Filmele și serialele cu Tracey Walter

  • Tracey Walter

    Tracey Walter

    76 de ani
    Data nașterii: 25.11.1947
    Locul nașterii: Jersey City, New Jersey, USA
  • Wakefield (2016)

    Howard pare să le aibă pe toate, o slujbă de succes, o familie frumoasă și o casă în suburbii, până când într-o zi el dispare. Fără știrea familiei, el se află încă acolo – ascuns, el observă în secret viețile lor.

    Regia: Robin Swicord
    23 9
    6.3
  • Swelter (2014)

    Patru asasini

    După 10 ani de la comiterea unui furt într-un cazinou, membrii unei bande de hoți ies din închisoare hotărăsc să afle cine i-a trădat și să strângă 10 milioane de dolari pentru a dispărea fără urmă.

    Regia: Keith Parmer
    12 1
    4.5
  • Savannah (2013)

    Regia: Annette Haywood-Carter
    8 0
    5.8
  • Alyce Kills (2011)

    Regia: Jay Lee
    3 0
    5.4
  • Midnight Son (2011)

    Regia: Scott Leberecht
    0 1
    5.8
  • Filmul prezintă povestea terifiantă a unei fete de oraș, interpretată de Sarah Butler, care închiriază o casă izolată undeva la țară pentru a-și scrie un nou roman. Numai că totul se schimbă atunci când este atacată și răpită.

    Regia: Steven R. Monroe
    41 3
    6.2
  • Man in the Chair (2007)

    Omul din scaun

    Aceasta drama il are in centru pe magnificul Christopher Plummer in rolul lui Flash, un barbat care tanjeste dupa zilele in care lucra in echipele de filmare ale unor mari productii cinematografice cum ar fi Citizen Kane. Cand Flash il cunoaste pe...

    Regia: Michael Schroeder
    0 0
    7.0
  • Nobel Son (2007)

    Nobel și fiul

    Tanarul Barkley lucreaza sa isi finalizeze teza de doctorat despre canibalism cu scopul de a-l determina pe celebrul sau tata - profesorul universitar si cercetatorul Eli Michaelson - sa fie mandru de el pentru prima data in viata.

    Regia: Randall Miller
    3 0
    6.2
  • Family Plan (2005)

    Un soț de împrumut

    Deoarece noul ei şef apreciază cel mai mult virtuţiile familiei, Charlie McKenzie, până în acel moment o "fată-singură-şi-încântată-de-această-situaţie", o "împrumută" pe fiica celei mai bune prietene şi angajează un actor şomer pentru rolul de soţ.

    Regia: David S. Cass Sr.
    1 0
    5.4
  • Drowning Mona (2000)

    Cum de s-a înecat Mona?

    Mona, o femeie nesuferita si cu gura mare, moare, prabusindu-se cu masina intr-un lac. Seful politiei banuieste ca e vorba de crima si incepe sa-i investigheze pe cei care ar fi avut un motiv sa o ucida, adica... intreaga populatie a micului orasel.

    Regia: Nick Gomez
    6 0
    5.7
  • Desperate Measures (1998)

    Măsuri disperate

    Politistul Frank Conner, al carui fiu bolnav de cancer are nevoie urgenta de un transplant de maduva, gaseste donatorul perfect in persoana lui Peter McCabe, un condamnat pe viata pentru crima. McCabe fuge din spital...

    Regia: Barbet Schroeder
    5 0
    6.1
  • Drive (1997)

    În luptă cu mafia

    Toby Wong este un luptator de arte martiale de doua ori mai puternic si mai rapid decat orice om datorita unui implant energetic facut de compania Leung. Cand afla adevaratele planuri ale companiei, Toby fuge in San Francisco.

    Regia: Steve Wang
    28 2
    6.6
  • Playing God (1997)

    Doctor pentru mafie

    Dupa ce pierde un pacient pe masa de operatie si ramane fara licenta de medic, chirurgul Eugene Sands este angajat de mafiotul Raymond Blossom si de prietena acestuia.

    Regia: Andy Wilson
    8 3
    5.6
  • Matilda (1996)

    Inspirat din romanul clasic pentru copii al lui Roald Dahl, filmul prezintă povestea Matildei, o copilă care îşi face loc în lume prin forţa caracterului, prin curaj şi printr-o teribilă uşurinţă de a pune la cale şotii.

    Regia: Danny DeVito
    41 0
    7.0
  • Fist of the North Star (1995)

    Pumnul razbunării

    Dupa sfarsitul celui de-al treilea razboi mondial, un razboinic vrea sa razbune cu orice pret moartea tatalui sau si faptul ca inamicul sau ii rapise iubita.

    Regia: Tony Randel
    5 0
    3.9