Filmele cu Tyrese Gibson

 • Tyrese Gibson

  Tyrese Gibson

  43 de ani
  Data nașterii: 30.12.1978
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • Morbius (2022)

  Grav bolnav cu o boală rară de sânge și determinat să îi salveze pe alții de aceeași soartă, Dr. Michael Morbius recurge la un gest disperat. Ceea ce pare la început un succes radical se dovedește curând a fi un remediu potențial mai rău decât boala.

  Regia: Daniel Espinosa
  64 8
  5.1
 • Dangerous (2021)

  Regia: David Hackl
  88 18
  5.1
 • F9: The Fast Saga (2021)

  Furios și iute 9

  Dom duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său deși pericolul planează asupra orizontului lor pașnic. Amenințarea îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult.

  Regia: Justin Lin
  250 29
  5.2
 • The Christmas Chronicles: Part Two (2020)

  Cronicile Crăciunului

  Acum o adolescentă cinică, Kate Pierce îl reîntâlnește pe neașteptate pe Moș Crăciun după ce un scandalagiu misterior amenință să pună capăt Crăciunului... pentru totdeauna.

  Regia: Chris Columbus
  32 1
  6.0
 • Black and Blue (2019)

  Negru și albastr

  Alicia West este un boboc în Poliția New Orleans. După o copilărie zbuciumată a ajuns în armată și după 2 tururi în Afghanistan se angajează în poliție. Într-o noapte surprinde pe camera corporală uciderea unui dealer de droguri.

  Regia: Deon Taylor
  95 8
  6.4
 • The Fate of the Furious (2017)

  Furios și Iute 8

  În noul capitol din cea mai îndrăgită serie din toate timpurile, Furios și Iute 8, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi

  Regia: F. Gary Gray
  428 43
  6.6
 • Fast & Furious 7 (2015)

  Furios și iute 7

  Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O'Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață

  Regia: James Wan
  103 2
  7.1
 • Fast & Furious 6 (2013)

  Furios și iute 6

  De când Dom şi Brian au dat lovitura de la Rio, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noştri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniştiţi din acei bani, sunt acum nemulţumiţi...

  Regia: Justin Lin
  102 3
  7.0
 • Transformers: Dark of the Moon (2011)

  Transformers 3

  Atacul decepticonilor începe! Optimus Prime și echipa lui de autoboți încearcă să le facă față pentru a 3-a oară. Vor reusi? The Fallen și Megatron își vor uni forțele și îi vor distruge? Sau autoboții vor supraviețui?

  Regia: Michael Bay
  88 0
  6.2
 • Fast Five (2011)

  Furios și iute în viteza a 5-a

  După ce Dom Toretto este eliberat de fostul poliţist Brian O'Conner, eroii fug din ţară şi strâng o echipă de specialişti ai volanului pentru a înfrunta un magnat corupt din Rio de Janeiro.

  Regia: Justin Lin
  111 2
  7.3
 • Legion (2010)

  Legiunea

  Un grup de straini calatoresc prin lumea lovita de terifianta apocalipsa biblica. Un restaurant devine ultima linie de aparare si salvare a omenirii, dupa ce strainii afla despre chelnerita ca este insarcinata cu... mesia.

  Regia: Scott Stewart
  27 1
  5.3
 • Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

  Transformers: Răzbunarea celor învinși

  Bătălia pentru Pământ tocmai s-a încheiat, însă bătălia pentru Univers abia a început. După reîntoarcerea pe Cybertron, Starscream preia controlul asupra Decepticonilor şi este hotărât să se întoarcă pe Terra cu forţe crescute

  Regia: Michael Bay
  85 0
  6.0
 • Death Race (2008)

  Cursă mortală

  In New York-ul anului 2020, societatea se confrunta cu cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru distractia publicul larg, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti.

  Regia: Paul W. S. Anderson
  49 3
  6.4
 • The Take (2007)

  Răzbunare fără limite

  Felix e soferul unei masini de transport blindate, se straduieste din greu sa castige o paine pentru sotia sa Marina (Rosie Perez) si cei doi copii. Viata familiei este complet data peste cap dupa ce Felix supravietuieste in mod miraculos unui jaf.

  Regia: Brad Furman
  2 1
  5.8
 • Transformers (2007)

  Transformers - Războiul lor în lumea noastră

  Pe planeta Cybertron traiesc doua rase de roboti. Transformatorii sunt separati in doua tabere: Autobotii cei buni si drepti, condusi de Optimus Prime (a carui deghizare este o camioneta rosie cu 18 roti), si cruzii Decepticoni, condusi de Megatron.

  Regia: Michael Bay
  97 0
  7.1