Filmele și serialele cu Victor Garber

  • Victor Garber

    Victor Garber

    75 de ani
    Data nașterii: 16.03.1949
    Locul nașterii: London, Ontario, Canada
  • Wish (2023)

    Dorința

    Asha, o fată de 17 ani și complet optimistă, cu o minte ascuțită și un mare devotament față de cei dragi, trăiește în așa-numitul Regat al Dorințelor, unde literalmente fiecare dorință se poate împlini. Într-un moment de disperare, ea trimite spre...

    Regia: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
    27 3
    5.6
  • Happiest Season (2020)

    Cel mai fericit anotimp

    Uneori, poate fi dificil să faci cunoștință cu familia iubitei tale pentru prima dată. Să planifici să o ceri în căsătorie la cina anuală de Crăciun a familiei sale este și mai greu, până când îți dai seama că rudele ei nici măcar nu știu că e...

    Regia: Clea DuVall
    16 11
    6.6
  • Dark Waters (2019)

    Apele Întunecate

    Un avocat de apărare corporativă își asumă un proces de mediu împotriva companiei chimice DuPont, care expune o lunga istorie de poluare.

    Regia: Todd Haynes
    129 5
    7.6
  • Tales of the City (2019)

    Cronici din San Francisco

    Mary Ann, o femeie de vârstă mijlocie, revine în San Francisco la prietenii excentrici pe care i-a lăsat în urmă. Bazat pe cărțile lui Armistead Maupin, cu Laura Linney.

    Scenariul: Lauren Morelli
    4 2
    7.4
  • Rebel in the Rye (2017)

    Rebelul din lanul de secară

    Rebel in the Rye (2017) urmărește viața celebrului și retrasului autor, J.D. Salinger, care și-a câștigat faima la nivel mondial prin publicarea romanului său, „The Catcher in the Rye”.

    Regia: Danny Strong
    12 1
    6.7
  • Orville (2017)

    La 400 de ani în viitor, serialul urmărește aventurile lui Orville, o navă spațială medie de explorare. Echipajul acesteia, format din oameni și extratereștri, se confruntă cu minunile și pericolele din spațiul cosmic.

    Scenariul: Seth MacFarlane
    487 17
    8.0
  • Sicario (2015)

    Sicario: Asasinul

    În limba spaniolă, Sicario înseamnă asasin. În zona de frontieră fără legi care se întinde între SUA și Mexic, o agentă FBI idealistă e înscrisă de un oficial guvernamental într-un grup operativ destinat luptei tot mai mari împotriva drogurilor

    Regia: Denis Villeneuve
    163 7
    7.7
  • Self/less (2015)

    Self/less: Transfer de viață

    Multimilionarul Damian Hale a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, Hale acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluţionare, menite să îi readucă tinereţea.

    Regia: Tarsem Singh
    47 3
    6.5
  • The Slap (2015)

    Scenariul: Jon Robin Baitz, Walter F. Parkes
    0 0
    6.2
  • Big Game (2014)

    Joc mare

    Când Air Force One este doborât de teroriști deasupra Finlandei, iar președintele Statelor Unite ale Americii este forțat să rătăcească prin sălbaticie, există o singură persoană care îl poate salva - un băiat de 13 ani pe nume Oskari.

    Regia: Jalmari Helander
    34 2
    5.4
  • The Hunters (2013)

    Vânători de legende

    O familie de arheologi cauta artefacte ascunse in diverse locuri pe mapamond.

    Regia: Nisha Ganatra
    8 0
    4.9
  • Continuum (2013)

    Pe urmele tale

    Marika și tânărul Erol îl conduc pe Gabriel la aeroportul din Toronto pentru o călătorie de afaceri la Princeton, dar niciodată nu se va întoarce, dispărând fără urmă. Bunicul Sal, om de știință, crede că Gabriel a inventat o mașină a timpului.

    Regia: Richie Mehta
    5 1
    6.1
  • Deception (2013)

    Înșelătorie

    O tânără femeie detectiv se întoarce sub acoperire în apropierea bogatei familii în sânul căreia a crescut ca fiică a guvernantei, pentru a elucida misterul din jurul morții bogatei moștenitoare, cea care era odată cea mai bună prietenă a ei

    Scenariul: Liz Heldens
    3 0
    6.6
  • Argo (2012)

    În noiembrie 1979, ambasada americană de la Teheran este asaltată de un grup de islamiști sprijiniți de ayatollahul Khomeini. 63 de cetățeni americani sunt luați ostatici, dar, printr-un noroc nesperat, șase funcționari ai ambasadei trec neobservați.

    Regia: Ben Affleck
    Oscar-uri:
    54 5
    7.7
  • Take Me Home (2011)

    Du-mă acasă!

    Dupa ce Thom devine in mod ilegal soferul unui taxi in New York, Claire il angajeaza sa o duca pana in California, dupa ce tatal ei a suferit un infarct.

    Regia: Sam Jaeger
    1 0
    6.8