gnarnia. Orfanii vor trebui sa isi uneasca fortele si sa lupte impotriva maleficei White Bitch.

    Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
    15 3
    2.4
  • Date Movie (2006)

    Despre dragoste și alte aiureli

    Acest nou film spune povestea romanticei incurabile Julia Jones (Hannigan), care l-a cunoscut in sfarsit pe barbatul visurilor sale, un tip foarte „British”.

    Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
    3 1
    2.8
  • The Hebrew Hammer (2003)

    Cel mai tare detectiv

     Mordechai Jefferson Carver este un evreu ortodox, care pornește într-o misiune de a salva Hanukkah, o importantă sărbătoare evreiască, atunci când află că fiul malefic al lui Moș Crăciun este decis să o elimine  

    Regia: Jonathan Kesselman
    0 0
    6.1
  • Bad Santa (2003)

    Moșul cel rău

    Un delincvent mizerabil și partenerul său pozează în Moș Crăciun și ajutorul lui pentru a jefui magazine în noaptea de ajun. Pentru cei doi cele mai mari problemele vor începe după ce se împrietenesc cu un copil.

    Regia: Terry Zwigoff
    35 2
    7.1
  • The Fantasticks (2000)

    Fantasticii

    Matt și Louisa se iubesc, deși părinții par să se opună Pentru a le pune dragostea la încercare, aceștia cer ajutorul unor artiști de circ ambulant. Inventând un labirint spectaculos, artiștii îi supun pe tineri la probe din ce în ce mai grele.

    Regia: Michael Ritchie
    1 0
    5.6
  • Willow (1988)

    În cea mai întunecoasă temniță din castelul reginei Bavmorda (Jean Marsh), o prizonieră dă naștere unui copil. Potrivit unei profeții, copilul acesta urma să fie cel care va pune capăt tiraniei reginei și singurul care va putea salva regatul de la...

    Regia: Ron Howard
    29 5
    7.2
  • Captain EO (1986)

    Regia: Francis Ford Coppola
    0 0
    6.3
  • Ewoks: The Battle for Endor (1985)

    Ursuleții Ewok: Bătălia pentru Endor

    O armată de Marauders diabolici, condusă de impozantul Rege Terak și de vrăjitoarea lui vicleană, Charal, atacă satul Ewok și capturează pe mulți dintre Ewok. Wicket și tânărul Cindel reușesc să evite capturarea și să evadeze în pădure, unde...

    Regia: Jim Wheat, Ken Wheat
    14 1
    5.4