Filmele și serialele cu Vincent Spano

  • Vincent Spano

    Vincent Spano

    61 de ani
    Data nașterii: 18.10.1962
    Locul nașterii: Brooklyn, New York, USA
  • Half Brothers (2020)

    Frați după tată

    După ce se descoperă la vârstă adultă, doi frați vitregi cât se poate de diferiți reiau călătoria tatălui lor din Mexic până în SUA.

    Regia: Luke Greenfield
    12 1
    6.1
  • Bent (2018)

    Agenți dubli

    Bent (2018) spune povestea lui Danny Gallagher, un detectiv discreditat al departamentului de droguri care, la eliberarea sa din închisoare, face planuri de a se răzbuna împotriva celui care l-a acuzat și i-a ucis partenerul.

    Regia: Bobby Moresco
    93 12
    5.2
  • Bazându-se pe capodopera lui Dante Aligheri, Divina Comedie, Dante's Inferno Animated spune povestea călătoriei prin adâncurile iadului.

    Regia: Boris Acosta
    2 0
    6.8
  • Regia: Eros Puglielli
    0 0
    6.1
  • Pandemic (2007)

    Pandemia

    In Los Angeles izbucneste o epidemie de gripa aviara; un doctor din oras porneste intr-o cursa contra cronometru pentru gasirea unui antidot.

    1 1
    5.3
  • Her Fatal Flaw (2006)

    Pasiune fatală

    Laney Hennessy, o frumoasa avocata a carei cariera este in ascensiune, petrece o noapte pasionala impreuna cu un barbat pe care abia l-a cunoscut. Peste cateva zile insa ea afla ca acesta este principalul suspect in cazul asasinarii unuia dintre...

    Regia: George Mendeluk
    2 0
    5.3
  • The Rats (2002)

    Șobolanii

    Susan este directoare de relatii publice la un magazin luxos din New York. Necazul incepe cand un client e muscat in cabina de proba de un sobolan si se imbolnaveste de o boala rara.

    Regia: John Lafia
    1 0
    4.9
  • The Prophecy 3: The Ascent (2000)

    Profetia

    Razboiul pe Pamant si in Rai reincepe, iar Pryel, ingerul genocidului, revine la putere, incercand sa distruga intreaga omenire. Singurul care il poate opri este Danyael, dar acesta nu-i cunoaste intentiile.

    Regia: Patrick Lussier
    18 0
    5.4
  • Indian Summer (1993)

    Vara indiană

    La invitatia unchiului Lou, un grup de prieteni isi aduce aminte de excursiile facute impreuna odinioara. Desi nu toti au putut sa fie prezenti, cei care au raspuns invitatiei afla ca aceasta este ultima excursie a unchiului Lou...

    Regia: Mike Binder
    5 1
    6.5
  • Alive (1993)

    În viață

    Pe 13 octombrie 1972, avionul în care se aflau membrii echipei de rugbi din Uruguay se prăbușește în munți. Cei mai mulți dintre ei au murit. Ceilalți au fost nevoiți să facă lucruri șocante ca să supraviețuiască.

    Regia: Frank Marshall
    25 3
    7.1
  • City of Hope (1991)

    Orasul sperantei

    Joe, un contractor de succes care are relații la primărie, clădește un imperiu puternic care are la bază pricipiile “lumii vechi”. Nick, fiul lui Joe, lucrează pentru tatăl său, încercând cu disperare să găsească o cale de a ieși din sistem.

    Regia: John Sayles
    1 2
    7.3
  • And God Created Woman (1988)

    Si Dumnezeu... a creat femeia

    Remake al filmului cu acelasi nume realizat de regizorul Roger Vadim in 1956, comedia “Si Dumnezeu... a creat femeia” o are in rolul principal pe Rebecca de Mornay, care o interpreteaza pe Robin Shea, o femeie condamnata pe nedrept. Decisa sa fie...

    Regia: Roger Vadim
    9 2
    4.4
  • Creator (1985)

    Dr.Harry Wolper, un profesor traznit, dar simpatic, nutreste speranta ca intr-o zi va realiza clona sotiei sale moarte, pe care nu o poate deloc uita. Mili, o tanara cunoscuta intamplator, va accepta sa fie mama surogat. Dar Mili se indragosteste...

    Regia: Ivan Passer
    4 0
    6.1
  • Maria's Lovers (1984)

    Iubiții Mariei

    Celebrul cineast rus semneaza nu numai regia, ci si scenariul si muzica acestui film. Este vorba despre drama provocata de razboi unor oameni, traumatizati fizic dar mai ales psihic. Intr-un orasel minier, un tanar se intoarce acasa si se insoara...

    Regia: Andrei Konchalovsky
    7 1
    6.5
  • Rumble Fish (1983)

    Golanii

    Intr-un mic orasel din Kansas, dupa ce confruntarile dintre benzile rivale s-au stins, in sufletele unor tineri naivi a ramas melancolia vremurilor apuse. Acesta este cazul lui Rusty James, care traieste in umbra fratelui sau mai mare (Mickey Rourke)

    Regia: Francis Ford Coppola
    12 3
    7.1